Machiaj pentru noaptea dintre ani

Pe măsură ce pășim într-un nou an, pânza creativității ne cheamă, îndemnându-ne să explorăm tărâmurile frumuseții. În calitate de makeup artiști, creațiile voastre transcend simpla meserie, capturând esența sărbătorii, a transformării și a stilului personal. Sosirea Anului Nou aduce cu sine o oportunitate entuziasmantă de a îmbrățișa tendințele inovatoare de machiaj, de a redefini farmecul tradițional și de a împinge limitele expresiei artistice.

La final de 2023, avem stiluri diverse și îmbrățișăm orice fel de abordare. Bineînțeles, nu putem uita de influentele acestui an, care vorbesc despre naturalețe, ten hidratat și neîncărcat. O altă influență, care probabil nu se va demoda niciodată, este sclipiciul – ideal pentru un asemenea eveniment.

Știm că locurile sunt extrem de limitate, dat fiind faptul că toată lumea sărbătorește același lucru – sosirea noului an. Dar, pentru norocoasele care au reușit să obțină o programare la machiaj, avem câteva propuneri! Așadar, dacă timpul este limitat, iar lipsa de inspirație îngreunează procesul, sperăm ca aceste inspirații să vă fie de folos:

 

 

Intens – Creați un look smokey eye folosind nuanțe precum mov închis, albastru sau negru. Adăugați strălucire pentru un efect potrivit acestui eveniment și echilibrați-l cu niște buze în nuanțe nude, cât mai simplu conturate.

 

 

Metalic – Așa cum vă așteptați deja, nuanțele metalice sunt minunate pentru revelion. Cele mai populare abordări sunt, și probabil vor fi în continuare, auriul și argintiul. În funcție de ținuta și accesoriile clientei puteți alege pigmentul care să-i armonizeze aspectul.

 

 

Grafic – Una dintre cele mai interesante abordări ale acestui an a fost, cu siguranță, machiajul grafic. Chiar dacă am renunțat la sprâncenele bine definite ale anilor precedenți, am abordat arta grafică în zona ochilor, mai ales cu ajutorul eyelinerului.

 

 

Accesorii – Un alt trend important, care se potrivește de minune nopții dintre ani, este cel al accesoriilor care completează machiajul ochilor. Așadar, realizați un machiaj simplu, monocromatic, aplicați perle sau strasuri și finalizați look-ul cu o pereche de gene potrivită ochilor clientei.

 

 

Clasic – Pentru clientele care vor să meargă la sigur, puteți aborda un machiaj clasic. Tonurile maronii, tenul bine sculptat și hidratat, dar și tehnicile corecte de lucru vor avea un rezultat superb pe chipul doamnelor și domnișoarelor. Nu uitați de sclipici!


Follow Us On Instagram