Bun-venit, 2024!

Pentru că în scurt timp vom păși în noul an, este momentul ideal să reflectăm asupra noastră, asupra dorințelor pe care le avem și asupra a tot ceea ce am trăit în anul precedent. E vremea să mulțumim pentru oportunitățile și momentele frumoase pe care ni le-a dăruit 2023, pentru lecțiile date și pentru puterea de a trece peste momentele dificile.

La fel ca în fiecare sfârșit de an, avem nevoie de rezoluții pentru ceea ce urmează. Cu toții ne dorim să fim mai buni, să creștem, să fim mai grijulii și să avem timp pentru cei dragi. Bineînțeles, din lista de dorințe și idealuri nu poate lipsi nici latura profesională. Așadar, vă urăm vouă, specialiștilor din toate domeniile, să prosperați, să evoluați și să aveți parte de toate experiențele minunate pe care le oferă industria frumuseții!

Și, pentru că timpul dintre Crăciun și revelion este extrem de scurt și știm că sunteți aglomerați cu multe programări, iată câteva inspirații de manichiuri pentru sărbătoarea dintre ani:

 

Festiv – Sclipiciul asociat cu o nuanță închisă va fi întotdeauna potrivit pentru noaptea dintre ani. Putem vedea acest lucru chiar și în magazinele cu articole vestimentare, unde cele mai multe dintre ținutele de revelion sunt negre și strălucitoare.

 

 

Elegant – Pentru clientele care aleg să pășească în noul an cu ținute complexe, unghiile simple și elegante vor fi cea mai bună alegere pentru a echilibra look-ul. Bineînțeles, puteți adăuga niște detalii strălucitoare, dar subtile, pentru a susține atmosfera de sărbătoare.

 

 

Înstelat – Elementele specifice nopții dintre ani au fost întotdeauna la modă, s-a schimbat doar abordarea acestora. Așadar, câteva steluțe subtile sau artificii vor face ca manichiura clientei voastre să se plieze perfect pe tematica evenimentului.

 

 

Noroc – Pentru clientele care au ales o altă abordare de Crăciun, acum este momentul pentru roșu! Pentru că, se spune, că aduce noroc să purtăm „ceva” roșu în noaptea dintre ani și ce ar putea fi mai potrivit decât manichiura?

 

 

 

Auriu – Această nuanță sugerează, cu adevărat, ideea de petrecere, de sărbătoare. Dar, după cum bine știm, nu ne mai raportăm la manichiurile învechite, ci la noile tendințe de care am avut parte în anul 2323. Așadar, avem aici manichiura aurie ideală!

 

 

Smarald – Verdele este o culoare superbă, mai ales pentru această perioadă. Suntem siguri că veți reuși să o integrați superb într-o manichiură de revelion! Și, încă ceva: se potrivește de minune cu auriul despre care vorbeam anterior.

 

 

 

Glass (of champagne) – Pentru că vom ciocni paharele în curând, un french glass este mai mult decât potrivit. Este una dintre manichiurile noi ale anului 2023, care cu siguranță va pătrunde în 2024 cu același succes, alături de inovațiile pe care le așteptăm cu nerăbdare!

 

 

Culoarea 2024 – Multe dintre cliente vor dori să pășească în noul an cu un aer fresh, iar cea mai bună abordare în materie de unghii este, bineînțeles, culoarea anului 202


Follow Us On Instagram