Politica de confidentialitate.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

  1.      Introducere si informatii generale

SALUS MEDIA SRL Str. Marasti, Nr. 47 A, Otopeni, Ilfov, reprezentata legal de catre Matei Daniela, este operatorul acestui site.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SALUS MEDIA SRL – reprezentata legal de catre Matei Daniela, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

  1. Prelucrarea datelor pe site

Datele Utilizatorilor sunt prelucrate cu atentie si in stricta conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. Au fost luate masuri organizatorice si tehnice de securitate pentru protejarea site-ului www.jurnaluldeestetica.ro impotriva riscurilor care deriva din prelucrarea datelor cu caracter personal.

Avem obligatia de a pastra datele in conformitate cu prevederile legale, in unele cazuri, sau pentru ca avem nevoie de aceste date pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra

2.1       Datele personale colectate:

  1.  Persoane fizice:
        –    Numele si prenumele
    –    Adresa postala completa
    –    Adresa de livrare completa
    –    Numarul de telefon
    –    Adresa de email
    –    Consimtamant privind primirea de buletine informative din partea SALUS MEDIA SRL (newsletter, sms).
  2.       Persoane juridice:
        –    Denumire persoana juridica
    –    Atributul Fiscal
    –    Codul unic de inregistrare
    –    Numar de inregistrare Registrul Comertului
    –    Banca / Cont bancar
    –    Adresa postala completa
    –    Adresa de livrare completa
    –    Numarul de telefon
    –    Adresa de email
    –    Informatii delegat: Nume – Prenume + Nr. Telefon (unde este cazul)
    –    Consimtamant privind primirea de buletine informative din partea SALUS MEDIA SRL (newsletter,sms).

Atentie! SALUS MEDIA SRL – nu colecteaza date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016.

Nu colectam informatii cu privire la:
–    Originea etnica
–    Opiniile politice
–    Credintele religioase sau filosofice
–    Apartenenta sindicala
–    Date genetice sau biometrice
–    Date medicale
–    Date despre viata sau orientarea sexuala

2.2       Scopul colectarii datelor este:

  1.   Receptionarea de comenzi plasate (abonamente)  prin mijloacele: electronice / telefonic
    2.     Procesarea comenzilor plasate (abonamentelor)  prin mijloace electronice / telefonic
    3.     Expedierea comenzilor plasate (abonamentelor) prin mijloace electronice / telefonic
    4.     Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plati cu cardul
    5.    Solutionarea reclamatiilor
    6.    Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor
    7.    Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS, Facebook Messenger)
    8.  Realizarea statisticilor in ceea ce priveste analiza de piata, monitorizarea vanzarilor dar si comportamentul Clientului/Cumparatorului

2.3       Unde se colecteaza datele?

Datele perosnale ale Utilizatorilor sunt stocate in baza de date a Salus Media. Acestea sunt prelucrate cu atentie si in stricta conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

2.4        Procedeul de colectare a datelor:

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date Salus Media, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus.

2.5       Perioada de stocare a datelor

SALUS MEDIA SRL – are permisiunea de a prelucra datele cu consimtamantul dumneavoastra (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Datele Utilizatorilor vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de maxim 36 de luni de la data la ultima interactiune cu SALUS MEDIA SRL.  

2.6       Persoanele vizate

Persoanele vizate sunt Utilizatorii actuali ale caror date au fost deja colectate si Utilizatorii noi, care comanda prima data dupa intrarea in vigoare a Regulamentului (25 mai 2018).

Utilizatorii sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui parinte sau tutore legal. Legislatia aplicabila privind protectia datelor poate stipula o limita de varsta diferita in acest sens.

  1.  Drepturile utilizatorului

Pentru a asigura controlul deplin asupra informațiilor dumneavoastră, dispuneți de un amplu set de drepturi pe care le puteți folosi pentru a gestiona modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

3.1   Dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date

Salus Media va pune la dispozitie informatii in legatura cu datele persoanale pe care le pastram, afisate in contul dumneavoastra si la cerere.

3.2   Dreptul de interventie (a corecta sau a modifica)

Salus Media va corecta informatiile persoanale gresite, in cazul in care ne notificati acest lucru. Salus Media va completa datele persoanale incomplete, in cazul in care ne notificati acest lucru, cu conditia ca aceste date sa fie necesare pentru scopul propus al prelucrarii datelor dumneavoastra.

3.3   Dreptul de a sterge datele

Stergerea datelor personale pastrate se poate face printr-o cerere adresata catre Salus Media. Datele persoanale ale Utilizatorilor inactivi vor fi sterse dupa trecerea unei perioade de 36 de luni de la data ultimei interactiuni cu SALUS MEDIA SRL.

3.4  Dreptul privind blocarea datelor

In anumite cazuri stabilite juridic, Salus Media. va bloca datele dumneavoastra, daca ne solicitati acest lucru. Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra.

3.5   Dreptul de a va retrage consimtamantul

Va puteti retrage consimtamântul acordat in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra nu va fi afectata de acest lucru, pana la momentul retragerii consimtamântului dumneavoastra.

3.6   Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra 

Va puteti opune prelucrarii datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor, in cazul in care prelucrarea de catre noi a datelor dumneavoastra se realizeaza pe baza uneia dintre justificarile legale prevazute in articolul 6(1e sau 1f) din Regulamentul (UE) 2016/679. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, vom inceta prelucrarea datelor dumneavoastra, cu conditia sa nu existe motive imperioase si legitime pentru o prelucrare ulterioara. Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct nu va constitui niciodata pentru noi un motiv imperios si legitim.

3.7   Dreptul la portabilitatea datelor

La solicitarea dumneavoastra, Salus Media. va putem pune la dispozitie toate informatiile colectate de la dumneavoastra intr-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic.

  1. Transmiterea datelor personale

SALUS MEDIA SRL – se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de Curierat in vederea livrarii produselor si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

  1. Modalitati de contact

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire utilizarea de catre Salus Media. a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand, totodata:

–     Numele dumneavoastra,
–     Adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam),
–     Numarul dumneavoastra de telefon precum si
–     Scopul cererii dumneavoastra.

Pentru a lua legatura direct cu responsabilul nostru pentru protectia datelor, ne puteti contacta:

–    Prin email – la adresa: office@anuar-salus.ro , sau
–    Telefon: 0751 309 945, sau
–    Printr-o cerere datata si semnata trimisa prin posta – la Sediului SALUS MEDIA SRL– din Str. Marasti 47 A Otopeni, Ilfov

 


Follow Us On Instagram