Facebook

Prezentare

JURNALUL DE ESTETICÃ își propune să fie un magazin de informare lunară care să contribuie într-o manieră profundă și constructivă la dorința de a crește profesional a tuturor celor implicați în slujba frumuseții și a sănătății.

Manageri ai saloanelor de înfrumusețare, ai spa-urilor sau clinicilor de estetică, cosmeticiene, hair styilisti, makeup artisti, manichiuriste și tehnicieni de unghii vor regăsi în conținutul editorial al JURNALULUI DE ESTETICÃ ceea ce le-a lipsit ca sursă de informare periodică: o publicație creată cu tot sufletul pentru ei, un format accesibil și, mai mult decât atât, o inspirație permanentă pentru misiunea pe care ei și-au ales-o: aceea de a dărui frumusețe!

JURNALUL DE ESTETICÃ va fi o publicație care să vă reflecte dorințele și căutările și, totodată, un instrument optim de analiză a domeniului frumuseții și sănătății.

În secțiunile sale se vor regăsi atât articole reportaj despre ceea ce presupune o afacere beauty și managementul ei, interviuri cu personalitățile acestui sector, cât și teste și prezentări de noi produse și echipamente beauty, relația dintre furnizor și beneficiar/consumator, idei de marketing, prezentări de școli și asociații, evenimente profesionale naționale și internaționale: traininguri și seminarii, conferințe, congrese, expoziții s.a.

Prin stilul abordat și eleganță grafică, JURNALUL DE ESTETICÃ va fi punctul de întâlnire dintre firmele distribuitoare sau producătoare de produse profesionale, dintre asociațiile profesionale și instituțiile care oferă formare profesională și publicul lor țintă: operatorul profesional.