Coffee Break cu Roxana Nemeș…

Rubrică de Antonia Rondelli, Professional Make-Up Academy

Roxana, arăți fantastic și ai o siluetă de invidiat. Faci sport sau ții vreo dietă anume? Cum reușești să îți menții această siluetă?
Mulțumesc mult! Sunt foarte activă. Așa mi-e felul și cred că asta mă ține în formă, sincer. Muncesc foarte mult și mă implic la fel de mult în toate proiectele mele. Iubesc sportul, iar atunci când am puțin timp liber pre­fer să alerg prin parc, unde și privesc frumusețea na­turii și plec de acolo energizată, cu un tonus bun! În rest, mănânc ca să trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc, știi vorba aia.

Ești adepta intervențiilor estetice sau îți place vari­anta naturală, dar îngrijită a femeii moderne?
Eu una, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am gene bune. Sunt și îmi doresc să rămân naturală. Suntem departe de a fi perfecți și consider că frumusețea unei femei vine din interior în primul rând, din mulțumirea pe care o are pentru sine.

Cum îți îngrijești părul? Ce produse de hairstyling folosești acum?
Frecventez centrul de frumusețe Yofi Hair Academy din Pipera, ce îi aparține prietenei mele, Clara Ilie. De părul meu se ocupă cunoscutul hairstylist Flavius Man, care o dată la 2-3 săptămâni îmi face tratamente de hi­dratare și regenerare. Acasă folosesc produsele Kava Kava: Mască cu Vitamina E, serum și șampon hydror­ganic, pe care Flavius mi le-a recomandat după ce a studiat firul meu de păr.

Care crezi că este, de fapt, cheia succesului?
E un cumul de factori, cred. În primul rând e nevoie de multă muncă și perseverență, dar și de un gram de noroc. Și să nu încetezi niciodată să crezi în tine și în valoarea ta.

Care sunt, după părerea ta, avantajele și dezavan­tajele celebrității?
Sunt om la rândul meu, și crede-mă că am momente și zile în care mi-aș dori să nu mai trebuiască să mă gândesc de 1 000 de ori înainte să fac ceva: dacă fac bine, dacă mă vede cineva, oare cine ce va spune… Urăsc când intră cineva cu bocancii în intimitatea vieții mele. Eu sunt foarte naturală și uit de multe ori faptul că lumea se așteaptă de la mine să fiu perfectă, să mă port într-un anumit fel. Dar indiferent cum ești sau câtă grijă ai, niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea. Și atunci zic: să ne trăim viața, după principiile noastre și după bunul nostru plac. În schimb, ca avantaj, pot spune că iubesc când văd că fanii îmi cântă piesele, că vin oameni de toate vârstele la concertele mele și plâng de fericire datorită mie și îmi mulțumesc. Este într-adevăr o bucurie și o satisfacție imensă ca artist! Asta îți demonstrează faptul că faci bine ce faci și pot spune că este cel mai frumos sentiment pentru mine, acela de a mă simți iubită.

Este cariera în general un obstacol în viața personală?
Cariera nu este un obstacol în viața personală. În schimb, deciziile pe care le iei și care țin doar de tine îți pot schimba cursul vieții. Este foarte important să ai alături un om care să aibă încredere în tine, să-ți înțeleagă domeniul și programul haotic și lumea în care te învârți! Pot fi îmbinate frumos, dar să știi să iei deciziile cele mai importante la momentul potrivit.

Ce parfumuri sunt preferatele tale? Ai unul anume de care ești nedespărțită sau le schimbi destul de des?
Parfumul meu preferat e Tobacco Vanille, de la Tom Ford, de care sunt nedespărțită!

Care sunt produsele de machiaj nelipsite din ge­anta ta? Ce tip de machiaj preferi?
Pudra, creionul de buze și rujul! Prefer machiajul natu­ral, în orice moment și la orice eveniment.

Ce înseamnă pentru tine feminitatea?
Din punctul meu de vedere, feminitatea constă în atitu­dine. O femeie cu atitudinea potrivită strălucește de la distanță, indiferent ce haine poartă.

Ce admiri cel mai mult la un bărbat? Care sunt calitățile care te atrag?
La fel ca în cazul de mai sus. Admir cel mai mult la un bărbat atitudinea. Îmi plac bărbații puternici, care au încredere în forțele lor și apreciez mult și simțul umor­ului.

Care sunt cele mai importante lucruri din viața ta?
Nu știu dacă aș putea spune că acestea sunt chiar lu­cruri. Pentru mine, familia, oamenii dragi și fanii sunt cei mai importanți. Nu mă atașez de lucruri materia­le…

Ce planuri ai pentru viitorul apropiat?
Lucrez deja la următoarea piesă, pentru care am scris chiar eu versurile într-un moment important al vieții mele și care înseamnă mult pentru mine. De aseme­nea, lucrez la un nou proiect, împreună cu un band. Și am multe alte proiecte și concerte!

Spune-ne câte ceva despre piesa pe care tocmai ai lansat-o. Cum a fost la filmarea noului clip?
Noua mea piesă “Drog Letal” este o piesă de dra­goste. Este plină de emoții, ceea ce mi-am dorit să transmit și în clip, unde interpretez mai multe roluri, îmbrac diferite stări. Mesajul piesei pleacă de la ideea că dragostea îți ia mințile. Îti intră prin vene ca un drog letal. La filmările clipului am avut o echipă foarte faină, formată din producătorii piesei, Radu și Ana Sîrbu, buna mea prietenă, stilista Loredana Dogariu, make-up artistul Cristian Bucă și hairstylistul Flavius Man de la Yofi Hair and Spa. Nici nu am simțit cele 12 ore în care s-a filmat clipul, regizat de Anthony Icuagu. Au fost toți foarte implicați și asta se vede din rezultatul final. A ieșit exact așa cum mi-am dorit!

Ce ai vrea să le transmiți fanilor tăi și ce sfaturi le-ai da celor care vor să-ți calce pe urme în această industrie?
Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul lor și pentru că sunt alături de mine, de când mi-am început cariera. După părerea mea, cel mai important e să-ți dorești enorm să-ți împlinești visul, să muncești zi de zi pentru asta și să dai dovadă de implicare 100%. Să nu-ți uiți scopul și să nu te lași niciodată doborât de nimeni și nimic.


Follow Us On Instagram