„Am creat Shinzo Spa pentru că oamenii au nevoie de un loc aparte de relaxare, pentru menținerea echilibrului între viața profesională și cea personală” – Aura Pânzaru

Shinzo Spa este situat în Cartierul Primăverii, pe strada Jean Monnet nr. 44, parter. Aici vei descoperi un spațiu plin de căldură și confort, unde vei explora conceptul OMOTENASHI, inspirat din ospitalitatea asiatică. Aici vei învăța să te bucuri de o experiență în care te vei simți răsfățat și relaxat, experimentând elemente din Asia, atât de aproape de tine. De ce Shinzo Spa? Vom descoperi mai multe despre acest concept de la Aura Pânzaru, owner și creator al conceptului.

Să începem cu începutul. Când și cum s-a născut acest concept? Cum a apărut numele?

E foarte simplu. Am creat Shinzo Spa din pură pasiune pentru zona de wellness, pentru starea pe care ți-o conferă orice terapie de acest fel și pentru cât de benefic este acest aspect pentru viețile noastre și starea noastră de bine. Cum am ales numele? A fost un întreg proces în crearea acestui concept, iar alegerea numelui a venit firesc și natural, pentru că mi-am dorit un cuvânt care surprinde totul așa cum mi-am propus. Shinzo înseamnă inimă în cultura japoneză, iar cu fiecare bătaie de inimă trăim și simțim. Pe scurt, la Shinzo Spa te ajutăm să te deconectezi de la realitate și să te reconectezi la tine, la corpul tău și la mintea ta. Folosim ingrediente premium, iar personalul nostru de origine asiatică aduce aici cultura Orientului Îndepărtat, arta masajului și a ospitalității.

Ce găsesc oamenii care aleg să testeze experiența Shinzo Spa?

Oaspeții care ne trec pragul descoperă o gamă variată de terapii, ritualuri de relaxare și pachete de masaj, servicii atent concepute și create pentru toate nevoile lor. Folosim ingrediente premium de origine asiatică, bețe de bambus, scruburi din ingrediente precum orez negru și cocos, creme, loțiuni și serumuri îmbogățite cu un complex activ din patru tipuri de ceai (alb, verde, negru și albastru), practic vorbim de o gamă largă de produse de terapie și cosmetice care se găsesc în exclusivitate în România la Shinzo Spa. Oferim ritualuri complete de rejuvenare, atât pentru corp, cât și pentru ten, ritualuri de exfoliere, masaj corporal, tratamente pentru ten, masaj cu ierburi și ceai verde, saună sau masaj cu pietre de jad, unic în România.

Cum arată spațiul? Poți să îl desenezi prin cuvinte?

Shinzo Spa este un spațiu fluid, cu elemente inspirate din cultura japoneză, conceput pentru a oferi un sentiment sublim de confort și caldură. În acest loc poți să testezi terapii exclusive în România și să experimentezi puterea vindecătoare a unor ingrediente și elemente de inspirație asiatică, precum pietrele de jad care sunt bijuterii naturale, care îți îmbrățișează corpul cu energie pozitivă și echilibrează mintea sau să alegi terapiile și masajele cu bețe de bambus pentru tonifiere și energizare. După terapie, oaspeții sunt invitați să descopere ritualul japonez al ceaiului cu aromele sale aparte.

La Shinzo Spa găsești cinci camere de tratament, fiecare cu identitatea ei, dintre care o cameră dublă pentru cei care vor să împartă experiența cu cineva drag. În, plus poți testa o gamă variată de facilități: o saună uscată, produse spa, unice în România, spa boutique, scrub bar (fiecare oaspete își poate personaliza terapia prin alegerea ingredientelor) și tea bar.

Am studiat oferta de servicii și este extrem de bogată și versatilă. Tu ai testat toate tipurile de masaj și terapii? Ai un top pe care vrei să îl recomanzi cititorilor noștri? O anumită ordine?

Am testat fiecare terapie din meniu și am luat parte și la trainingul terapeutelor, care s-a desfășurat în mai multe etape, timp de câteva luni de zile. Este greu să fac recomandări, mai ales că toți suntem diferiți și avem nevoi diferite, însă aș putea să propun un top trei:

  • Shinzo Signature Ritual – ritual complet de îngrijire și rejuvenare din cap până în picioare, cuprinzând un scrub corporal, masajul semnatură Shinzo și tratamentul facial de iluminare cu produsele THÉMAÉ, exclusive în România;
  • Nagashi Eastern Herball Balls – masaj special, care te învăluie într-o relaxare profundă, atât prin masajul propriu-zis cu săculeții cu ierburi aromatice, cât și prin mirosul acestora;
  • Edo Jade Stones Massage – Un masaj unic în România, masaj cu pietre de jad. Recomand acest masaj pentru că pietrele de jad aduc armonie și echilibru, atrag iubire și abundență financiară. Jadul este protector și se folosește pentru a vindeca organele interne și a elimina toxinele. Este un masaj aparte, care îți îmbrățișează corpul cu energie pozitivă și îți echilibrează mintea.

Care au fost provocările de care te-ai lovit înainte să deschizi acest spa? Cum ai recrutat personalul?

Provocări au fost multe, dar le-am depășit și le-am lăsat în urmă. Am ales să lucrez cu personal de origine asiatică pentru a crea o experiență autentică, iar la acest capitol am fost ajutată de Oana Manole, consultantul meu.

De când ai inaugurat locația, ce tipologii de clienți îți trec pragul? Care sunt cele mai solicitate servicii de terapie și masaj?

Oaspeții care ne trec pragul fac parte din toate tipologiile, dar toți vin în căutare de relaxare și deconectare. Masajul Shinzo Signature este cu siguranță cel mai des solicitat dintre toate tipurile noastre de masaj, urmat de terapiile în doi și de tratamentele faciale THÉMAÉ.

Știm că ai adus în România produse cosmetice și dermatocosmetice care se găsesc în exclusivitate în locația ta. Poți să ne povestești mai mult despre ele?

Într-adevăr, am adus o gamă aparte de produse cosmetice și dermatocosmetice ce îmbină tehnologia de laborator și luxul francez cu ingrediente și formule japoneze cu tradiție milenară în îngrijirea pielii. Aceste produse conțin ingrediente din patru tipuri de ceai, iar acest complex de ingrediente și minerale vine cu o concentrație de 30% polifenoli, una dintre cele mai ridicate concentrații cunoscute până în prezent. Fără parabeni și alte chimicale, aceste produse maximizează atributele naturale ale ceaiului și, prin intermediul proprietăților antioxidante, previn semnele îmbătrânirii premature. Această gamă premium de produse o găsim la spauri de lux din întreaga lume, în locații precum The Westin, Singapore; Barrière Le Grand Hôtel Enghien-les-bains Sofitel, Bangkok; Kurumba, Maldives; Castelbrac Hotel & Spa, Franța și aici, la Shinzo Spa, prima dată în România.

Să vorbim puțin despre tine. Ce calități crezi că te-au ajutat pentru a contura acest business, acest concept numit Shinzo Spa?

Îmi place să ofer și să dăruiesc. Nu știu dacă se poate numi asta o calitate, însă ador faptul că ofer oamenilor un lucru atât de necesar pentru sănătatea corpului și a minții, și nu există satisfacție mai mare atunci când ajung aici oameni pentru prima dată și revin de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Ce planuri ai pentru viitor? Ce surprize pregătești clienților care aleg Shinzo Spa? Ai anumite pachete de servicii sau totul poate fi customizat de către clienți?

Am diverse planuri, însă momentan Shinzo Primăverii este prioritar. Pentru clienții noștri fideli, dar și pentru cei noi, pregătim surprize constant, în funcție de evenimente și perioade ale anului. Suntem foarte flexibili și versatili și oferim oportunitate tuturor de a personaliza abonamentele și pachetele în funcție de ceea ce își doresc, fie cele existente în meniu, cât și crearea propriului abonament personalizat.


Follow Us On Instagram