Vara e aici!

Pentru că deja au început cererile de „unghii de vară” în rândul clientelor, este momentul să ne și inspirăm puțin. Ce înseamnă, de fapt, unghiile de vară? De ce fiecare sezon este asociat cu diferite manichiuri? Ei bine, totul se rezumă la starea de spirit, la ceea ce ne transmite nouă, oamenilor, anotimpul în care ne aflăm. De multe ori, ceea ce vedem afară, ceea ce ne transmite natura, se regăsește și în alegerile noastre vestimentare, dar și de manichiură.

De exemplu, iarna tindem să ne facem unghiile roșii, verzi sau albe. De ce? Pentru că asta ne transmite acest anotimp – Moș Crăciun, zăpadă, brazi împodobiți. Primăvara vorbim despre rozul pomilor înfloriți, despre verdele crud al naturii, toamna despre ploaie, vreme mohorâtă, nuanțe închise.

Iar vara… vara înseamnă pentru toată lumea același lucru – culoare, soare, petreceri, plajă, libertate, iar acest lucru se vede și pe unghiile clientelor. Cu siguranță ați observat cum, în sezonul estival, preferințele clientelor trec de la simplu la model, de la nude la culoare, de la scurt la lung, nu e așa? Așadar, pentru a nu rămâne fără inspirație vara aceasta, noi vă venim în ajutor cu câteva propuneri de unghii de vară:

 

Neon – Probabil că nu avem nevoie de descriere când vine vorba de unghiile neon. Se potrivesc perfect cu sezonul estival, se văd superb cu pielea bronzată și, dacă sunt și fosforescente, sunt ideale pentru petrecerile de vară pe care cu toții le așteptăm.

 

 

 

Pastel – Cu toate că nuanțele pastelate sunt opuse celor vibrante, sunt la fel de potrivite pentru vară. Se asortează cu tot felul de rochițele, de bluzițe și se potrivesc multor ținute – pentru că, bineînțeles, vara ne îmbrăcăm mai diversificat, mai colorat, și avem nevoie de unghii versatile.

 

 

 

Ștampile – Nu vă temeți de ștampile! Sunt practice, super ușor de folosit, le puteți colora după bunul plac, le puteți adapta, combina, puteți face tot ce doriți pentru a obține modele cât mai interesante. Și, în plus, economisiți extrem de mult timp.

 

 

 

Multicolor – Vara ne permitem să purtăm unghii în toate culorile favorite, chiar și integrate în aceeași manichiură. Cine spune că e prea mult? Nimeni! Priviți cât de bine arată… Tot ce trebuie să faceți este să le puneți clientelor la dispoziție cât mai multe culori.

 

 

 

Soare – Este greu să alegem o singură culoare care să reprezinte vara, însă ne-am gândit că galbenul este câștigător. Probabil că intuiți cu toții de ce… Soarele este laitmotivul verii, iar dacă galbenul are onoarea să îl definească, ne conformăm și noi, transpunându-l pe unghiile clientelor.

 

 

 

Fructe – Veți fi surprinși cât de multe cliente vor adora aceste modele cu fructe de vară – pepeni, cireșe, piersici. Dacă doriți să le impresionați cu adevărat, pregătiți-vă pensulele fine și începeți să realizați manual acest model. Suntem siguri că va ieși grozav. Succes!

 

 

 

Oglindă – Pigmentul oglindă este, în continuare, extrem de popular. Oferă unghiilor un aspect deosebit și transformă orice manichiură simplă într-una deosebită. În plus, vara avem o mulțime de mirese, iar pigmentul oglindă li se potrivește perfect.

 

 

 

Extreme – După cum spuneam mai sus, clientele tind să opteze pentru unghii lungi în sezonul estival. De ce? Pentru că au vacanță, concediu și nu mai sunt îngrădite de reguli. Oferiți-le libertatea de care au nevoie cu unghii de mărime cât mai mare pe șablon!


Follow Us On Instagram