Tunsoare & Culoare în tendințe

REALIZAT CU PRODUSE PROFESIONALE DE LA BRANDUL CU CEA MAI RAPIDĂ CREȘTERE DE PE PIAȚĂ, ARTEGO!

Top Team ARTEGO International lansează în fiecare an noi colecții inovatoare ce prezintă tendințele existente în colorare și tunsoare. Aceste colecții pot fi imediat aplicate în activitatea de zi cu zi a saloanelor și sunt prezentate în cadrul unor evenimente internaționale. În martie, echipa formată din Vincenzo Casillo și Teresa Interbartolo a lansat și în România noua colecție ENCHANTING WOMAN, în cadrul a două evenimente desfășurate la Iași și Galați. Colecția a fost foarte apreciată de stiliști și a fost realizată cu vopseaua cremă profesională It’s Color de la Artego, care este unul dintre cele mai performante produse de colorare și se folosește în peste 2.000 de saloane din România. Vopseaua are o gamă completă de peste 100 de nuanțe și o calitate foarte ridicată, ce garantează rezultatele dorite de fiecare dată. Stiliștii o preferă și din cauza dimensiunii ambalajului, pentru că este într-adevăr cea mai mare vopsea la tub din Europa, având 150 ml (de 2,5 ori mai mare ca produsele obișnuite)!

Vă prezentăm în premieră unul dintre modelele colecției Artego din acest an. Este un step by step pe care îl puteți realiza și dumneavoastră în salon chiar de mâine!

 1. Diviziuni vedere frontală: marcați un triunghi în partea superioară a capului, începând din partea frontală – punctul de referință este un unghi format de linia pă­rului cu ochii. Completați în partea din spate, în zona centrală, la începutul zonei coronare, pe ambele părți.
 2. Diviziuni vedere laterală.
 3. Diviziuni vedere de sus și din spate.
 4. Zona lateral stânga: marcați o secțiune vertical și tăiați uniform șuvițele urmând forma rotundă.
 5. Partea din spate a zonei centrale: continuați până când perimetrul în formă de triunghi își păstrează aceeași lungime și uniformitate a șuviței.
 6. Partea din lateral stânga: continuați până ajungeți la osul mastoidian folosind șuvițe mobile ca și ghidaj.
 7. Partea din lateral stânga. continuați în partea din stân­ga, pieptănați tot părul către ultima șuviță de pe osul mastoidian și tăiați lungimea în exces.
 8. Partea stânga laterală este finalizată. Repetați pe par­tea opusă.
 9. Verificați simetria lungimilor și a distribuției părului pe ambele părți.
 10. Zona superioară: împărțiți o șuviță centrală, vertical, de la creștetul capului, distribuiți peste partea din spa­te, tăiați lungimile care depășesc șuvița de ghidaj din partea din spate-central.
 11. Zona superioară: păstrați aceeași linie de tunsoare ca și prima șuviță luată pe diagonală către spate. Continuați cu această măsură, ca un ghidaj mobil, pe toată secțiunea triunghiulară.
 12. Partea superioară este finalizată.
 13. Zona bretonului: separați bretonul triunghi (unghiul fă­cut de ochi – linia părului – creștetul capului), distribuiți părul întregii secțiuni către partea din față, pieptănând părul către jos și tăind lungimea în exces.
 14. Definiți perimetrul cu tunsoarea point cut și cosmetizați-o.
 15. Tunsoarea este finalizată.

 

REFLEX DE LAPTE DE COCOS & VIOLET PUR

Cel mai nou blond alb este blond lapte de cocos, o nuanță ce trebuie purtată cu eleganță. Culoarea platinată creează un contrast puternic cu rădăcinile violet pur, cu un efect fer­mecător. Este un contrast care pune în evidență foarte bine tenul deschis. Tunsoarea geometrica poate fi uscată natural pe drept, pentru a pune în evidență nuanța puternică și contrastul, cu bucle lejere, sau cu volum.

 1. Pre-decolorare nivel 10 Umeziți părul cu GS51 EQ Factor și aplicați prima formulă de pre-decolorare pe lungimi și vârfuri, pe secțiuni de 5 mm grosime, la 2-3 cm de rădăcină. Prima formulă de pre-decolorare: Lovely Light Bleaching Powder 40g + Lovely Light Activator 6%. 80g. Timp de acționare: 40 de minute
 2. Odată ce timpul de acționare a trecut, verificați nivelul pe care vă aflați. Nivel atins: 9. Reflex atins: auriu. Înlăturați produsul de decolorat cu ajutorul unui piep­tăn.
 3. Aplicați cea de-a doua formulă de pre-decolorare: Lovely Light Bleaching Powder 40g + Lovely Light Activator 6%. 80g.
 4. Aplicați cea de-a treia formulă de pre-decolorare pe lungimi și vârfuri: Lovely Light Bleaching Powder 30g + Lovely Light Activator 6% 90g. Timp de acționare: 30 de minute
 5. Spălați cu Șamponul Dream Post, ștergeți cu ajutorul unui prosop și aplicați K-Fluid pe lungimi și vârfuri. Lăsați să acționeze 15 minute.
 6. Aplicați Formula de tonalizare pe rădăcini, împărțind părul în 4 secțiuni: It’s Color Blu Intensifier 20g + It’s Color Avion 10g + It’s Color 5.26 2g + Oxidant 1,5% 32g.
 7. Aplicarea tonalizării de bază s-a încheiat.
 8. Luați o șuviță verticală în toate cele 4 secțiuni, în așa fel încât forma lor să fie un romb și aplicați formula de tonalizare: It’s Color Blu Intensifier 20g + It’s Color Avion 10g + It’s Color 5.26 2g + Oxidant 1,5% 32g.
 9. Aplicați cea de-a doua formulă de tonalizare pe lungimile și vârfurile rămase: It’s Color 9.01 20g + It’s Color 10.3 10g + Oxidant 3% 30g..Aplicarea s-a încheiat. Timp de acționare: 20 de minute. Clătiți și aplicați GS02 Șampon pentru protecția culorii și GS02 Balsam pentru protecția culorii.

Follow Us On Instagram