Tratamente corporale pentru sezonul rece

Cu toții știm, nimic nu se compară cu un tratament de înfrumusețare relaxant. Fie că este vorba despre a ne elibera de stres, de a oferi unei prietene o experiență de unică, de a aduce un plus de îngrijire corpului sau chiar de a rezolva probleme estetice, tratamentele corporale sunt alegerea ideală în orice perioadă a anului. Totuși, atunci când vremea devine neprietenoasă, pielea noastră poate simți diferite modificări: uscăciune, aspect tern sau chiar îmbătrânit.

Acum că toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar iarna se apropie încet, dar sigur, pielea clientelor voastre are nevoie de mai multă îngrijire. Așadar, vă propunem câteva tratamente cu care vă puteți răsfăța clientele, ideale pentru sezonul rece:

Masaj cu pietre calde

Acest tip de masaj relaxează mușchii încordați și încălzește întreg corpul. Folosind pietre de râu încălzite și mișcări precise, oferiți clienților calmarea zonelor dureroase, vizând punctele de tensiune pentru a le elibera și relaxa. Acest tratament de eliberare a tensiunii stimulează fluxul sanguin și reduce nivelul de cortizol, ceea ce înseamnă că puteți reduce acel stres comun care ar putea contribui la semnele premature de îmbătrânire sau la pielea problematică. În plus, clientul va avea parte de cel mai odihnitor somn.

Tratament cu ceară de parafină

Aerul rece de afară și încălzirea artificială, uscată din interior pot fi un coșmar pentru mâini și unghii. Perioada rece a anului este dificilă pentru mâinile noastre – sunt expuse la aerul uscat și sunt adesea spălate mai mult decât de obicei în efortul de a alunga orice virus de gripă sau răceală. Degetele clienților ar avea nevoie de o mână de ajutor. Pentru o piele mai fină, mai moale și unghii mai puternice, răsfățați-le mâinile cu un tratament cu ceară de parafină la următoarea programare. Tratamentul cu ceară caldă de termoterapie încurajează circulația sângelui, ceea ce stimulează rezistența unghiilor și producția de colagen pentru mâini netede și cu aspect mai tânăr. De asemenea, tratamentul îndepărtează celulele moarte ale pielii atunci când sunt exfoliate pentru a dezvălui o piele netedă și sănătoasă.

Împachetări corporale

Încălziți-vă și relaxați-vă clienții cu o împachetare cu nămol sau alge marine pe întreg corpul – sau și mai bine, răsfățați-i cu o împachetare cu trufe de ciocolată. Având o mulțime de antioxidanți, aceste tratamente au o serie de beneficii, inclusiv faptul că acționează pentru a detoxifia pielea, încurajează fluxul sanguin și reduce aspectul celor mai vizibile semne de îmbătrânire. Ce ar putea fi mai mai plăcut pentru clienți decât să dea înapoi ceasul îmbătrânirii în timp ce sunt înveliți în ciocolată?

Tratamente anti-îmbătrânire cu radiofrecvență

Pentru clienții care își doresc tratamente cu rezultate de lungă durată și nu doar relaxare, tratamentele cu radiofrecvență sunt alegerea ideală. Aceste tratamente utilizează o tehnologie brevetată pentru a produce căldură uniformă sub suprafața pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Rezultatul: o piele mai netedă, cu aspect mai ferm și acel sentiment de relaxare totală.

Tratamente de hidratare

Hidratarea este, probabil, cel mai important lucru pentru a ne menține pielea sănătoasă. Nu este nimic nou – știm acest lucru de mult timp. Dar, cu iarna care se apropie, trebuie să fim foarte vigilenți în ceea ce privește hidratarea corpului nostru. Din nefericire, mulți clienți cu pielea normală cred că nu au nevoie de tratamente hidratante pentru corp, deoarece nu au pielea descuamată sau mâncărimi, dar greșesc. Orice corp are nevoie de hidratare, mai ales în anotimpul rece – așadar, aplicați-le clienților orice tip de tratamente hiratante atunci când aveți ocazia.

Aveți grijă de pielea clienților voștri și oferiți-le cele mai bune tratamente corporale, mai ales în acest sezon.


Follow Us On Instagram