BB Glow

Tratamentele de înfrumusețare nu încetează să ne surprindă, iar acest lucru este extraordinar. Clientele își doresc din ce în ce mai mult ca tenul lor să arate tânăr pe parcursul anilor, cearcănele să nu fie vizibile, iar porii – minusculi. Este important ca voi, specialiștii în domeniul cosmeticii, să vă actualizați constant cu privire la noile proceduri și să le introduceți în saloane, pentru a le putea oferi clienților cele mai eficiente și mai noi proceduri de pe piață.

Astăzi ne dorim să vorbim despre BB Glow, un tratament facial relativ nou pe care îl vedem peste tot, mai ales pe rețelele de socializare. BB Glow este o procedură minim invazivă și nechirurgicală care utilizează un pigment colorat, foarte eficient, aplicat cu ajutorul unor ace minuscule care pătrund pielea. Acestea stimulează întinerirea pielii și producția de colagen, ceea ce duce la mai puțini pistrui, mai puține riduri și la o piele mai luminoasă și mai radiantă.

Cum funcționează BB Glow?

BB Glow combină un ser puternic colorat cu procedura microneedling. Microacele pătrund în straturile pielii, infuzând serul BB Glow, adăugând nutrienți și, cel mai important, culoarea necesară uniformizării aspectului tenului. Ulterior, pielea este stimulată, producând în mod natural o cantitate crescută de colagen, elastină și acid hialuronic, ceea ce duce la un aspect mult mai plăcut al pielii.

Această procedură ajută la reducerea aspectului porilor și la netezirea liniilor fine și a ridurilor. Serul conține acid hialuronic pentru a face pielea mai luminoasă și mai suplă și vitamina C pentru a estompa pistruii și hiperpigmentarea.

Nuanțele BB glow disponibile includ Light (cele mai deschise nuanțe pentru tenul normal), Light Rose (nuanțe de roz deschis pentru tenul luminos), Medium (nuanțe pentru tenul mediu), Deep (nuanțe închise pentru tenul măsliniu) și Deep Plus (tenul foarte închis).

Cum se desfășoară tratamentul?

BB Glow durează aproximativ o oră, timp ce include și etapa de pregătire a tenului. Rezultatele sunt aproape instantanee – după prima ședință deja se va observa o schimbare în ceea ce privește aspectul tenului, însă este posibil să fie nevoie de patru ședințe la intervale de două săptămâni pentru rezultate eficiente și de lungă durată. În urma acestor ședințe, se va face un tratament de întreținere la fiecare patru sau cinci luni.

Se va folosi un produs de curățare bazat pe tipul de piele al fiecărei cliente în parte pentru a curăța tenul în profunzime. Se va alege un ser BB Glow, în funcție de nuanța dorită și potrivită și se va infuza în piele cu ajutorul stiloului de microneedling. Apoi se va aplica o mască peste ser pentru a preveni uscarea.

Clienta va beneficia de proprietățile anti-îmbătrânire ale serului și ale microneedlingului la două săptămâni după tratament, deoarece pielea are nevoie de câteva zile pentru a se reîmproapăta în urma procedurii. Nu există nicio perioadă de vindecare, deci clienții își pot relua activitățile normale. Este posibil ca aceștia să aibă o senzație temporară de disconfort, roșeață sau iritație după tratament.

De obicei, se recomandă să nu se poarte machiaj pentru restul zilei și să se evite exercițiile fizice intense care ar predispune la transpirație excesivă. De asemenea, este esențial să nu ne expunem la lumina directă a soarelui în următoarele câteva zile și să folosim o cremă de protecție solară cu cel puțin SPF 30.

Cine este candidatul ideal pentru BB Glow?

BB Glow este conceput pentru a îmbunătăți aspectul și textura pielii. Așadar, dacă există persoane care se află în căutarea unui aspect uniform al pielii, întinerit, radiant, în căutarea estompării petelor sau a strălucirii naturale, atunci BB Glow este perfect pentru ele.


Follow Us On Instagram