Topul celor mai solicitate nuanțe și forme de unghii

Se spune că manichiura este cartea de vizită a unei femei, și nu este doar un clișeu. Nu este vorba doar despre unghiile îngrijite care ne atribuie această caracteristică generală, ci este vorba despre modelul pe care îl alegem, forma dorită, culoarea pe care o purtăm – toate aceste lucruri spun ceva despre noi.

Dacă optăm pentru manichiuri clasice, dacă încercăm orice nou trend sau chiar dacă alternăm tot timpul între nou-vechi, închis-deschis, neon-pastel, totul poate determina o caracteristică a noastră – deschiderea spre nou, spre evoluție, teama, nehotărârea, spiritul liber, și lista poate continua la nesfârșit. Deci, într-adevăr unghiile pot fi cartea de vizită a femeilor.

Majoritatea specialiștilor din domeniul manichiurii poate confirma faptul că cele mai multe dintre cliente abordează manichiuri asemănătoare, poate nu la fiecare programare, dar măcar o dată la ceva timp. Bineînțeles, există și persoane care vin întotdeauna cu idei noi, cu modele complexe și aparte. Totuși, studiile arată faptul că doamnele și domnișoarele preferă doar câteva culori și forme de unghii.

Roșu clasic
Roșul clasic este o culoare care nu se va demoda niciodată atunci când vine vorba despre unghii. Este o alegere populară în special pentru evenimente importante, cum ar fi nunțile sau alte ocazii formale. Roșul este o culoare clasică, care adaugă un aspect elegant și sofisticat oricărei ținute. Mai mult decât atât, unghiile roșii au o simbolistică puternică, reprezentând senzualitatea și puterea feminină.

French
Dacă tot vorbim despre manichiuri clasice, nu putem să omitem french-ul, chiar dacă nu este o culoare în sine. Eleganța, caracterul atemporal și finețea manichiurii franțuzești sunt greu de egalat. De aceea, este în continuare una dintre manichiurile preferate în rândul clientelor de toate vârstele, mai ales că tehnicile de realizare și aspectul acesteia se modernizează constant.

Negru
Negrul este o alegere extrem de populară în rândul clientelor. Acesta este puternic și dramatic, dar extrem de versatil – poate fi purtat atât în contexte formale, cât și informale. O manichiură neagră poate adăuga un aspect elegant și rafinat unei ținute de seară, dar poate fi, de asemenea, o alegere îndrăzneață și contrastantă pentru ținutele de zi cu zi. Negrul se potrivește multor tipuri de piele, dar și multor forme de mâini. În ceea ce privește forma unghiei, pătratul scurt va fi întotdeauna favoritul acestei nonculori.

Nude
Nuanțele infinite de nude sunt o alegere ideală pentru manichiura de zi cu zi. Acestea sunt culori naturale, care merg bine cu orice ținută și care oferă un aspect elegant și subtil. Nu sunt prea îndrăznețe, dar adaugă o notă sofisticată și elegantă oricărei ținute. Și, după cum spuneam, există o mulțime de variațiuni ale culorilor nude, deci există una pentru fiecare clientă, indiferent de dorințele sale, de evenimentul la care participă, de forma dorită sau de orice alt criteriu.

Roz
Rozul este o alegere sigură atunci când vrem să ne exprimăm feminitatea, latura juvenilă sau chiar îndrăzneala, dacă vorbim despre o nuanță neon, de exemplu. Rozul poate fi purtat în multe nuanțe diferite, de la roz deschis până la roz intens. Aceste culori sunt populare în special în sezonul de primăvară și vară, deoarece oferă un aspect vesel și plin de viață. În plus, rozul este ușor de purtat și de asortat atât cu vestimentația, cât și cu evenimentele de tot felul.

Burgund
Burgundul este o culoare de manichiură elegantă și clasică, care poate fi purtată în orice anotimp. Această culoare este o alegere populară pentru evenimente importante sau pentru ocazii speciale, cum ar fi Crăciunul sau Revelionul. Chiar dacă este o culoare rece, se potrivește și sezonului cald, fapt confirmat de numărul mare de cliente care aleg o astfel de manichiură în fiecare sezon.

Alb lăptos
Albul lăptos este foarte discret, conturând o manichiură elegantă și potrivită oricărei femei. Se potrivește atât în sezonul rece, fiind chiar printre cele mai cerute nuanțe pe timpul iernii, cât și în sezonul cald, datorită contrastului pe care îl face cu pielea bronzată. Albul lăptos este, cu siguranță, o manichiură cu care nicio clientă nu poate da greș, indiferent de contextul în care o poartă.

În ceea ce privește cele mai solicitate forme, putem vorbi despre:

Forma ovală
Forma ovală este o alegere populară pentru unghii. Aceasta poate fi adaptată pentru a se potrivi cu diverse stiluri și lungimi de unghii, astfel încât să se plieze pe dorințele fiecărei cliente. Este o formă clasică, care se potrivește cu majoritatea tipurilor de degete și care poate fi purtată în mod elegant și subtil.

Forma rotundă
Forma rotundă este o alegere des întâlnită pentru unghii scurte și medii. Aceasta este o formă simplă, care oferă un aspect curat și ordonat. Este o formă comună pentru unghiile de zi cu zi, fiind ușor de întreținut și potrivind-se cu multe stiluri vestimentare, dar și evenimente.

Forma stiletto
Forma stiletto este mai îndrăzneață și este populară în special în rândul clientelelor care doresc o manichiură mai dramatică și mai vizibilă. Acest tip de unghie este lungă și ascuțită și poate fi adaptată pentru a se potrivi cu preferințele fiecărei cliente. Este o alegere potrivită pentru evenimente speciale sau pentru persoanele care își doresc o manichiură care să atragă atenția.

Forma pătrată
Forma pătrată este, cu siguranță, cea mai iubită formă de unghii. Aceasta oferă un aspect simplu și îngrijit, fiind potrivită pentru clientele care își doresc atât unghii scurte, medii sau lungi. Este o formă clasică, care poate fi adaptată în multe moduri, de la rotunjirea fină a colțurilor, până la exagerarea acestora.

Forma migdală
Forma migdală este o mai subtilă și feminină. S-a observat faptul că doamnele și domnișoarele se îndreaptă spre această formă la evenimente deosebite, precum propria
nuntă. Forma migdală alungește și subțiază degetele, oferindu- le mai multă grație. Prin urmare, aceste culori și forme se află în topul preferințelor clientelor din toate timpurile. Bineînțeles, acum au apărut numeroase forme noi, precum slimul și migdala rusească, care sunt extrem de iubite și de solicitate, însă multe dintre cliente se rezumă la formele clasice pe care le poartă lună de lună. Fiecare clientă este liberă să poarte ce formă și ce nuanță dorește, datoria voastră este doar să le realizați manichiura corect, estetic și, bineînțeles, cu drag și pasiune.

 


Follow Us On Instagram