The Beautiful Club – primul club exclusivist de beauty s-a deschis în centrul capitalei!

The Beautiful Club, primul club exclusivist de beauty din București, a fost inaugurat oficial în cadrul unui eveniment de lansare la care au participat atât parteneri ai salonului, cât și bloggeri, jurnaliști și vedete de renume, precum artistele Theo Rose, Roxana Nemeș, Elena Ionescu, prezentatoarele TV Majda Aboulumosha și Ameri Nasrin, top-modelele internaționale Claudia Neghină și Geani Olaru, dar și Gabriela Dima, câștigătoare a concursului MasterChef România din 2022. Invitații au socializat și au legat prietenii, în timp ce s-au delectat cu cocktailuri fresh, cu un candy bar savuros și cu muzică live, ce a întreținut atmosfera.

Situat în centrul capitalei, pe stradă Bocșa, nr. 4, lângă restaurantul Ciao Niki, The Beautiful Club se adresează persoanelor care vor să combine networkingul de calitate cu apartenența la un salon exclusivist de înfrumusețare, spațios și modern, care le oferă atât discreția de care au nevoie, cât și posibilitatea de a lucra remote, în timp ce specialiștii în domeniu se ocupă de imaginea lor, prin servicii complete de înfrumusețare.

Centrul de beauty este dispus pe două nivele, într-un spațiu generos și versatil, de peste 170 mp, fiind ideal și pentru organizarea de evenimente memorabile, precum petreceri aniversare, teambuildinguri cu tematică SPA, lansări de produse/servicii, traininguri, beneficiind, totodată, de avantajul poziționării centrale.

Exclusive Lifestyle Society este sloganul salonului și dezvăluie factorii diferențiatori ai brandului, care este deja un reper în industrie, prin elementele de lux incorporate, prin atenția la cele mai mici detalii, designul inovator și investiția permanentă în aparatură și în echipa de specialiști.

Centrul The Beautiful Club se adresează, în primul rând, femeilor puternice și ambițioase, care au standarde înalte de beauty și pentru care îngrijirea constantă reprezintă o prioritate pentru starea lor de bine. Acestea se pot bucură de servicii complete de hairstyling, manichiură, pedichiură, masaj, cosmetică, terapii faciale și corporale hi-tech, precum și epilare definitivă cu laser. Totodată, bărbații și copiii se pot bucura aici de tunsori moderne, realizate de hairstiliști cu o vastă experiență în domeniu.

Membrii clubului sunt fidelizați prin oferte personalizate, în funcție de sumele investite în serviciile de beauty, ședințe gratuite, cadouri constând în produse profesionale și alte surprize, oferite cu ocazia evenimentelor importante din viața lor.

Centrul The Beautiful Club este un club exclusivist, în care o schimbare de look sau o sesiune de relaxare se întâmplă într-un ambient hi-tech, creat după ultimele tendințe, care facilitează comunicarea, evenimentele, parteneriatele de business și legarea de noi prietenii.


Follow Us On Instagram