Avantajele epilării definitive cu laser Alexandrite Motus AY de la Deka

 

by Alexandra Crâșmaru, owner Illuma Clinique

 

 

 

Părul nedorit de pe corp poate reprezenta o adevărată problemă, mai ales în sezonul cald, atunci când pielea este mai mult la vedere. Metodele tradiționale de îndepărtare a părului, cum ar fi folosirea aparatelor de ras, epilarea cu ceară sau smulgerea cu ajutorul epilatoarelor electrice, pot fi consumatoare de timp, dureroase și chiar dăunătoare pielii. Din fericire, progresele în tehnologie au făcut ca epilarea cu laser să fie o alternativă populară și eficientă. În acest articol, ne vom concentra asupra beneficiilor îndepărtării definitive a părului cu laserul Alexandrite Motus AY de la Deka.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale epilării cu laser este eficacitatea acestei metode. Spre deosebire de metodele tradiționale, epilarea cu laser vizează foliculul de păr în sine, mai degrabă decât părul vizibil. Aceasta înseamnă că rezultatele sunt de lungă durată, cu până la 90% o reducere permanentă a părului după un protocol complet de epilare.

Dintre toate tipurile de laser, laserul Alexandrite s-a dovedit a fi cel mai eficient pentru îndepărtarea progresiv definitivă a părului. Poate fi utilizat pe zone mari ale corpului, cum ar fi picioarele, spatele și pieptul, dar și pe zone mici cum ar fi degetele, deasupra buzei (zona mustății) sau zona perciunilor.

Laserul Motus AY de la Deka este o opțiune de îndepărtare a părului cu laser fără durere deoarece folosește o tehnologie unică numită Moveo care furnizează energie laser în mod continuu și uniform la suprafața pielii, fără disconfort sau durere. Acest lucru face ca Motus AY să fie o opțiune excelentă pentru cei cu sensibilitate la durere. Totodată, aceasta tehnologie este cea care permite efectuarea ședințelor in deplina siguranța, in orice anotimp, inclusiv pe pielea bronzata.

Spre deosebire de alte lasere care necesită treceri multiple peste piele pentru a obține rezultatul dorit, Motus AY poate trata zone mari ale corpului într-un timp mai scurt. Tehnologia Moveo permite laserului să se miște rapid peste piele, reducând timpul de tratament cu până la 40%. Acest lucru face ca Motus AY să fie o opțiune ideală pentru cei cu un stil de viață ocupat, deoarece poate fi făcut în timpul unei pauze de prânz sau între întâlniri.

Un alt beneficiu al îndepărtării părului cu laserul Alexandrite Motus AY este faptul că reprezintă o opțiune sigură și blândă. Energia laser este furnizată în impulsuri scurte, ceea ce permite o direcționare precisă către foliculul de păr fără a deteriora pielea din jur. În plus, Motus AY are un sistem dublu de răcire încorporat care ajută la protejarea pielii de căldura generată de laser, făcându-l o opțiune blândă pentru cei cu piele sensibilă.

Îndepărtarea părului cu laserul Alexandrite Motus AY este mult mai puțin costisitoare pe termen lung. În timp ce costul inițial al epilării cu laser poate fi mai mare decât metodele tradiționale de îndepărtare a părului, este o soluție permanentă care economisește timp și bani pe termen lung. Cu metodele tradiționale, părul crește rapid din nou, necesitând întreținere frecventă, care se poate adăuga în timp. Cu epilarea laser, însă, rezultatele sunt de lunga durata, iar nevoia de întreținere este redusă semnificativ, la doar o ședință pe an.

Epilarea cu laserul Alexandrite Motus AY de la Deka oferă numeroase beneficii. Este o opțiune extrem de eficientă, nedureroasă și rapidă, care poate fi utilizată pe toate tipurile de piele. Este o opțiune sigură și blândă, care oferă rezultate de lungă durată, ceea ce o face o soluție rentabilă pe termen lung. Specialiștii Illuma Clinique vă stau oricând la dispoziție cu informații despre laserul Alexandrite Motus AY de la Deka și despre tot ce presupune epilarea progresiv definitivă.

 


Follow Us On Instagram