Summer nails 2019

N-am obișnuit deja cu schimbările pe care le aduc cu sine noii ani calendaristici, dar și anotimpurile fiecărui an în parte. Vara aceasta ne bucurăm de unghii vesele, pline de culoare, care vor spune multe despre personalitatea fiecărei purtătoare. Nuanțele puternice, electrizante își fac simțită prezența în toate domeniile. Hainele, machiajul, accesoriile și unghiile au căpătat viață prin această abordare nonconformistă de care se poate bucura oricine.

Unghiile sunt foarte importante pentru noi, femeile, așa că tindem să le acordăm un interes deosebit. Intervalul în care ne refacem manichiura este definit de o căutare constantă de noi modele, culori, abordări unice, dar și idei personale care definesc propriul caracter. De aceea, există modele din care ne putem inspira. Persoanele care se află în pas cu moda, vor alege întotdeauna ceea ce se poartă. Dumneavoastră, în calitate de manichiuriste, trebuie să vă depășiți condiția de simplă persoană care prestează un serviciu contra cost și să deveniți consilierul personal în materie de unghii al clientelor dumneavoastră. Sunteți cele care știți ce și cum se poartă în materie de unghii. Trebuie să aveți capacitatea să vă sfătuiți clientele atunci când ele sunt nehotărâte… adică de cele mai multe ori. Nu uitați, calmul, seriozitatea, profesionalismul și buna-dispoziție trebuie să vă definească pe deplin. Clientele vor fi influențate în mod inevitabil de starea pe care o aveți.

După cum spuneam, acest an propune câteva abordări îndrăznețe care, aparent, au fost deja abordate de multe doamne și domnișoare, semn că va fi un trend se succes. Mai jos vor fi prezentate doar câteva dintre modelele care au cucerit întreaga lume a unghiilor. Acestea vă vor ajuta pe dumneavoastră să oferiți sugestii, și, de ce nu, să le utilizați ca sursă de inspirație pentru propriile unghii.

 

NEON
Unghiile neon reprezintă, cu siguranță, trendul anului 2019. Vara aceasta vom întâlni tot mai multe persoane care vor ieși din zona de confort și vor încerca ceva nou. Culorile neon se potrivesc de minune cu pielea bronzată și cu atmosfera sezonului estival. De asemenea, ele sunt disponibile și în variante fosforescente, ideale pentru festivalurile din această vară. Pentru persoanele cu un stil vestimentar simplu, monocromatic de cele mai multe ori, respectiv negru, aceste unghii pot reprezenta pata de culoare din lookul acestora.

JELLY
Această manichiură este de-a dreptul delicioasă. Unghiile jelly constau în aplicarea unor extensii din gel de construcție colorat. Ele sunt semi-transparente, căpătând astfel aspectul unui jeleu. La fel ca în cazul manichiurii neon, jelly este foarte trendy și a urcat rapid pe scara celor mai apreciate unghii ale acestei veri. Indiferent că sunt într-o singură nuanță sau combinate, unghiile Jelly vor fi extrem de simplu de realizat.

X-LONG
S-a sfârșit vremea unghiilor scurte. Vara aceasta este despre unghiile lungi, în orice formă, culoare sau model. Vara aceasta pare a fi despre depășirea limitelor, nonconformism și ieșire din tipare. Unghiile lungi sugerează încredere, dar și o pauză bine-meritată de la activitățile zilnice. Relaxarea și buna dispoziție trebuie să ne definească în acest sezon.

 

GLITTER & GLAM
Întotdeauna la modă, unghiile cu sclipici ocupă un loc important printre trendurile acestei veri. Fiind existent în toate culorile, dimensiunile și texturile, sclipiciul este în continuare solicitat și foarte iubit, atât pentru pasionatele de unghii lungi, cât și de cele cu unghii scurte. Sclipiciul face diferența.

 

OGLINDĂ
Obținerea acestor unghii constă în aplicarea unui pigment sub formă de praf. Multitudinea de culori și efecte, ne face să ne îndrăgostim de aceste unghii încă de la prima vedere. Mai mult decât atât, pigmentul nu are o culoare proprie bine definită, deci, în funcție de gelul pe care îl aplicați pentru culoare, nuanța pigmentului se va modifica.


Follow Us On Instagram