Femeile iubite sunt frumoase, emană bucurie și strălucesc

 

Spuneţi-ne cum a început povestea Anne-Marie beauty & hair concept?
Pot spune că toată povestea este un vis fără sfârşit, pentru că este într-o continuă dezvoltare. În urmă cu aproximativ 17 ani am început cu paşi hotărâţi formarea mea profesională, susţinută de familie şi verişoara mea Crîsmariu Otilie, care încă de pe vremea aceea conducea un salon de prestigiu în Iaşi. Sei Bella se numeşte şi încă există pe piaţă. După şapte ani m-am întors, cu emoţii, în oraşul meu natal, Rădăuţi. Un orăşel mic, dar cu potenţial mare. Spre surprinderea mea, femeile erau însetate de servicii de calitate şi de noutăţile care abia le aşteptau, dar nu erau aduse de nimeni. Pasiunea mea pentru ceea ce fac a simţit-o fiecare clientă care mi-a trecut pragul şi succesul nu a întârziat să apară. După încă şapte ani, lucraţi în Rădăuţi, simţeam că nu mai am spaţiu în micul meu cabinet şi că pot şi vreau să mă dezvolt, că vreau tehnologie de înaltă calitate şi aşa am hotărât să extind serviciile în acest domeniu. Aşadar, în urmă cu trei ani, cosmeticiana Anne Marie s-a transformat în salonul Anne-Marie beauty & hair concept.

 

 

Anne-Marie Colţa
Manager Anne-Marie beauty&hair concept, Rădăuţi

 

 

Ce servicii oferiţi în salonul dumneavoastră? Care este cea mai mare cerere?
Din dorinţa de a oferi clienţilor mai multe servicii de calitate, nu doar de cosmetică, am introdus servicii de hairstyle, microblanding şi micropigmentare, remodelare şi îngrijire corporală, susținute de tehnologiile: Geneo+, LPG Endermologie, Oxigen hiperbaric Intraceuticals, Epilare definitivă SPL, Mezoterapie virtuală, Fotoregenerare SPL. Am remarcat un interes aparte pentru tot ceea ce înseamnă aparatură cosmetică şi corporală. Clientele apreciază noile tehnologii şi sunt foarte deschise la noutăţi.

Care sunt tratamentele cosmetice pe care le recomandaţi în sezonul de toamnă?
Odată cu venirea toamnei trebuie să îmbunătăţim aspectul tenului care a fost expus la soare necontrolat, favorizând hiperpigmentarea pielii. Aşadar apelez cu încredere la tratamentele de Fotoregenerare cu lumină pulsată SPL şi tratamente pe bază de acizi.

Povestiți-ne despre tratamentul LPG Endermolift. Cui se adresează?
După vârsta de 25 de ani, celulele tinere responsabile de regenerarea celulară, fibroblaştii, îşi încetinesc ritmul de sinteză a elastinei şi colagenului, acesta fiind momentul în care apar primele riduri şi tenul îşi pierde din strălucire şi densitate. Aici intervine tratamentul LPG Endermolift care, prin stimularea ţesuturilor, obţine o îmbunătăţire a microcirculaţiei, rezultatul fiind o mai bună oxigenare, redensificare şi fermitate a pielii. Nu există o vârstă minimă sau maximă care să restricţioneze efectuarea acestui tratament. Este un tratament 100% natural, sigur şi foarte relaxant. Acest tratament se adresează oricărei femei şi oricărui bărbat care doreşte o prevenţie şi o întreţinere eficientă a tenului.

Ce este tehnologia Geneo+ şi în ce tip de tratamente se utilizează?
Despre Geneo+ pot spune că tratamentele pe care ni le oferă sunt revoluţionare în domeniul cosmeticii. Tehnologia OxiGeneo este un tratament inovativ de reînnoire a pielii care oferă trei tratamente simultan: exfoliază stratul exterior, infuzează nutrienţi şi stimulează oxigenarea pielii din interior. Acest tratament este inspirat din puterile vindecătoare ale izvoarelor calde naturale, cunoscute pentru concentraţia mare de dioxid de carbon, care ajută la stimularea oxigenului din piele şi, astfel, rezultatele acestui tratament sunt obţinute rapid şi efectul se menţine pe o lungă perioadă de timp. Pentru femeile care se grăbesc, acest tratament este ideal pentru că durează doar 30 de minute şi rezultatele se văd pe loc. Tehnologia TriPollar vine în completarea oricărui tratament, dar îl recomand şi independent de alte proceduri. Această tehnologie conturează trăsăturile faciale, oferind un aspect tânăr şi proaspăt. Energia de radiofrecvenţă încălzeşte pielea şi face ca fibrele de colagen să se contracte. Această contractare are ca rezultat o întindere imediată a pielii.

Care sunt acele obiceiuri obligatorii pe care orice femeie ar trebui să le introducă în rutina zilnică de îngrijire?
Femeile iubite sunt frumoase :), emană bucurie şi strălucesc în orice moment al zilei. Dar, orice femeie are nevoie şi de o piele curată în primul rând, iar pentru acest lucru recomand o exfoliere săptămânală sau produse de îngrijire pe bază de acizi, aplicate seara înainte de culcare, desigur în urma unei demachieri corecte şi echilibrarea PH-ului cu loţiune tonică.

La ce tratamente cosmetice apelează bărbaţii? Cât de des vine un bărbat la cosmetică?
Multor bărbaţi le place să fie îngrijiţi şi, de obicei, dacă găsesc cosmeticiana potrivită, nu renunţă la ea şi la sfaturile ei. Şi ei au nevoie de îngrijire, curăţare şi, de ce nu, tratamente de prevenire a îmbătrânirii. În general, dacă pe faţa unui bărbat s-a instalat un rid adânc, nu reuşim să-l îndreptăm foarte uşor, iar în acest caz prevenţia este ideală. Şi totuşi există, din fericire, radiofrecvenţa tripolară Maximus, la care apelez mereu şi de care ei sunt foarte mulţumiţi. Evident, şi eu. În raport cu femeile, bărbaţii sunt într-un procent mai mic clienţi în cabinetul de cosmetică, dar compensează cu importanţa pe care o acorda sfatului primit de la cosmeticiană.

Care a fost cea mai dificilă experienţă pe care aţi avut-o cu o clientă?
Pe mine mă caracterizează adaptabilitatea şi cu orice persoană, zic eu. Am învăţat să ascult dorinţele clienţilor şi chiar să-i înţeleg. Nu ţin neapărat să fiu doar eu mulţumită de ceea ce fac, şi chiar ţin cont şi de părerea lor atâta timp cât nu se exagerează. Nimeni nu este perfect, dar mulţi tindem spre perfecţiune. Aşa progresăm. Aşadar, nu m-a marcat vreo experienţă neplăcută în cariera mea. Îmi place să cred că persoanele care ne calcă pragul vin cu încredere şi se lasă pe mâna noastră, aş spune eu, pe mâini bune.

Cum împăcaţi viaţa profesională cu cea personală?
Mi-a dăruit Dumnezeu o familie care mă sprijină şi mă înţelege. Nu-mi este mereu uşor, dar încerc să nu duc problemele acasă, acolo unde mă aşteaptă adevărata iubire şi de unde îmi iau forţă pentru ziua următoare. Iubesc ceea ce fac şi nu îmi pare rău pentru drumul pe are l-am ales în viaţă.


Follow Us On Instagram