Seeking simplicity in such a complicated world

Cum ai început activitatea în mediul online?

Cu multă pasiune! Și cred că atunci când faci lucrurile din pasiune nu te vei plictisi niciodată! La 20 ani aveam propria mea agenție de modelling în Pitești și s-a creat o relație frumoasă cu fetele care activau ca modele, ulterior ele îmi cereau tot felul de sfaturi legate de zona de fashion, așa că am decis că ar fi potrivit să îmi fac un blog de streetstyle, unde să povestesc fix ca între prietene. L-am făcut, și de acolo am așezat în fiecare zi încă o cărămidă la temelia visului meu! Astăzi privesc o construcție ridicată în zece ani, la care am de lucru în fiecare zi!

Cum a luat naștere pasiunea pentru modă?

Cred că o aveam undeva, intrinsec! A fost cultivată în familie, mama fiind o iubitoare de frumos. Am crescut printre blănuri, haine de petrecere și tocuri înalte. Mai târziu, tatăl meu vitreg îmi aducea mereu acasă reviste din zona aceasta și știu că mă preocupa real să arăt altfel, sa îmi modific hainele, să vin tot timpul cu ceva nou. S-a tot modificat pasiunea de-a lungul anilor, însă crește și înflorește zilnic, iar eu am grijă să o alimentez cu informații noi, să o mențin vie.

Ce reprezintă pentru tine experiența „Bravo, ai stil!”?

Momentul din care viața mea s-a schimbat! Acolo am descoperit că eu contez și că trebuie să mă pun pe primul loc! Acolo am și mi-am demonstrat că pot, că mai pot, și când credeam că nu mai pot, tot mai puteam. Și tot acolo mi-am cunoscut iubitul, omul cu care am făcut un copil. Omul care îmi arată zilnic că sunt văzută, auzită, iubită și că sunt importantă. Viața mea s-a schimbat la 180 de grade, iar pentru asta, „Bravo, ai stil!” rămâne experiența vieții mele!

Ce ne poți spune despre proiectul „Fashion Talks”?

Este un spațiu unde fac ce simt, cum simt! Un proiect pe care l-am făcut pentru că simt nevoia să creez și un altfel de conținut, în care nu sunt limitată de timp sau de spațiu, un proiect informativ, menit să ajute. Mi se pare esențial ca influencer/content creator să și oferi ceva înapoi, nu doar poze frumoase, ceva care să ajute real urmăritorul. Așa că m-am gândit că aceste Fashion Talks spun multe despre mine, despre stilul meu, despre pasiunea mea și despre dorința de a împărtăși puțin din ce știu, în modul meu.

Care sunt cele mai importante realizări legate de modă și online?

Faptul că am ajuns să îmi descopăr stilul, să mă îmbrac pentru mine, nu pentru alți oameni. Mie asta mi se pare o maturitate stilistică pe care o poți atinge doar după foarte multe experimentări. Faptul că am reușit să iau un premiu al unei publicații românești de specialitate care atestă poziția mea de influencer de fashion, faptul că am ajuns în finala unui concurs de stil și am fost apreciată de un juriu de specialitate și, mai ales, faptul că de zece ani oamenii mă consideră relevantă! Fetița dintr-un oraș mic, de provincie, e mândră de cine sunt astăzi!

Ce purtăm toamna aceasta?

Purtăm ceea ce ni se potrivește! Aud tot mai des ideea aceasta: că moda nu mai are reguli, că putem purta orice, oricum. Și mi se pare de-a dreptul simplistă și lipsită de personalitate, purtăm ceea ce ni se potrivește, și când spun asta, mă refer la conformație, paletă de culori, stil! În ceaa ce privește tendințele, sunt câteva trenduri care se tot întorc, de la micro blazere până la întreaga zonă ’90, minimalistă!

Există momente în care nu ai inspirație pentru noi ținute?

Sigur că da, și atunci apelez la ce am învățat despre stil, la acele ținute formulă care, odată puse pe tine, funcționează instant. Am un episod de „Fashion Talks” despre „Ținute formulă” pe YouTube. Acolo am câteva tips and tricks pentru zilele fără inspirație.

În afară de modă, ce alte pasiuni mai ai?

Îmi place să scriu și lucrez la câte ceva în direcția asta. E o certitudine pentru mine că voi publica o carte, într-o zi!

Cum ți s-a modificat programul zilnic de la apariția băiețelului tău, Iian?

Pentru o perfecționistă, e destul de greu să te adaptezi la imprevizibil. Iian mi-a arătat și îmi arată zilnic că e în regulă să nu fim perfecți, să luăm pauze, să ne schimbăm programul de la un moment la altul. Punctual însă, totul începe și se termină cu el, iar acest început este dimineața devreme, în jurul orei 6:00.

Care este estetica profilului tău de Instagram?

Minimal, arhitectural, simplu! Nu degeaba descrierea mea de Instagram sună cam așa: „Seeking simplicity in such a complicated world!”.


Follow Us On Instagram