Primul Workshop de skincare marca MoonGlow

MoonGlow – Magazinul de cosmetică coreeană care aduce cele mai atent selecționate produse de skincare a organizat în data de 28.11 un workshop despre cum alegem maștile de față potrivite tenului nostru în prerioada rece a anului. Invitații acestui workshop – persoane publice și vedete au aflat care sunt tipurile de măști potrivite sesonului rece, cele mai importante și des întâlnite ingrediente precum și regulile aplicare.

Într-o atmosferă relaxantă și plăcuta invitații worksopului au primit informații și indicii pentru o utilizare corectă a măștilor precum și cum pot fi alese correct măștile în dependență de tipul lor de ten și nesesitatile acestuia.

“Dorim foarte mult că fiecare din noi să cunoască cât mai mlte lucruri despre tenul și produsele care li se potrivesc cel mai bine. Pentru aceasta am organizat acest workshop care sperăm să se transforme într-o serie de asfel de evenimente pentru prietenii de brand și clienții noștri. Misiunea MoonGlow este de a   oferi produse premium de îngrijire  și de a informa și de a educa clienții sai, oferind o consultanță personalizată în funtie de nevoile fiecăruia dintre noi. Astfel rutina aleasă să aducă cele mai bune rezulate și clienții MoonGlow să se bucure de un ten frumos și sănătos.

În cadrul acestui workshop măștile de față, poate cele mai populare produse coreene au fost vedete – am încercat să povestim cât mai multe despre acestea și cum pot fi încadrate în rutina unei persoane moderne care deși  are un program încărcat nu uită  să strecoare un moment de relaxare și un pas important din ritualul de îngrijire.”  Măria Daud manager MoonGlow România (www.moonglow.ro)

Măștile de față fară îndoială merită țoață atenția noastră fie că optăm pentru măști care se lasă pe timp de noapte, cele alginate, wash off sau șervețel acestea vor avea efecte de iluminare, hidratare, control al acneei, îngrijire a porilor sau efecte anti-îmbătrânire. Majoritatea măștilor de tip șervețel de exemplu, sunt îmbibate în esențe care conțîn ingrediente active hrănitoare, de la arborele de ceai pentru controlul acneei și ceramide pentru reținerea hidratării până la mucina de melc sau extract de aur, aceste esențe  forțează antioxidanții și vitaminele să pătrundă în stratul superior al pielii mai eficient decât dacă esența ar fi aplicată fără o barieră protectoare, și asfel redau acel aspect sănătos și hidratat tenului.

În perioada în care avem access la atâtea surse de informații și suntem copleșiți de acestea, MoonGlow vine către noi cu acest format de evenimente menit să comunice în mod simplu și accesibil esențialul din skincare.

Daca și tu iți dorești să descoperi măștile potrivite tenului tău și ai un ten radiant te așteptam la MoonGlow online și în magazinul fizic din Promenada Mall.


Follow Us On Instagram