Povestea DianadA Iconic Beauty Concept cel mai nou salon de beauty din București

Ce părea ca un vis acum zece ani, iată, a deve­nit realitate. Diana și Ada, fondatoarele DianadA și-au unit forțele și împreună au creat cel mai nou loc de relaxare pentru doamne și d omni, în inima Bucureștiului.

Totul a luat naștere acum mulți ani, pe când Diana și Ada erau la începuturile provocărilor în domeniul manichiurii și făceau primii pași spre visul de astăzi.

Ada, de meserie asistent medical și o fire per­fecționistă, a dorit ca într-o zi să își schimbe des­tinul. Și iată că visul de nailtech și trainer i-a ve­nit mănușă! După 20 de ani ca asistent medical, din care șase ani a lucrat în paralel și ca mani­chiuristă, a renunțat la job și a ales să se dedice doar domeniului nails, participând la numeroa­se cursuri de perfecționare, exersând ore întregi în salon și muncind pentru visul ei. Motivată de dorința de a deveni un nume mare în domeniul unghiilor tehnice și de a depăși prejudecățile celor din jur, a lăsat la o parte orice frică și a crescut zi de zi. Ușor, ușor, cu multă motivație și cu și mai multă energie, Ada Comănescu Ungu­reanu și-a indeplinit visul. Este acum un nume cunoscut în domeniul unghiilor tehnice și, ală­turi de partenera ei de business, Diana Andrei, este gata să clădească un imperiu.

Diana Andrei, o fire prietenoasă și foarte profe­sionistă, co-fondatoare a salonului DianadA, are la bază aceleași valori precum Ada. Începând cu anii de liceu, Diana a fost întotdeauna pasio­nată de arta frumosului. Întamplarea a facut ca mama sa să își dorească să participe la un curs de coafură – la care nu a vrut să meargă singură. Așa că… Diana a însoțit-o, participând și ea la un curs de unghii – cum îi place Dianei să spună mereu: „A fost dragoste la prima vedere”. Din momentul în care a ținut pentru prima oară pila în mână, a știut că este facută pentru domeniul de beauty. În spatele anilor care au consacrat-o ca nail artist, stau la bază ore peste program, o evoluție spectaculoasă și multe investiții în pro­pria persoană, dar și în produse. Întotdeauna povestea cât de mult își dorește să creeze un salon concept și… totul a devenit realitate!

Ada și Diana s-au cunoscut la Oradea, la aniver­sarea de cinci ani a brandului Nolia, deși sunt amândouă din București. Dar, cum nimic nu este o coincidență, după multe râsete și povești frumoase, și-au dat seama cât de mult le unește pasiunea pentru beauty. Două firi ambițioase, profesioniste și extrem de motivate au înaintea lor o carieră de succes.

Salonul DianadA Iconic Beauty Concept este o oază de re­laxare, aflată în inima Bucureștiului. Situat pe Strada Doctor Iacob Felix, numărul 7, chiar în sufletul orașului, a fost con­ceput pentru a oferi servicii de maximă calitate în același loc. Din momentul în care păsești în salon, simți că toate problemele tale au dispărut, iar experiența pe care Diana și Ada au creat-o în salon te va face, cu siguranță, să revii cu drag. Pe lângă calitate, fetele își doresc ca atmosfera să fie una plină de bună dispoziție, iar clientele să se simtă ca acasă – în largul lor. DianadA aduce arta frumosului în viața clienților, dar arată și că se poate lucra la cele mai ridicate standarde de calitate și siguranță.

Pe langă tehniciene de unghii, Ada și Diana sunt o forță extra­ordinară când vine vorba de predare. Cele două fondatoare sunt de câțiva ani și nail traineri. DianadA este, pe langă salon de beauty, și un hub de training pentru persoanele care își do­resc un parcurs frumos în domeniul unghiilor, prin DianadA Nails Academy. Periodic, se organizează cursuri, atât de bază, cât și de perfecționare și se creează o atmosferă de nedescris unde, pe lânga concentrare maximă, zâmbetele cursanților și prietenia lor de final de curs, spun totul.

Deși aceasta este doar o parte din povestea fetelor, relata­rea arată cât de mult au putut realiza cu ambiție, muncă și experiența anilor anteriori. DianadA Iconic Beauty Concept & Academy este locul în care clienții nu vor primi doar un serviciu corect executat, ci vor experimenta un concept de calitate la cel mai înalt standard de siguranță și profesiona­lism.. Ada și Diana activează în acest domeniu nu doar din dragostea pentru unghii, ci și pentru oameni. Iar acest lucru se vede prin locul creat de ele care, cu siguranță, îți va ră­mâne în minte.

Nu mai rămâne decat să le vizitezi și să te convingi de toate cele spuse, pentru că așteptările tale vor fi depășite!

 


Follow Us On Instagram