Noua gamă Expert Cleanse Pro

O NOUĂ GAMĂ DE EXCEPȚIE PENTRU IGIENA TENULUI

Noua gamă EXPERT CLEANSE PRO este o gamă de cosmetice specializate pe igiena tenului.

Cu produse care respectă mediul înconjurător și, în același timp, îngrijesc și curăță în profunditate, EXPERT CLEANSE PRO este ideală pentru pregătirea pielii înainte de orice tratament facial.
Această gamă conține micele, detergenți naturali și antioxidanți specializați, care curăță și protejează pielea împotriva agresiunilor mediului. O compoziție cu substanțe active care stimulează microbiomul și consolidează bariera naturală a pielii, protejând-o împotriva proliferării impurităților.
EXPERT CLEANSE PRO este o dovadă a angajamentului ECOFRIENDLY: o producție sustenabilă, materii prime biodegradabile și flacoane și ambalaje reciclate/reciclabile.

Noua gamă disponibilă în toate saloanele GETT’S începând cu luna aprilie și online pe https://getts.shop/gb/  include 3 produse :

1. SOLUȚIE BIFAZICĂ MICELARĂ- DEMACHIANT PROFESIONAL PENTRU OCHI ȘI BUZE.

Îndepărtează delicat machiajul, inclusiv cel waterproof. Dacă este agi tat, formează micele de ulei care captează machiajul și poluarea, fără un efect agresiv asupra pielii. Cu compuși de hidratare și principii active care contracarează efectele adverse ale mediului. Textură ușoară negrasă. Testat oftalmologic.

PRINCIPII ACTIVE

Emolienți naturali din surse eco-sustenabile.
Extract de arbore de mătase cu darutoside: reparator tisular cu acțiune anti-poluare. Pantenol, hidratează în profunditate.
Cost : 93 de lei in saloane sau online pe https://getts.shop/gb/

2. ULEI MICELAR URBAN MICELLAR OIL

Ulei de curățare creat pentru a obține un nivel superior de igienă. Formează delicate micele care captează murdăria fără un efect agresiv asupra pielii. Formulă îmbunătățită pentru un mai bun efect antipoluare. Efect bloom: se transformă în lapte la îndepărtarea cu apă. Nu lasă reziduuri și nici un efect lucios.

PRINCIPII ACTIVE

Emolienți naturali din surse eco-sustenabile.
Agent tensioactiv micro-emulsifiant, intensifică efectul de curățare și anti-poluare al uleiului.
Extract de ghimbir, antioxidant cu efect anti-poluare
Cost : 146 de lei in saloane sau online pe https://getts.shop/gb/

3. ESENȚĂ REECHILIBRANTĂ VITAMINIZATĂ – O EXTRAORDINARĂ ESENȚĂ MĂTĂSOASĂ LA ATINGERE, CREATĂ SPECIAL PENTRU FINALIZAREA IGIENEI ZILNICE.

Efect 3 in 1: Revitalizează, uniformizează și reechilibrează. Acțiune dublă: protejează flora și contracarează efectele poluării asupra pielii. Pentru un efect senzorial și hidratant de o reală intensitate. Aromă care captivează.

PRINCIPII ACTIVE

Apă minerală marină: remineralizează, hidratează și detoxifică.
Ferment postbiotic: protejează flora cutanată.
Cocktail de vitamine (ProB5, Et-Vit C, B3); revitalizant.
Acid hialuronic cu greutate moleculară mare: hidratant protector.
Multiferment postbiotic: hidratant și calmant.
Cost : 146 de lei in saloane sau online pe https://getts.shop/gb/


Follow Us On Instagram