Muzică, cinematografie și planuri de viitor cu Nicoleta Nucă

Cu siguranță o cunoașteți deja pe Nicoleta Nucă, artista originară din Republica Moldova, care ne încântă de ani de zile cu piesele ei. Nu ne-ar surprinde nici dacă o urmăriți deja pe Instagram, unde are o comunitate de 370k de persoane, loc în care Nicoleta anunță evenimentele importante pe plan muzical, promovează sportul și mâncarea sănătoasă și ne arată ținutele ei.

Recent, Nicoleta a jucat într-un film și ne-a povestit ce a însemnat pentru ea această experiență. Vă invităm să citiți în continuare pentru a afla care sunt planurile ei de viitor, atât pe plan profesional, cât și personal, chiar de la ea!

Cum a luat naștere pasiunea ta pentru muzică?

M-am născut cu ea. Nu provin dintr-o familie de muzicieni profesioniști. Bunicii mai cochetau cu muzica la serbările din sat și mama a fost mereu o fire mai artistică, dar până la mine, nimeni nu a făcut din cântat o profesie. Cert este că, în sângele familiei mele din partea ambilor părinți curge arta.

Cum a decurs mutarea din Republica Moldova în Italia? Dar despre traiul în România ce ne poți spune?

Din Republica Moldova mi-a fost mai greu când am plecat prima dată, fiind încă mică (aveam în jur de 11 ani), ulterior a avut mai mare impact emoțional întoarcerea înapoi în Chișinău, pentru că nu îmi doream să plec de la viața mea din Italia și mă simțeam straină de mentalitatea și stilul de viață din Moldova.

M-am mutat în România din Italia și am simțit schimbarea asta la nivel cultural și social, dar fiind obișnuită și nevoită să mă tot mut de-a lungul anilor, procesul de integrare și adaptare în România a fost mai rapid și cu mai puțin impact emoțional. Cred că cel mai mult mi-au lipsit și îmi lipsesc în continuare mai marea libertate de exprimare de acolo și varietatea și calitatea alimentelor.

Care este următorul proiect muzical pe care îl pregătești?

Am filmat recent clipul pentru cel mai nou single al meu, „Fetele frâng inimi”, o piesă în care aduc la suprafață faptul că și bărbații suferă din dragoste și rămân cu inima frântă, pentru că iubirea și sentimentele nu sunt „chestii doar de fete”.

Care sunt interpreții cu care ți-ai dori să colaborezi?

Nu m-am gândit la asta. Sunt deschisă către colaborări interesante.

Povestește-ne, te rugăm, despre experiența filmului din Sicilia.

Experiența din Sicilia a fost extraordinară și prima de acest fel pentru mine. Mi-am dorit de mulți ani să joc într-un film și, pentru că în timp nu s-a ivit nicio ocazie de acest gen, într-un fel renunțasem la a mai visa și la o carieră cinematografică, însă acest rol în Sicilian Holiday (așa se va numi filmul) a venit pe neașteptate și m-am bucurat de el la maxim. Mi-a plăcut la nebunie să joc in film și mi s-a reconfirmat ca îmi place această ramură artistică cel puțin la fel de mult ca muzica.

Care au fost dificultățile pe care le-ai întâmpinat în domeniul actoriei?

Cred că am cochetat încă mult prea puțin cu actoria pentru a mă confrunta cu latura dificilă a meseriei. Mai joc în câteva filme și apoi mai vorbim despre asta.

Care este cea mai mare reușită profesională de până acum?

Nu am încercat niciodată sa clasific reușitele profesionale în funcție de importanță și dimensiune. Fiecare reușită ESTE și atât, și pentru fiecare am muncit. Cu siguranță vreau și pot mai mult, dar învăț să fiu recunoscătoare pentru fiecare lucru pe care l-am obținut.

Cum arată stilul tău de viață în prezent?

Ușor haotic, dar e un haos controlat. Cred că o părticică din mine încă refuza stabilitatea și responsabilitățile care vin cu vârsta, așa că încă am momente în care mă port și simt ca o adolescentă fără griji.

În afară de muzică, ce alte pasiuni mai ai?

Sportul, cinematografia, mâncarea.

Care sunt obiectivele tale pe plan personal?

Să fac nunta cu logodnicul meu la un moment dat, sa călătoresc mai mult și poate să ne mutăm în câțiva ani în afara țării, să am o casă undeva în pădure, o oază de liniște înconjurată de verdeața și cu multe animale – o mică fermă cu alte cuvinte, să facem un copil poate, deși aș prefera să adopt unul sau doi copii.

Ce te relaxează?

Liniștea, timpul petrecut cu iubitul meu, cu prietenele mele cele mai bune sau cu pisicile mele.


Follow Us On Instagram