Mediderma – protocoale de peeling inovatoare pentru tratamentul acneei și prevenția îmbătrânirii premature a tenului

De peste 25 de ani, Mediderma, parte a grupului internațional Sesderma, fondat de Dr. Gabriel Serrano, oferă soluții medicale pentru tratarea celor mai des întâlnite probleme ale tenului. Protocoalele de peeling create de medicii dermatologi Mediderma au la bază nanotehnologia și o eficacitate dovedită în ani întregi de studii și cercetare.

Un protocol de peeling selectat corespunzător cu particularitățile pielii permite menținerea unui ten sănătos, luminos, fără pete, hidratat și, deci, capabil să întârzie semnificativ semnele îmbătrânirii.

Aducem azi în atenție două dintre cele mai populare peelinguri din portofoliul Mediderma, protocoalele Instant Glow și Anti-aging & Hidratare Intensivă. Este important de clarificat de la început că toate protocoalele medicale Mediderma sunt create pentru uz exclusiv profesional, în clinici sau saloane de beauty.

Instant Glow – strălucire înainte de un eveniment important

Instant Glow este unul dintre tratamentele cu efecte imediate, vizibile chiar după prima ședință și este ideal pentru a obține un ten radiant înainte de un eveniment special. Fiind un tratament medical ce combină arginina cu produse pe bază de vitamina C, protocolul Mediderma Instant Glow are efect de luminozitate instantă, hidratare și efect antioxidant. Pentru rezultate cu remanență pe termen lung, sunt recomandate trei-patru ședințe consecutive, realizate la interval de trei săptămâni, precum și integrarea unor produse specifice în rutina de îngrijire de acasă, pe baza unui plan simplu recomandat de medicul dermatolog. Tratamentul complementar la domiciliu include produse Sesderma și Mediderma, care continuă și îmbunătățesc rezultatele peelingului, prelungesc luminozitatea și uniformizează nuanța tenului.

Ce trebuie să știi despre peelingul Instant Glow?

Este un tratament foarte simplu și rapid, durează până la aproximativ 30 de minute. Este 100% sigur și nedureros. Pentru că pielea devine mai sensibilă după un peeling, este importantă evitarea expunerii la soare, saună sau epilare timp o săptămână post-tratament, precum și utilizarea zilnică a unui produs cu SPF 50+, cum este Repaskin de la Sesderma.

Protocolul Anti-aging & Hidratare – întârzierea semnelor îmbătrânirii premature

Un alt protocol vedetă din portofoliul Mediderma este cel anti-aging & hidratare intensivă, care asigură reducerea ridurilor, stimularea colagenului și a elastinei, hidratare multistrat prin utilizarea acidului hialuronic liber și lipozomal, precum și luminozitate instantă. Este un protocol excelent pentru viitoarele mirese, dar și pentru toate femeile care își doresc un ten proaspăt, luminos și plin de vitalitate. Deoarece vorbim despre hidratare intensivă, acesta este un protocol puțin mai complex, ce necesită între patru și șase ședințe, efectuate la trei-patru săptămâni distanță, precum și un tratament de întreținere trimestrial. Pentru a spori eficiența și a mări remanența, se recomandă și un plan de îngrijire la domiciliu, folosind produse Mediderma din linia de homecare, precum și terapii complementare în clinică, precum terapia LED Photoses cu lumină albastră, tehnologie dezvoltată de specialiștii Mediderma, precum și tratament PRP Clasic sau terapia vampir, cum mai este cunoscut.

Nanopore, cel mai versatil sistem de micropuncție electrică

Nanopore este un dispozitiv de microneedling de ultimă generație, dezvoltat de specialiștii Mediderma, ca un pas firesc pentru a oferi pachete de tratament complete și pentru a asigura tratamente mai eficiente, mai sigure și cu rezultate mai rapide. Sistemul de microneedling Nanopore stimulează comunicarea intercelulară și colagenul, favorizează absorbția ingredientelor active și controlează mult mai bine gradul de penetrare al acestora.

Aparatul  poate fi folosit în tratamentele anti-aging, pentru a accelera reînnoirea celulară, ce redă elasticitatea și fermitatea pielii. De asemenea, utilizat în tratamentul și prevenirea fotoîmbătrânirii, acesta blochează acțiunea radicalilor liberi, echilibrează reînnoirea celulară și stimulează colagenul și elastina.

Nanopore are rezultate excelente și în tratamentul pielii cu cicatrici acneice, precum și în tratamentul alopeciei, întrucât protejează și stimulează bulbul de păr, întărește structura acestuia și hrănește scalpul.

Indicațiile de tratament sunt foarte diverse, iar rezultatele spectaculoase, orizontul de utilizare fiind extins până la tratarea cu succes a melasmei, vergeturilor, ridurilor fine sau a celor profunde. Dispozitivul este utilizat de către medicii dermatologi și în terapii combinate, alături de peelinguri chimice, fillere sau alte substanțe pentru biorevitalizarea și rejuvenarea tenului. Marele avantaj este că recuperarea post-tratament este extrem de rapidă, astfel că microcanalele create de Nanopore se închid după primele zece minute de la terminarea procedurii. De asemenea, vestea bună este că acest dispozitiv poate fi folosit pe tot parcursul anului, alături de protocoalele de peeling dezvoltate de Mediderma, ce au adresabilitate inclusiv vara.


Follow Us On Instagram