Manichiură franțuzească modernă

Deja este inutil să mai spunem cât de frumoasă, feminină, populară și atemporală este manichiura franțuzească. Și, putem spune cu lejeritate că așa va fi mereu. Știm sigur că voi, specialiștii în domeniul manichiurii, aveți cel puțin o cli­entă care își stilizează mereu unghiile în acest fel. Poate că ați încercat să o convingeți să abordeze o altă manichiură, însă refuzul a fost mereu inevitabil. Ei bine, este de înțeles – manichiura franțusească este extrem de versatilă, adap­tându-se la orice stil vestimentar, personalitate sau ocazie. În plus, există și cliente cărora nu le place să își vadă unghiile crescute, iar acesta este motivul pentru care nu apelează niciodată la culoare – french-ul rezolvă și această problemă.

După cum bine știți, există numeroase reinterpretări ale ma­nichiurii franțuzești, iar motivul este ușor de intuit – dorința de a adapta această manichiură la persoanele al căror stil nu se înscrie în cel clasic. Așadar, astăzi ne-am propus să vă reamintim sau să vă prezentăm pentru prima dată câteva va­lențe moderne ale manichiurii franțuzești cu care veți reuși să convingeți extrem de multe cliente:

French glass

Poate una dintre cele mai noi variante ale mani­chiurii franțuzești, french glass-ul este o modalitate inedită de stilizare a unghiilor. După cum se poate observa, este nevoie de o extensie a unghiei care va rămâne transparentă – lucru ce îi oferă unicitate. Puteți stiliza manichiura cu ștrasuri, folie aurie și nu numai.

3D french

O manichiură tridimensională, complexă și fas­cinantă – aceasta este descrierea perfectă a french-ului 3D. O astfel de manichiură necesită o tehnică bună, timp suficient și răbdare, însă rezultatul este pe măsură! Clientele vor părăsi salonul cu o manichiură care atrage atât priviri, cât și numeroase complimente.

V-shape french

Această manichiură nu este tocmai o inova­ție, însă popularitatea sa a crescut în ultimul timp. Aceasta se pretează atât unghiilor cu formă pătrată, cât și celor migdalate, iar rea­lizarea ei este destul de facilă, comparativ cu french-ul clasic. Puteți opta pentru V-shape french atunci când timpul nu este de partea voastră.

French pe migdală rusească

Migdala rusească face ca orice manichiură să pară spectaculoasă. Deci, chiar și french-ul alb, clasic, va părea modern și reinterpretat pe o astfel de for­mă modernă. De asemenea, puteți crea adevărate opere de artă pe spațiul generos pe care vi-l ofe­ră migdala rusească. Acest tip de manichiură este ideal pentru evenimente speciale.

Neon french

Perfect pentru vară, plajă și bronz, french-ul neon este alegerea ideală atunci când clien­tele își doresc o schimbare subtilă. De ase­menea, există multe persoane care nu au curajul să își stilizeze unghiile într-o culoare foarte aprinsă, așa că, le puteți propune o manichiură franțuzească neon – cu siguranță o vor îndrăgi.

Contour french

O manichiură franțuzească abstractă care va ob­ține numeroase reacții precum „Ce interesant!”. Puteți alege orice culoare pentru a realiza acest tip de manichiură franțusească, iar rezultatul va fi întotdeauna unul finuț. În plus, puteți utiliza chiar și sclipici în loc de culoare pentru un efect și mai atrăgător.


Follow Us On Instagram