Majda Aboulumosha – despre televiziune, gătit și viața de familie

Putem face atât de multe lucruri… tot ceea ce ne sperie este timpul, dar este cazul! Avem timp să fim și părinți, să ne practicăm și meseria, să ne ocupăm și de pasiunile noastre, dar și să ne relaxăm. Trebuie doar să înțelegem cum se fac toate aceste lucruri, cum să le armonizăm și, mai ales, cum să ne bucurăm de fiecare moment al vieții.

În această ediție am stat de vorbă cu Majda Aboulumosha, o persoană extrem de complexă și cu numeroase pasiuni, pe care o cunoașteți cu siguranță! Poate din seriale, sau poate de la televizor, de la emisiuni precum „Vorbește lumea”, „Chefi la cuțite”, „Survivor” și nu numai. Poate o cunoașteți datorită uneia dintre cele mai mari pasiuni ale ei – gătitul. Sau, poate o o cunoașteți de pe unul dintre conturile de Instagram @majdaaboulumosha (188K urmăritori), @majdacheesecake sau @gatestecumajda. Din orice context am cunoaște-o pe Majda, ne putem da seama că este o persoană plină de viață care reușește să îmbine pasiunile cu munca, dar și cu familia.

Cum ai pășit în lumea actoriei?

19 ani. Atât aveam. Participam la concursul care a fost transmis în direct pe o perioadă de aproximativ trei luni – „În al 9-lea cer”. M-a înscris verișoara mea fără să știu și, din 1.200 de oameni am ajuns în ultimii 12, după care am luat un rol în telenovela „Regina”. Am fost alături de nume mari ale actoriei și a fost o perioadă memorabilă. Am pășit cu emoții, dar plină de iubire.

Cum s-a produs trecerea spre televiziune?

Practic, din prima. M-am trezit cu multe camere de filmat în fata, cu scenarii, cu multe zile de muncă și cu multă pasiune. Îmi plăcea tot ce faceam.

Te-a speriat ideea de „live”?

Au fost emoții. Sunt și acum emoții. Îmi plac aceste emoții, pentru că simt că așa ajung mult mai ușor la oameni.

Ce a reprezentat pentru tine experiența „Survivor”? Dar „Chefi la Cuțite”?

„Survivor” a fost una din cele mai grele, dure experiențe, dar plină de lecții. M-a învățat foarte multe lucruri. La „Chefi la Cuțite” am participat într-o singură emisiune, ca invitat. Au foat mari emoți, pentru că am riscat să fac un tort, iar timpul acordat era de o oră. Am fost fericită să iau cele trei cuțite!

Dragostea pentru gătit vine din copilărie sau ai dobândit-o mai târziu?

Clar vine din copilărie! Mai târziu doar am aprofundat și mi-am dorit să îi ofer copilului meu preparate făcute de mine .

Care este preparatul tău favorit, pe care îl gătești ori de câte ori ai ocazia?

Am foarte multe. Pot spune că cele mai cerute la mine în casă sunt prăjiturile sau sarmalele.

Cum arată parcursul tău în mediul online?

Autentic. Am oameni cu care comunic, cu care țin legătura. Ei și-au dorit să rămân pe TV. Tot ei mă doresc și în online. Îmi face plăcere să activez în online.

Care este rutina ta de îngrijire a părului?

Folosesc atât măști făcute în casă, când am timp, dar și la salon. Părul creț necesită o întreținere adecvată.

Cum reușești să îți împarți timpul între familie și viața profesională?

Familia întotdeauna a fost pe primul plan, dar mi-am dorit să fiu un exemplu și nu am renunțat să îmi urmez visul. Un om fericit și împlinit cu ceea ce face aduce mai multă bucurie în jurul lui. Deși sunt destul de aglomerată, întotdeauna îmi fac timp pentru tot ce este important.

Ce faci pentru a te relaxa?

Gătesc, mă duc la munte, citesc, stau în parc cu copilul. Sunt un om relaxat în general.


Follow Us On Instagram