Machiaj festiv

Ne aropiem cu pași rapizi de cele mai mari sărbători ale anului și, după cum bine știm, trebuie să ne pregătim din timp, atât cu decorațiuni, cât și cu inspirație și energie pentru cliente. Voi, makeup artiștii veți fi ocupați poate chiar și în în zilele de sărbătoare, în funcție de evenimentele clientelor, dar și de modul în care ați ales să vă organizați timpul anul acesta. Poate că este vorba despre petreceri de Crăciun sau de cliente care își sărbătoresc ziua numelui în luna decembrie.

Ne dorim să realizați cele mai frumoase machiaje, cu tehnici actuale și să nu rămâneți fără inspirație atunci când clienta spune „Mă las pe mâna ta!”. De aceea v-am pregătit o colecție de machiaje inspiraționale culese din trendurile anului 2022, dar și din cele atemporale, pe care le puteți recrea în cadrul programărilor din luna decembrie! Iată care sunt acestea:

Syren Eyes – Era imposibil să nu începem cu trendul anuui 2022 în materie de machiaj. Este vorba despre energia feminină, despe senzualitate și putere. Acest machiaj este potrivit pentru absolut orice ocazie și, mai mult decât atât, este ușor de realizat. Tot ce trebuie să faceți este să alungiți ochii clientei folosind farduri maro și negre.

 

Verde închis – Dacă în sezonul cald optăm pentru verde crud și alte variații deschise și vesele ale acestei culori, iarna ne îndreptăm atenția către verdele închis, roial. Și nu, nu neapărat pentru că este culoarea bradului, ci pentru că este una dintre culorile specifice sezonului, dar mai ales pentru că accentuează numeroase nuanțe de ochi.

 

Accesorizare cu perle – Un alt trend al acestui an a fost reprezentat de aplicarea perlelor atât pe față, cât și în păr sau, de ce nu, pe corp. Puteți realiza un machiaj simplu și să îl accesorizați cu perle de diferite dimsnsiuni – clienta va atrage cu siguranță toate privirile. Sau, pentru un look mai accentat, puteți contura ochii cu negru pentru a contrasta culoarea perlelor.

 

Buze roșii – Buzele roșii sunt la fel de importante și de dorite precum unghiile roșii, mai ales în apropierea Crăciunului. Nu puteți da niciodată greș cu un machiaj extrem de simplu al ochilor, în nuanțe de maro și nude, și o conturare puternică a buzelor cu cel mai intens ruj roșu pe care îl dețineți în trusele voastre.

 

Simplu & natural – Pentru că întotdeauna vor exista cliente care își doresc un glow up finuț, dar de efect, machiajul natural nu poate lipsi din această listă. Este vorba despre atenția sporită oferită tenului – un contur perfect și o iluminare care să evidențieze plăcut tenul clientei. Cât despre ochi și buze – nuanțe neutre.

 

Spiritul sărbătorilor – La polul opus clientelor care își doresc un machiaj natural, se află cele cărora le place să simtă întru totul magia sărbătorilor. Așadar, acest machiaj este perfect pentru ele. Ajutându-vă de pigmenți, sclipici și câteva farduri pigmentate, puteți obține acest rezultat superb.

 

 

„Puțin” sclipici – Cu toții știm că în perioada următoare nu există noțiunea de „prea mult sclipici”. De la globuri, până la beteală și coronițe, până la unghiile doamnelor și domnișoaelor – toate au sclipici. Deci, machiajul de ce ar face excepție?

 

 

Crăiasa Zăpezii – Pentru că sezonul cere alb, machiajul ochilor clientei poate fi unul deosebit. În plus, pentru a respecta tendințele actuale, puteți crea un eyeliner grafic, pecum cel din poza alăturată. Cu un singur produs cosmetic puteți realiza un machiaj superb.

 

 

Noapte de Crăciun – Albastrul închis este, la fel ca verdele, una dintre culorile favorite ale sezonului. Există numeroase machiaje pe care le puteți realiza cu această culoare puternică, însă smokey eyes rămâne unul intre favoritele tuturor clientelor.

 

 

Detalii aurii – Puteți, de asemenea, să apelați la clasicele machiaje pe care probabil că le-ați realizat și în vară, dar care se potrivesc tuturor clientelor. Este vorba despre machiajul în nuanțe maro care conturează extrem de frumos ochii, dar și despre pigmentul auriu care oferă valoare machiajului.

 

 

Tematică de Crăciun – Pentru că nu toate petrecerile vor fi clasice, ci vor exista și petreceri cu temetică în care poate clientele vor dori să se transforme într-un personaj de Crăciun, vă vindem un pont – renul este foarte ușor de realizat, nici măcar nu este nevoie de culori speciale pentru corp, bronzerul va rezolva totul.


Follow Us On Instagram