Inspirație de toamnă

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar tot ce mai putem face acum este să ne bucurăm de toate schimbările pe care le aduce acest anotimp. Fie că este vorba despre vestimentație, coafură sau chiar despre starea de spirit, schimbarea nu va întârzia să apară. Manichiura din acest sezon este, așa cum ne-am obișnuit, reprezentată de nuanțe mai închise, inspirate din natură. Totuși, ne putem bucura de atât de multe nuanțe noi, total diferite de cele pe care le-am purtat în sezonul precedent. Vorbim, bineînțeles, despre auriu, nude, maro și verde ca nuanțe principale care se pliază perfect cu tabloul de afară, dar și despre lungimi, forme și modele diferite, în funcție de preferințele fiecărei cliente în parte.

Așadar, pentru un plus de inspirație, atât pentru voi, specialiștii în domeniul manichiurii, cât și pentru cliente, am pregătit câteva exemple de manichiuri de toamnă:

Bronzy

Toată vara clientele și-au dorit un machiaj bronzy, însă acum a venit momentul să transpunem acest look pe unghii. Aspectul arămiu al unghiilor se potrivește perfect cu priveliștea de afară, dar și cu ținutele clasice de toamnă. Tot ce trebuie să faceți este să aveți cât mai multe astfel de produse arămii, cu sclipici, cu sidef, cat eye – totul depinde de voi.

Dark purple

Da, încă purtăm și iubim această culoare, mai ales atunci când vine frigul. La fel cum iubim orice culoare închisă de altfel – negrul, maroul, albastrul, și nu numai. De ce? Pentru că toată vara am purtat unghii lungi, roz, albe, nude. Clientele simt, în general, nevoia de o culoare puternică atunci când vine toamna. Oferiți-le cât mai multe opțiuni.

Golden flakes

Știți care este cea mai ușoară metodă de a aduce toamna pe unghiile clientelor? Folia aurie. Știm deja că o aveți cu toții undeva în sertarul cu accesorii, fie că este sub formă de bandă, folie sau fulgi. Pentru clientele care își doresc un look subtil de toamnă, este suficient să aplicați culoarea dorită, câțiva fulgi aurii și… gata – manichiura este superbă!

Autumn mix

Clientelor le poate fi dificil uneori să aleagă o sin­gură nuanță, și pe bună dreptate. Un truc simplu este acela de a selecta mai multe nuanțe din culo­rile de toamnă, de exemplu tonuri de maro sau de verde, și să le aranjați în funcție de intensitate. Ast­fel, puteți realiza un degrade interesant prin simpla aplicare a unei nuanțe diferite pe fiecare unghie.

Khaki

Khakiul este o culoare extrem de interesantă și de versatilă, ideală pentru crearea manichiurilor de toamnă. Pentru inspirațe, vă propunem un design abstract, în care khakiul este pus în valoare prin contrastul creat de liniile negre. De asemenea, dacă alegeți un top mat pentru a finaliza manichiura, rezultatul va fi, cu siguranță, superb.

Animal print

Poate pare surprinzător, însă acest trend încă persistă, atât în vestimentație, cât și în domeniul frumuseții. Deci, încă ne bucurăm de modelele de leopard, tigru și nu numai. Chiar dacă am avut parte de manichiuri cu animal print pe tot parcursul verii, nu mai vorbim despre pete de leopard roz, dungi albe și negre, ci doar despre maro și negru – despre nuanțe clasice.

Pumpkin spice

Știm cu toții că este sezonul dovlecilor, mai ales că se apropie Halloweenul. Dacă nu v-ați decorat încă saloanele de toamnă, este momentul să o faceți, dar nu uitați de dovleci – nici de cei reali, dar nici de cei pictați pe unghiile clientelor. Realizarea unui astfel de model este destul de simplă, iar rezultatul – ideal pentru toamnă.

Light orange

Unele dintre cliente nu vor putea renunța cu ușurintă la nuanțele vesele pe care le-au purtat în această vară, însă nimeni nu spune că ar trebui. Portocaliul este ideal pentru se­zonul acesta și se potrivește de minune cu hainele de toamnă. Pentru un look și mai in­teresant, adăugați puțin alb, însă nu ameste­cați nuanțele în totalitate.


Follow Us On Instagram