Inspirație de Crăciun

Poate că altor persoane li se pare devreme încă să vorbim despre Crăciun, însă pentru voi, nail artiștii, este momentul potrivit. După cum știm, odată cu prima săptămână din luna decembrie, clientele deja aleg modelele de Crăciun. Fie că este vorba despre culori simple, modele complexe sau forme moderne, este important să fiți pregătiți cu toate produsele necesare.

Agendele sunt încărcate deja probabil din octombrie, iar acum suntem siguri că vă străduiți să faceți loc acelor cliente care nu și-au făcut programarea la timp. Alt an, aceeași poveste, nu-i așa? Dar, acesta este farmecul.

Agitația, pregătirile, comenzile de cadouri, decorațiunile, organizarea programului în așa fel în cât să reușiți să onorați programările, dar să faceți și cozonaci sau curățenie prin casă – aceasta este de fapt magia Crăciunului. Și, mai mult decât atât, zâmbetul de pe chipurile clientei după ce terminați modelul mult visat de Crăciun.

Ca în fiecare an, v-am pregătit câteva inspirații care sperăm să vă ajute la numeroasele programări din luna decembrie. Sperăm să aveți spor, energie și să vă surprindeți clientele cu cele mai frumoase manichiuri, la fel ca întotdeauna!

Manichiură franțuzească cu sclipici – Ne-am gândit să începem cu o manichiură destul de simplă și discretă, perfectă pentru clientele care nu își doresc să iasă în evidență de Crăciun, dar simt nevoia de ceva diferit. Le puteți propune acest design celor care apelează mereu la french clasic sau la unghii simple, nude.

 

Verde ca bradul – Poate că nici măcar nu era necesar să menționăm de ce se potrivește atât de bine verdele cu perioada care urmează. Verdele este o culoare deosebită, puternică, dar blândă. Este perfectă pentru a fi purtată ca atare, fără accesorii, însă se potrivește la fel de bine și cu paiete sau cristale – în funcție de dorințele clientei.

 

Migdală rusească – Poate că am menționat această manichiură prea des în ultimul timp… sau poate că nu. Dar, trebuie să recunoaștem că este absolut superbă și potrivită pentru un eveniment atât de important precum Crăciunul. Este suficient să realizați forma corect – mai apoi puteți aplica o simplă culoare specifică perioadei și… gata! Clienta are o manichiură deosebită.

 

Întotdeauna roșu – Credeați că nu avem unghii roșii anul acesta? Este imposibil! Sperăm că v-ați pregătit cele mai pune și mai pigmentate oje semipermanente, dar și geluri. Deja această manichiură nu mai are nevoie de nicio descriere – roșul este esența Crăciunului pe care, an de an, clientele doresc să o transpună și pe unghiile lor.

 

Alb precum zăpada – Încă nu știm dacă ne vom bucura de zăpadă Crăciunul acesta, dar putem spera. Și dacă nu, măcar putem realiza unghii albe.  În plus, priviți modelul acesta – poate fi realizat cu gel 3D și, cu siguranță va atrage toate privirile. Înarmați-vă cu puțină răbdare, dar și cu produsele necesare, iar rezultatul va fi superb.

 

Unghii de catifea – Pentru că iarna ne plac materialele călduroase și pline, de ce să nu ne stilizăm și unghiile în acest sens? În plus, este foarte ușor pentru voi, tehnicienii de unghii, să realizați o manichiură deosebită cu un efort minim. Tot ce trebuie să faceți este să achiziționați un top velvet și să îl aplicați peste orice culoare doriți.

 

Picturi de Crăciun – Pentru că nu toate clientele vor dori manichiuri simple, ne-am gândit să vă propunem și o pictură ușor de realizat, dar extrem de drăguță. În aceeași notă, puteți picta orice element specific perioadei, nu doar acadele, ci și brăduți sau, dacă faceți parte din categoria pasionaților de pictură – modele complexe precum reni sau chiar Moș Crăciun.

 

Poveste de Crăciun – Dacă tot vorbeam despre tehnicienii cu adevărat pasionați de pictură, nu uitați că puteți realiza modele complexe, adevărate povești de Crăciun pe unghiile clientelor. Inspirația propusă de noi este Grinch, un personaj e care cu țoții îl cunoaștem. Dacă vă doriți ca unghiile clientei să primească o mulțime de complimente, acesta este modelul ideal.


Follow Us On Instagram