Inovația EXIMIA în saloanele LOVE BEAUTY – 7 tehnologii revolutionare pentru tratamente corporale si faciale intr-un singur echipament

Eximia este un concept tehnologic de ultimă generație care aduce o mulțime de inovații hi-tech în diferite probleme de estetică și cosmetică facială. Echipamentul futurist a fost creat și gândit de specialiști care, după ani de cercetări și studii au conceput un aparat care poate fi folosit de persoanele care vor o slăbire intensivă și remodelare corporală, care ajută la drenarea limfatică, corectarea vergeturilor sau eliminarea celulitei prin activarea metabolismului celular fără efecte adverse și fără nicio intruziune în straturile epidermei.

Pe scurt, tehnologia Eximia te ajută să elimini excesul de grăsime și celulită, tratează retenția de lichide și redă fermitate pielii. Ceea ce este cu adevărat revoluționar la tehnologia Eximia este faptul că reușește să combine într-un singur device multiple tehnologii inedite care pot fi folosite într-o singură ședință.

Vorbim aici de laserporația multipolară  care acționează asupra stratului adipos și îl ajută să piardă în centimetri, endo-radio-mag care tratează celulita, stimulează, reactivează si remodelează silueta in scurt timp prin mișcările de masaj de tip vacuum și oxigenarea pielii.

Care sunt cele mai comune probleme ale pielii?

Vergeturile sunt niște dungi sau un șir de dungi care apar cel mai adesea pe abdomen, pe sâni, șolduri, fese și coapse. Vergeturile nu sunt dureroase sau periculoase, însă modifică aspectul pielii și au un impact asupra fizionomiei.

Nu se cunoaște mecanismul biochimic care declanșează formarea vergeturilor și încă se fac studii care să scoată la lumină mai multe detalii despre această slăbiciune a pielii. Din cercetările făcute până acum reiese faptul că vergeturile au cauze multiple și se produc, în principal, din trei cauze: schimbările fizice ale corpului, deteriorarea structurii pielii, prin modificarea fibrelor de colagen și elastină și acțiunea anumitor hormoni.

Vergeturile apar atunci când țesutul conjunctiv este forțat de o întindere. Atunci când stratul din mijloc al pielii se întinde foarte tare, fibrele de colagen se rup și astfel se formează vergeturile. Practic vergeturile apar din cauza lipsei sau problemei de asimilare a colagenului la nivelul epidermei.

Celulita nu este o boală în sine dar această problemă creează dezechilibre estetice la fel ca și vergeturile. Celulita reprezintă o acumulare de țesut adipos la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor, dar se poate forma și pe abdomen, gambe sau brațe.  Estimările cercetărilor spun că între 80-90% dintre femei se vor confrunta cu celulita la un moment dat. În plus, dermatologii au descoperit faptul că femeile cu tenul deschis suferă mai des de celulită, deoarece aspectul de “coajă de portocală” este mai evident pe o piele albă sau foarte albă, față de o piele bronzată sau cu un pigment natural mai închis.

Celulita se referă la anumite transformări ale țesutului adipos și ale celulelor epidermei, care sunt cauzate de modificările limfatice. Aceste modificări pot apărea din cauza factorilor biologici cum ar fi vârsta, sau pot apărea din cauza unor probleme genetice, hormonale, din cauza alimentatiei sau stresului sau din cauza radicalilor liberi. Practic celulita se formează din cauza capacității insuficiente a organismului de a elimina excesul de toxine si acizi care apar în corpul nostru.

Din acest motiv, toxinele se acumulează în celulele adipoase aflate sub piele, lucru ce are drept rezultat, creșterea lor în volum. Celulele exercită apoi presiune asupra pielii și provoacă o deformare a suprafeței pielii, aspect asemănător cu o coajă de portocalaă. Acest proces se numeste lipohipertrofie, care este o acumulare excesivă de țesut adipos. Pe scurt, celulita are legatură directă cu sistemul limfatic și drenarea acestuia prin organism.

De ce să alegi tehnologia EXIMIA în saloanele LOVE BEAUTY?

Tehnologia EXIMIA te ajută să elimini până la 40% din țesutul adipos și este o alternativă non-invazivă la liposucția chirurgicală. Redă fermitatea și elasticitatea pielii, ajută la accelerarea metabolismului, nu are efecte secundare pentru că nu apar leziuni sau incizii la nivelul epidermei, tratamentul este total neinvaziv.

Una dintre cele mai inovative si hi-tech sesiuni oferite de EXIMIA este LASERPORAȚIA MULTIPOLARĂ cu VIBRAȚII.  În cadrul acestui proces scade volumul țesutului adipos. Vorbim practic de o alternativă unică și eficientă la liposucția invazivă.

Echipamentul Eximia nu se folosește doar în zona de estetică corporală. Aparatul este dotat și cu funcția de MICRODERMOLIFT care este un proces de exfoliere delicată sau profundă cu acțiune de oxigenare și rejuvenare.

Cu ajutorul unei ședințe de microdermolift se realizează un peeling superficial sau profund recomandat persoanelor care vor să trateze sau să elimine cicatricile postacneice. Totodată, sesiunea are și efect antirid sau de lifting.

Cum a apărut conceptul LOVE BEAUTY

Love Beauty este un concept creat din pasiune ce dă formă și culoare frumuseții prin servicii de calitate, realizate cu tehnologii inovatoare din industria înfrumusețării profesionale.

Echipa noastră de specialiști talentați și dedicati, cu o vastă experiență în domeniu, se angajează să ofere clienților o experiență relaxantă și îmbunătățită a frumuseții interioare și exterioare.

La Love Beauty ne-am propus să creăm un spațiu care oferă o stare de bine și în care frumusețea devine o artă, iar fiecare client să plece satisfăcut și încrezător în frumusețea sa naturală. Aici găsești echipamente precum Eximia HR77 Platinum Anniversary, Eximia MED pentru remodelare corporală, Magnifica, Oxygenera Pro, Messopen, Vega Lab Tech  pentru tratamente faciale și Eppilya pentru epilare definitivă.

Cu ce te putem ajuta dacă alegi unul dintre saloanele LOVE BEAUTY?

  • Remodelare corporală avansată: Proceduri inovatoare pentru remodelarea corporală și tonifierea pielii, realizate cu aparatură de ultimă generație și sub îndrumarea unor specialiști experimentați;
  • Tratamente faciale personalizate: Terapii revigorante și tratamente personalizate care aduc strălucire și sănătate tenului, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client;
  • Epilare definitivă cu tehnologie revolutionară: Tehnologie eficientă, sigură și rapidă ofera un tratament cu rezultate de durată și confort optim;
  • Servicii profesionale de manichiură si pedichiură: Echipa noastră pasionată si experimentată te va intampina cu cele mai noi trenduri si tehnici, imbinate cu produse premium si atentie la detalii.

Pentru informații despre servicii și pachete sau pentru a face o programare online te invităm să accesezi site-ul nostru www.lovebeauty.ro.


Follow Us On Instagram