Importanța măștilor de față în timpul iernii

Pielea uscată este o problemă reală pentru foarte multe persoane, femei și bărbați deopotrivă, mai ales în perioadele reci ale anului. În timpul iernii, pielea poate deveni mai uscată, aspră, își pierde fermitatea și elasticitatea naturală datorită pierderii apei și lipidelor din interiorul său. Din fericire, există soluții de îngrijire care pot ajuta cu hidratarea pielii astfel încât aceasta să îți recapete vitalitatea și luminozitatea.

Măștile de față sunt o soluție ieftină și la îndemână pentru a contracara efectele negative ale mediului asupra tenului. Aplicate în fiecare săptămână, împreună cu o rutină de îngrijire potrivită tipului de ten, măștile de față pot face adevărate minuni în sezonul rece.

Rutina de curățare zilnică nu îndepărtează cu adevărat murdăria și impuritățile care sunt prinse adânc în pori. Măștile de față, pe lângă hidratare și îngrijire, oferă și o curățare mai profundă a pielii decât cea zilnică. Măștile de față pătrund adânc în pori pentru a detoxifia complet pielea și pentru a îndepărta pielea moartă.

Folosirea măștilor de față săptămânal este secretul de îngrijire în timpul iernii care face pielea să arate impecabil, indiferent de temperaturile de afară. Măștile de față permit ingredientelor și nutrienților să pătrundă mai bine în piele într-o perioadă scurtă de timp. Fie că este vorba de acid salicilic pentru acnee, vitamina C pentru liniile fine sau retinol pentru tratarea ridurilor, o mască de față poate oferi o doză mai concentrată și o versiune mai intensă a ingredientelor sale în comparație cu alte produse de îngrijire a pielii.

În timpul iernii, cele mai potrivite produse de îngrijire sunt cele formulate cu ingrediente calmante și ultra-hidratante și nutritive, cum ar fi acidul hialuronic, fulgii de ovăz, untul de shea sau avocado.

Oatmeal Cleanse Mask este mască șervețel pentru hidratarea tenului cu fulgi de ovăz și miere ce acționează asupra pielii uscate pentru a oferi tenului hidratare. Betaina conținută de această masca are rol hidratant, antiinflamator și un efect antirid, crește absorbția de apă în piele îmbunătățind aspectul și tonusul pielii. Extractul de Aloe Vera reduce iritatiile, previne apariția ridurilor, iluminează și redă pielii aspectul sănătos.De cele mai multe ori, pielea devină ternă și lipsită de strălucire, afectată de schimbarea de temperaturi, stres cotidian sau poluarea urbană. Prin urmare, o sesiune săptămânală de răsfăț cu ajutorul unei măști de față hrănitoare și hidratantă este un ritual cu efecte benefice asupra pielii dar și a stării de bine.

Lily Floris Mask, o mască șervețel cu extract de Crin Vărgat Japonez care oferă o luminozitate puternică pielii terne și are proprietăți nutritive, care asigură un plus de lipide, și proprietăți hidratante, care asigură necesarul de apă.

Poți găsi măști de față ideale pentru sezonul rece și nu numai, dar și multe alte produse vegane destinate îngrijirii tenului pe www.cremooza.ro, un site dedicat tuturor celor care își doresc o experiență de shopping la superlativ.


Follow Us On Instagram