GLOSS TONER

Daca iti doresti rezultate deosebite intr-un timp scurt, atunci GLOSS TONER nu trebuie sa lipeasca din portofoliul tau de culoare!  Este un produs multifunctional ce coloreaza rapid si sigur, timpul de actionare fiind de maxim  20 de minute, si cum TIME IS MONEY….

Gloss Toner este recomandat pentru toate tehnicile de balayage/highlights, fara a avea grija colorarii parului natural. Culorile si trecerile obtinute cu Gloss Toner sunt perfecte – mai ales atunci cand vorbim de nuante intense, reci, metalice. Este ideala folosirea produsului ca toner dupa decolorare, pentru corectii de culoare,pentru  reimprospatarea  culorii si pentru efectul de luciu. Se poate utiliza si  pentru colorarea extensiilor de par.

Cu IdHAIR Gloss Toner  poti obtine usor si rapid  atât culori reci,metalice cât și calde, pe părul decolorat sau pre-colorat.  Gloss Toner se aplica pe parul umed ceea ce-l face un prous FOARTE ECONOMIC.

Sistemul de colorare Gloss Toner este disponibil in 16 nuante intermixabile, iar prin folosirea Gloss Clear Toner poti extinde si mai mult paleta de culori. Poti crea magie prin transparenta culorilor astfel incat sa vezi textura parului si in acelasi timp sa obtii o culoare pastelata.

Pentru culori intense , raportul de amestec este 1:1, daca doresti reimprospatarea culorii ton pe ton  raportul de amestec este  de 1:1.5, iar pentru o colorare usoara si culori pastel folosim un raport de amestec de 1:2.

Id HAIR GLOSS este DELICAT cu parul, NU prezinta in compozitie amoniac si PPD. De asemenea, este un produs VEGAN – NU contine ingrediente de origine animala. Toate acestea constituie o suma de avanjate care plaseaza produsul nostru in TOPUL produselor de  COLORARE existente pe piata internationala.

Have a nice hair day!

Informatii suplimentare:
office@idhair.ro
0722458460 | 0745015599
www.idhair.ro


Follow Us On Instagram