Experiența Skinomed

Cine este Iustina Simerea?

Iustina Simerea este profesionistul care activează într-un domeniu ce necesită multă vocație, empatie, emoție și cu­noștințe profesionale mereu actualizate din domeniul me­dical. Toate acestea au contribuit, în primul rând, la o cu­noaștere de sine mai profundă și la dezvoltarea valorilor în care crede cu tărie. Este persoana care știe cât de impor­tantă este fundația unei cariere de succes, așadar munceș­te constant, autodepășindu-și limitele de cele mai multe ori. De asemenea, în formarea profesională a ales drumul mai lung și nu a sărit niciun pas din firescul evoluției: de la cel de ucenicie la cel de angajat, iar în prezent antreprenor în domeniul skincare. De asemenea, este omul care recu­noaște că nu le știe pe toate, așadar, înainte de a imple­menta un serviciu de beauty în locația Skinomed, se con­sultă cu medici esteticieni, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, nutriționiști, pentru a putea face alegerile cele mai bune, corecte și etice. Iustina este de profesie farmacist, expert care știe ce trebuie sa conțină un produs de skincare, cum ar trebui ales și cum cum se folosește într-un mod eficient. Astfel, a îmbinat pasiunea ei pentru cosmetologie și der­mato-cosmetice cu misiunea de a ajuta omul să își mențină sănătatea prin creșterea calității vieții. A pus bazele unui centru wellness în care pot fi efectuate tratamente faciale și corporale. Iustina își propune și în viitor să urmeze același drum al integrității și, cu siguranță, nu va acționa niciodată în direcția în care sufletul ei ar simți că lucrurile nu cores­pund principiilor personale.

Cum a luat naștere conceptul Skinomed?

Dintre valorile care definesc Skinomed sunt demonstrarea respectului față de propria persoană și stabilirea unei dis­cipline în rutina de zi cu zi. Într-o lume haotică și mereu în mișcare, uităm să privim către noi și să ne punem funda­mentala întrebare: este sănătatea cel mai de preț dar? Așa a luat naștere Skinomed: din dorința de a aduce schimbări benefice pentru starea noastră de bine în raport cu tot ceea ce ne înconjoară. Din fericire, avem resursele necesare, know-how, tehnologii avansate care ne facilitează acest lu­cru. Ne dorim ca mai multă lume să conștientizeze că ne putem bucura doar de clipa prezentă și că aceasta merită toată atenția noastră. În toate timpurile și în toate colțurile lumii, în toate religiile și în toate culturile, celebrarea pro­priei ființei este firească și reprezintă un principiu de viață după care ar trebui să ne ghidăm cu toții.

În locația Skinomed dorim să creăm un univers holistic mul­ti-senzorial, în care clientul să aibă parte de o experiență tridimensională trup-minte-suflet. Cu alte cuvinte, la Ski­nomed ne propunem să oferim mai mult decât servicii de skincare. Ne dorim ca toți cei care ajung în locația noastră să reușească să se deconecteze de la tot ce îi înconjoară și aibă parte de o experiență fito-aromatică, ce îi va ajuta să se elibereze de toate tensiunile, grijile și gândurile inutile. Oferim servicii la standardul regăsit în cele recunoscute clinici din țară, implementate după protocoale bine stabili­te. Uite și un secret din spatele Skinomed: mereu încercăm să aducem în atenția celor ce ne trec pragul și faptul că interiorul nostru va fi mereu în strânsă legătură cu ceea ce se reflectă la exterior.

Cum a evoluat conceptul Skinomed de-a lungul timpului?

Luna aceasta împlinim un an de activitate. Considerăm că încă suntem la începutul parcursului nostru. Totuși, în acest an am reușit să ne menținem serviciile la standardul impus, fără să ne abatem de la etica domeniului în care activăm. Pentru toate acestea, a fost necesar să depunem un efort mai mare, să ne evaluăm în permanență cunoștințele, să do­bândim altele noi, să ne ghidăm în permanență după feed­back-ul primit din partea clienților noștri, astfel încât servi­ciile oferite să fie cele promise. În același timp, am ales în permanență simplitatea în mod conștient și ne-am permis să fim vulnerabili, autentici și empatici. Avem avantajul că loca­ția noastră este amplasată într-o zonă înconjurată de verdea­ță, iar conectarea clientului cu natura a fost un punct forte ce a venit în completarea serviciilor noastre.

Prin ce se diferențiază afacerea dumneavoastră de altele cu același specific?

Aș spune, în primul rând, prin autenticitate. Când știi cine ești, în ce crezi și care este adevărul tău, autenticitatea își pune amprenta în modul în care se conturează un brand. Skinomed dorește a fi un concept. Este o experiență trup-minte-suflet. Noi, oamenii de mâine, nu vom exista fără morală, credință și fără amintiri. Tocmai aceste memorii și amintiri le conturăm în locația noastră. Creăm momente speciale celor care știm că își serbează aniversarea. Oferim mici atenții ce aduc zâmbetul pe buze. Respectăm zilele de sărbătoare. Avem flori proaspete în permanență în locație. De asemenea, cu orice ocazie le și oferim. În zilele de iarnă am așteptat pe toată lumea cu un ceai extraordinar de bun. Nu a existat până acum om care să nu plece detensionat și eliberat de gândurile inutile. De asemenea, faptul că am pus accentul pe diagnoza corporală și pe evidențierea proble­melor și a schimbărilor necesare ne-a ajutat să obținem re­zultate reale, sănătoase și clienți conștienți de evoluția lor în bine. În funcție de măsurătorile obținute, motivăm persoana în cauză. O ajutăm să găsească soluții. O încurajăm, îi trimi­tem mesaje motivaționale. Vrem să credem că vom crește în jurul nostru o mare familie.

Care sunt procedurile de care se pot bucura clienții?

În locația noastră ne axăm pe efectuarea de tratamente de remodelare corporală și tratamente faciale. Punem la dis­poziția clienților noștri cele mai avansate tehnologii, care garantează eficacitatea. De exemplu, ultima versiune a aparatului LPG CELLU M6 Alliance este prezentă în centrul nostru. Este o procedură non-invazivă, patentată și aprobată de FDA, un aparat cu ajutorul căruia putem efectua atât tra­tamente faciale, cât și corporale. Cele corporale, efectuate conform indicațiilor, ne garantează o îmbunătățire a texturii pielii, fermitate și o scădere în centimetri acolo unde ne do­rim. Pentru rezultate armonioase și rapide, lucrăm pe sche­me personalizate, adaptate obiectivelor stabilite împreună cu clienta. În cadrul acestor scheme combinăm sesiunile de radiofrecvență multipolară cu cele de endermologice LPG. Completăm această schemă cu sesiunile de presoterapie care ne ajută pe partea de drenaj limfatic. Rezultatele sunt uimitoare, iar clientele noastre ajung să aibă încredere în ele.

Ce ne puteți spune despre masajul limfoenergetic?

Considerăm că îngrijirea pielii reprezintă mai mult decât ce înțelegem prin „tratare” sau „prevenție”. Pielea are o imen­să putere autoregenerativă. Putem potența această calitate a pielii prin folosirea de produse cu ingrediente active dove­dite științific și actuale, dar și prin tehnicile folosite în aplica­rea produselor de skincare. Drenajul limfoenergetic repre­zintă o tehnică de masaj ce implică mișcări lente și presiune ușoară pe anumite linii de la nivelul feței și corpului. Scopul acestui masaj este de a conduce limfa încărcată cu toxine și surplusul de apă din tegument către eliminare. Beneficiile drenajului limfatic sunt: curățarea pielii de diverse toxine și reziduri, îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii, mai ales în diverse afecțiuni ale tenului, precum acneea, tratamentul proceselor inflamatorii, perioada pre și post operatorie în chirurgia estetică, plastică și reparatorie, tratamentul obo­selii cronice. Aceste ritualuri holistice în locația noastră sunt efectuate de naturo-esteticieni certificați, folosindu-se pro­duse organice.

Ce servicii doriți să adăugați în portofoliu?

În prezent, lucrăm la crearea unui tratament semnătură. De­ținem un secret despre o metodă naturală de facelift. Știința modernă începe acum să recunoască ce anumite civilizații cunoșteau cu secole în urmă. În cadrul tratamentului semnă­tură vom folosi mișcări efectuate cu ajutorul pietrei de Gua Sha. Aceasta este un cristal despre care se știe că posedă energie și este transmițătoare de infraroșu îndepărtat, care este ideal pentru îngrijirea pielii. De asemenea, folosirea acestei tehnici va potența pătrunderea ingredientelor active din produsele folosite, va accelera circulația, având loc și un drenaj limfatic. Toate aceste aspecte sunt esențiale pentru a promova sănătatea pielii și pentru a menține strălucirea tine­rească. Tot ce povestesc aici este pură chimie și fizică. Pro­dusele folosite vor fi naturale și vor fi gândite și concepute în locația noastră. Tratamentul nostru semnătură va reprezenta un elixir magic de bunăstare.

Care este cea mai eficientă metodă de promovare care a funcționat pentru Skinomed?

Clientul mulțumit – care s-a reîntors și care ne-a recoman­dat. De departe aceasta fost cea mai eficientă metodă de promovare. În acest aspect vom investi și de acum încolo la fel de mult.

Cum arată echipa Skinomed?

Sunt norocoasă! Am lângă mine oameni care reprezintă mai mult decât colegi. Am ajuns să ținem unii la alții, să ne fim loiali, sinceri și transparenți. Având o așa echipă, n-am de ales! Trebuie să țin pasul cu ea! Să le ofer acces la cât mai multă informație din domeniu ca să putem să ne dezvoltăm constant în același ritm.

Din perspectiva personală, de ce anume are nevoie o fe­meie pentru a se simți cu adevărat frumoasă?

Suntem minunate, doamnelor! Nu cred într-o rețetă anume. Suntem diferite și acest lucru ne face deosebite, de neînlo­cuit. Trebuie doar să ne cunoaștem cu adevărat. Să ne acor­dăm timp și răbdare pentru a afla cu adevărat cine suntem. Să ne bucurăm de toate experiențele din viața noastră: cele bune, dar și cele rele. Toate ne vor ajuta și ne vor apropia de adevărata noastră putere interioară. Apoi, totul va decurge de la sine. Fiind noi înșine vom ști că suntem și extraordinar de frumoase! Și nu uitați. Noțiunea de „self-care” nu este una și aceeași cu „selfish”!


Follow Us On Instagram