Dansând împreună cu Flavia Mihășan

O mai țineți minte pe Flavia Mihășan? Ei bine da, este cea pe care probabil ați cunoscut-o în urmă cu mai mulți ani pe micile ecrane, admirându-i mișcările de dans! Sau poate ați descoperit-o recent, ca prezentatoare meteo la „Super Neatza de Weekend”. Sau poate o știți chiar din mediul online, mai exact de pe Instagram, unde are o comunitate de 502k de persoane.

Am stat și noi de vorbă cu Flavia și am aflat multe lucruri interesante despre începuturile și evoluția carierei sale de dansatoare, despre viața de mamă, dar și despre felul în care se menține în formă. Citiți în continuare pentru a afla mai multe detalii chiar de la ea!

Cum a luat naștere pasiunea ta pentru dans?

Pasiunea pentru dans a venit după ce am intrat la Liceul de Coregrafie. La început nu a fost nicio pasiune. Era numai antrenament brut, însă, pe parcursul anilor, studiul s-a transformat în dans real și cred că de pe la 16 ani a devenit pasiune.

Ai știut dintotdeauna că vei face o carieră din dans sau ai avut și alte opțiuni pentru viitorul tău?

Făcând dans și studiind într un mediu extrem de profesionist nu a existat o altă opțiune. Cumva mi s-a trasat calea de la sine, iar eu nu am făcut altceva decât să o urmez.

Cum ai pășit în lumea televiziunii?

În lumea televiziunii am pășit tot prin dans. Se făceau în trecut emisiunile în care exista și câte o trupă de dans, așa că de la 18 ani am început să dansez, pe lângă Opera Națională București, și în televiziune.

După o pauză de trei ani, ai revenit pe micile ecrane ca prezentatoare a rubricii meteo din cadrul emisiunii „Super Neatza de Weekend”. Cum ai luat această decizie?

Păi a fost o decizie firească. Singurul motiv pentru care m-am oprit a fost faptul că am rămas însărcinată, așadar nici nu mi-a trecut vreodată prin cap să renunț la televiziune.

Ai o comunitate dezvoltată pe Instagram – cum ai ajuns la un număr atât de mare de urmăritori?

Comunitatea mea s-a format în mod organic încă de pe vremea când mergeam la emisiune zilnic.

Interacționezi activ cu persoanele care te apreciază?

Interacționez, însă știu că se poate și mai mult de atât. Nu prea am avut timp cu adevărat să mă ocup de social media, fiind mereu cu cei mici, însă în viitorul apropiat voi dispune de mai mult timp.

Cum s-a schimbat viața ta atunci când ai devenit mamă? 

Viață mea s-a schimbat aproape complet de când am devenit mamă. Prioritățile s-au schimbat, felul în care decurg zilele s-a schimbat, raportarea mea la lume s-a schimbat. Mi-ar plăcea ca lumea să fie un loc mai bun… pentru ei.

Cei doi copii, Carol și Tudor, moștenesc talentul părinților la dans?

Presupun că ceva s-a moștenit, da. Au sesiuni de dans aproape în fiecare seară și le place foarte tare rutina aceasta pe care și-au creat-o singuri.

Știm că povestea dintre tine și Marius a început cu un dans. Ce ai simțit atunci?

Am simțit că ne dorim aceleași lucruri.

Faptul că ești extrem de activă, fiind dansatoare de meserie, dar și pasionată de sport, are ca rezultat silueta la multe femei visează. Dar ce ne poți spune despre alimentația ta?

Alimentația mea nu e deloc specială. Adică în afară faptului că nu mănânc carne de vreo 18 ani, în rest mănânc destul de normal. Într-adevăr, nu mănânc fast food sau alte chestii de genul acesta, însă având o slăbiciune pentru ciocolată, nu o refuz. Ideea este să faci mișcare, indiferent ce ar însemna acest lucru pentru fiecare persoană: alergat, pilates, dans, nu contează. Cred că această combinație între a mânca decent și a face sport duce la un rezultat bun.

Cum arată o zi din viața ta?

Momentan zilele mele se învârt în jurul programului copiilor, acest lucru însemnând ore de mâncare, de somn, de ieșit în parc și tot așa.

Pentru ce anume ți-ai dori să ai mai mult timp?

Mi aș dori să am mai mult timp pentru a face curățenie (haha) și pentru a filma, însă va veni și timpul acesta.

 


Follow Us On Instagram