Culoarea anului 2019

Culoarea este unul din elementele cheie in industria cosmetica si este necesar sa fim bine informati privind trendurile in acest domeniu. Specialistii de la Pantone Color Institute sunt cei care de 20 de ani influenteaza deciziile privind culorile utilizate in mai toate domeniile moderne si sunt considerati autoritatea internationala in domeniul culorii. Asa ca am urmarit raportul lor si am aflat care este culoarea anului 2019

Living Coral Pantone 16-456, in traducere Corai cu irizatii aurii – aceasta este nuanta aleasa pentru anul 2019 de catre specialisti. Culoare luminoasa, deschisa si subtila, Living Coral contrasteaza puternic cu Ultra Violetul declarat culoarea anului 2018 care este o culoare rece, intensa si inchisa, aflata la capatul celalalt al spectrului de culori.

Inspirata din natura, mai exact de lumea subacvatica si delicatele recifuri de corali, Living Coral este o culoare calda si vie. Efervescenta energizanta a acestei culori se imbina cu o anumita delicatete diafana, aducand privitorului senzatia de confort si familiar.

Alegerea Living Coral ca si culoare a anului 2019 este, fara doar si poate, o invitatie subtila la protejarea mediului inconjurator, amintind publicului de situatia dificila a recifurilor de corali. Living Coral este o nuanta luminoasa, placuta, discreta si delicata intocmai ca lumea fantastica a micutei sirene din care este inspirata. Culoarea anului este prin esenta naturala, revitalizanta si te conecteaza cu tot ce este viu, invitand la relaxare.

Coraiul se va potrivi de minune tenurilor deschise, machiajelor discrete, naturale, fine si stralucitoare. Ca si fard de pleoape, ruj sau aplicat pe pometi, coraiul este neutru si nepretentios.  Daca ar fi sa sintetizam aceasta culoare in numai doua cuvinte am spune stralucire si discretie. Fiind o culoare atat de naturala si discreta, nu prea poti gresi cu Living Coral, aceasta fiind totodata foarte usor de asortat.

Living Coral se afla deja in topul preferintelor tuturor pentru anul 2019 si o vom intalni frecvent, nu numai in industria cosmetica, dar si alte domenii cum ar fi moda, arta, brandingul, in industria mobilei sau in industria textila.

Living Coral se gaseste deja in produsele din industria beauty si o puteti alege sa o purtati pentru Sarbatorile de Iarna, daca doriti sa fiti deja in trend.


Follow Us On Instagram