Coffee Break cu Nicoleta Nucă…

Rubrică de Antonia Rondelli, Professional Make-Up Academy

Bună Nicoleta, îți mulțumesc că ne oferi ocazia să aflăm lucruri noi despre tine și că ai acceptat acest interviu pentru Jurnalul de Estetică. Ești una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, cât de mult contează imaginea, după părerea ta, în ascensiunea unui artist în industria muzicală din România?
În primul rând, mulțumesc mult! Cred că imaginea e o componentă foarte importantă pentru un artist în România și nu doar, pentru că acesta, împreuna cu muzica, creează imaginea completă a artistului respectiv în percepția fanilor, admiratorilor și chiar și a haterilor, astfel artistul rămânând pregnant în memoria colectivă.

Cum îți influențează viața personală cariera muzicală și faptul că ești o persoană publică?
Cred că, mai bine-zis, îmi influențează intimitatea vieții personale, pentru că fiind o persoană publică sunt în vizor chiar și in momentele în care îmi doresc să fiu o persoana normală și să-mi petrec timpul cu persoana iubită sau cu prietenii. Dar mi-am asumat acest lucru încă de la început și în timp m-am obișnuit.

Cum te menții în formă? Cât de des faci sport?
Merg la sala de trei ori pe săptămână și, mai nou, merg  și la Pilates când reușesc. Pe lângă asta, când e vremea frumoasă ies cu bicicleta în parc.

În afară de muzică, ce alte pasiuni mai ai? Cum îți place să îți petreci timpul liber?
Îmi place să citesc, să privesc filme și seriale, să fac sport, să ies cu prietenii sau să fac mici escapade cu iubitul meu undeva în afara orașului.

Care ar fi atributele feminității din punctul tău de vedere?
Cred că atitudinea și carisma în primul rând, un zâmbet frumos, îngrijit și curat, un corp armonios și gesturi naturale, bunele maniere și bunul simt, empatia și înțelepciunea. În rest, părul lung sau scurt, unghii naturale sau cu ojă, buze, gene, haine etc. sunt alegeri care îi permit unei femei să se simtă bine în propriul corp. Important să fie totul în limita bunului gust!

Ce produse de hairstyling folosesti?
Nu am produse anume pe care le folosesc. Sunt norocoasă pentru că am părul foarte drept și nu am nevoie de produse pentru îndreptat, placă sau orice altceva. Eu mă spăl pe cap și mă usuc cu feonul cu capul în jos și ta-da! Sunt gata! :))

Care sunt produsele de machiaj indispensabile pentru tine?
Fondul de ten, concealerul, rimelul și creionul de buze pentru un machiaj natural. Însă pentru un machiaj mai complex folosesc fondul de ten, concealerul, pudra de fixare, kit-ul pentru contouring și highliting, blush, farduri, rimel, creionul de sprâncene și rimelul de fixare pentru sprâncene, creionul de buze și rujul.

La ce tratamente/proceduri estetice (faciale sau corporale) apelezi cel mai des?
Pentru față apelez la scrub și măști, iar pentru corp la sport, masaj de tonifiere și anticelulitic cu aparate pentru astfel de proceduri, scruburi odata la 1-2 săptămâni și crema hidratantă sau ulei de cocos.

Ce admiri cel mai mult la un bărbat? Ce calități ar trebui să aibă ca să te cucerească?
Cred că, în primul rând cu ochii, o să observ aspectul fizic plăcut, un corp armonios și o fizionomie agreabilă. Îmi atrag atenția în prima instanță ochii, un zâmbet frumos și mâini îngrijite. Iar ca să mă cucerească ar trebui să fie în primul rând inteligent și carismatic, să aibă simțul umorului (în limita bunului-simț) și să știe când și ce sa vorbească, să fie empatic, cu toți cei 7 ani de-acasă și manierat!

Care este modelul sau motto-ul tău în viață?
Nu cred că am doar unul singur, dar cel mai des în viață m-am ghidat după motto-urile “Tot ce se face, e spre bine” și “Nimic și nimeni nu e întâmplător”, pentru că eu cred mult în destin și in faptul că absolut toate lucrurile care ni se întâmplă în viață într-un anume moment nu sunt cazuale, ci au menirea să ne învețe sau să ne schimbe într-un fel sau altul.

Care crezi că este astăzi cheia succesului pentru a reuși în ceea ce îți propui?
Munca, munca și, iar munca! Talent, noroc, versatilitate și adaptabilitate!

Ce ne poți spune despre ultimul tău proiect muzical? Ce ne pregătești pe mai departe?
Cel mai recent proiect al meu este piesa “Tăcerea” alături de Vescan. Este o piesa și o colaborare foarte dragă mie, pentru că Vescan este un artist extrem de talentat și un Om cu literă mare. Piesa a fost scrisă de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, iar Vescan a scris versurile de pe strofa lui! Este prima noastră colaborare care, în sfârșit, a ajuns în vizorul publicului, pentru că ideea să colaboram a venit acum doi ani, doar că, deși am înregistrat încă două demo-uri de piesă înaintea piesei “Tăcerea”, simțeam că niciuna nu era “piesa aia”, iar în clipa în care am auzit “Tăcerea” am realizat ambii că este exact ce trebuie și absolut totul a mers ca pe roate!

 


Follow Us On Instagram