Choco Mua, un brand pentru frumusețea ta!

Brand-urile noi de cosmetice românești ne-au atras întotdeauna atenția. Choco Mua  s-a născut din pasiune pentru make-up și pentru a ne demonstra că ne putem bucura de cele mai interesante nuanțe și texturi care vor ajuta să fim mult mai frumoase.

Creatoarea Choco Mua, Alina Constantin, aduce pe piața cosmeticelor din România un brand cu nuanțe de make-up calde, nude, dar și nuanțe de ciocolată, pe care le vom adapta stilului nostru atunci când ne dorim să purtăm un machiaj cu adevărat special și în același timp fascinant.

Choco Mua este creat pentru toate tipologiile de cliente, nu ține cont de tendințe, pentru că oricum, acestea se schimbă tot timpul. Alina Constantin spune că iubește ciocolata, tocmai de aceea, paleta sa de make-up este dusă în zona de nude, marouri care amintesc de tot ce înseamnă naturalețe în acest domeniu. Acesta este, de altfel, un principiu de bază al produselor sale, o linie recomandată femeilor care își doresc un machiaj ca la carte.

Produsele sunt fabricate în China, multe dintre ele conțin și ingrediente naturale, au o textură fină și pot fi folosite în orice gen de makeup.

Printre produsele Choco Mua, se numără linia de pensule, ceara de sprâncene Brow Lift, care vine la pachet cu periuța, un cadou Choco Mua extrem de util și la îndemană.  Conține ingrediente naturale și nu agresează firul de păr.  Un alt produs este paleta pentru sprâncene, cu patru nuanțe, pentru toate tipurile de păr.  Aceste nuanțe pot fi folosite și pentru mchiajul ochilor. Choco Mua aduce în prim-plan și paleta de highlighter cu nuanțe care sunt denumite în funcție de lumina soarelui.

Un alt produs cu multe variante este și lip liner-ul Choco Mua, la care se vor distinge nuanțe de nude, bej, rose sau roșu. Textura a fost aleasă astfel încât să fie utilizată atât pentru buze, cât și pentru ochi. La fel de incitante din linia Choco Mua sunt și lip gloss-urile cu cele 12 nuanțe- cinci mate, două sidefate și cinci lucioase.

Choco Mua va fi acea linie de cosmetice care nu va lipsi din trusoul tău de infrumusețare!

 


Follow Us On Instagram