Bloom Clinique, locul în care conceptul de medicină integrativă se întâlnește cu tehnologia modernă

Bloom Clinique este clinica în care fiecare pacient este tratat în mod diferit, cu o abordare inovativă și personalizată, în funcție de nevoile proprii, unde soluțiile pentru o sănătate optima si o stare generală de bine se completează armonios pentru a genera cea mai buna varianta a fiecărei persoane care îi trece pragul.

Prima clinica Bloom și-a deschis porțile într-o zonă pe cât de cosmopolită, pe atât de prietenoasă, și își așteaptă pacienții în locația exclusivistă din Calea Floreasca, 89-91, un spațiu primitor în care aceștia întâlnesc o echipa de profesioniști, atenți la nevoile fiecăruia și la obținerea unor rezultate care sa conteze cu adevărat!

În România, piața serviciilor de estetică este foarte dezvoltată, concurența este foarte mare, ceea ce generează, pe lângă o calitate ridicată a acestora, și așteptări foarte mari din partea pacienților. Pe lângă o calitate extrem de ridicată a serviciilor oferite, Bloom Clinique aduce în plus pacienților din România o abordare integrativă astfel, rezolvând toate probleme de sănătate, aceștia se pot concentra doar pe calitatea vieții, un concept nou într-o țară în care pare normal ca pe măsură ce înaintezi în vârstă să îți pierzi vioiciunea, mobilitatea și pofta de viață, dar care pare de neconceput în țările avansate din punct tehnologic și medical.

Acesta este și motivul principal pentru care Bloom Clinique promovează susținerea unui stil de viață echilibrat și sănătos, dar și abordarea conceptului de sănătate dintr-o perspectivă complexă, în care fiecare aspect contează și fiecare element este într-o armonie desăvârșită.

La Bloom Clinique găsim mai multe specialități medicale, cum ar fi dermatologie, pneumologie, chirurgie estetică, ginecologie, diabetologie și nutriție, chirurgie, recuperare medicală, ORL sau estetică corporală.

“Ce este specific clinicii Bloom este faptul că problemele pacienților sunt abordate integrat, pentru a preveni și a combate orice afecțiune din mai multe unghiuri. În plus, dispunem de supervizare medicală specializată chiar și în cazul pacienților care apelează la protocoale de slăbit sau întreținere corporală. Această componentă medicală de care beneficiază protocoalele de înfrumusețare este un avantaj pentru pacienți și marele nostru diferențiator pe piața din Romania.” Ramona Dimache, co-owner Bloom Clinique

Bloom Clinique  beneficiază și de Serviciul de Telemedicină, un serviciu adoptat pe timp de pandemie, când oamenii au fost nevoiți să recurgă la soluții din afara sferei de confort, pentru a  păstra totuși un control asupra stării de sănătate. Serviciul de Telemedicina le oferă pacienților posibilitatea de a beneficia online de consultații cu medici specialiști.

Serviciul de Telemedicină poate fi accesat și atunci când pacientul are o urgență, când este plecat în vacanță și are nevoie să fie sfătuit și îndrumat sau atunci când are nevoie să îi fie interpretate analizele medicale și are nevoie să îi fie recomandat un medic de o anumita specialitate. Este un serviciu extrem de util pentru că  pacienții își pot rezolva probleme urgente cu rapiditate, fără a irosi timp prețios, uneori chiar vital.

România este țara în care rata mortalității din cauze tratabile este cea mai mare din Uniunea Europeană și este în topul țărilor cu cea mai mare rată a mortalității din cauze evitabile prin prevenție. Cu ajutorul Serviciului de Telemedicină disponibil la Bloom Clinique, ajutăm pacienții să fie diagnosticați mai rapid sau ghidați către medicul specialist de care au nevoie. În acest sens, acest tip de serviciu va fi dezvoltat pentru a acoperi o mai mare zonă de specialități dar și pentru a putea cuprinde un serviciu individualizat, orientat către prevenție și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Deși Bloom Clinique nu este poziționată ca o clinică de estetică, tot mai mulți pacienți apelează la serviciile de înfrumusețare disponibile aici pentru că doresc să își corecteze și să își îmbunătățească aspectul fizic natural, fără a dori să modifice sau să exagereze.

“Am descoperit, cu bucurie, că românii au ajuns la un nivel de maturizare și dorința de exagerare de până acum, în tot ceea ce privea estetica, de la augmentarea buzelor la mărirea sânilor, nu mai este la fel ca în anii trecuți. Noile trenduri sunt orientate mult mai mult spre natural. Proceduri care să facă o diferență, să îmbunătățească aspectul fizic, dar care să fie subtile și aproape de neobservat.” – Ramona Dimache, co-owner Bloom Clinique

Începând cu luna noiembrie a acestui an, Bloom Clinique își așteaptă cu drag pacienții și în orașul Constanța, unde deschide o nouă locație.


Follow Us On Instagram