ALTO STUDIO revoluționează tratamentele estetice neinvazive

 

Simona Mititelu, fondatoarea ALTO Studio București, împărtășește pasiunea pentru estetica sustenabila. Vorbește despre valorile care o ghidează, dar și despre provocările pe care le întâmpină în dirijarea unui business 100% românesc în industria de beauty, care și-a propus să respecte frumusețea naturală și să o armonizeze cu tendințele actuale în estetică.

ALTO Studio, centru de estetică de tip boutique, este specializat în terapii avansate de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă. Acesta funcționează într-o locație distinsă, situata într-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, într-un ambient high-end, dotat cu tehnologiile cele mai eficiente din acest moment. Simona este dedicată implementării conceptelor de arhitectură corporală și estetică sustenabilă și, prin dezvoltarea unei echipe multidisciplinare, este pregătită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor fiecărui client.

Care este povestea business-ului? De ce ALTO și de ce acum?

Am pornit cu intenția de a realiza un centru de estetică corporală și facială, unde focusul să fie pe client, pe nevoile acestuia și pe rezultatele obținute. Vizăm profitul, bineînțeles, pentru că am deschis un business, dar vom investi și aștepta suficient pentru a ne consolida viziunea și a materializa valorile ALTO Studio.

Estetica sustenabilă este pilonul filosofiei noastre și certifică opțiunea pentru terapii și proceduri estetice neinvazive, care vizează rezultate obținute prin antrenarea și angre­narea mecanismelor naturale de regenerare celulară.

Tehnologiile achiziționate au fost selectate la această linie, bineînțeles, de la producători cu istorie în cercetare și siguranță, iar echipamentele de ultimă generație sunt eficiente și fiabile, permițând personalizarea terapiilor prin reglarea fină a parametrilor. Accesul la studiile efectuate, suportul tehnic profesionist și accentul pus pe instruirea constantă a echipei de terapeuți au fost, de asemenea, criterii importante în selecția finală a echipamentelor.

De ce ALTO? Pentru că targetăm sus. Și de ce acum? Pentru că prezentul revalorizează naturalul și pretinde sustenabilitatea.

Prin ce este diferit ALTO Studio?

Noi am asimilat, din arhitectură, conceptul de estetică sustenabilă și propunem exclusiv terapii neinvazive, însă eficiente și cu rezultate durabile. Respectăm frumusețea naturală și urmărim permanent tendințele în estetică, așa încât să eficientizăm calea dintre actual și dezirabil pentru aspectul fiecărui client. Proiectăm acest drum ca pe o experiență: un ambient luxos, o selecție de tehnologii certificate și eficiente, un ghid experimentat care coordonează echipa de terapeuți, cu focus pe obiectiv: rezultatul vizat în cel mai scurt timp posibil, în confort deplin și control absolut.

ALTO Studio este diferit prin viziunea clară și documentată a parcursului estetic, riguros construită și urmărită de Beauty Manager. Am optat pentru o abordare precisă a diagnozei corporale prin scanarea 3D Styku, susținută de algoritmi controlați de inteligență artificială pentru modelele de predicție a compoziției corporale, pornind de la parametrii antropometrici, preluați neinvaziv, fără contact direct, prin intermediul camerei cu raze infraroșii, care nu traversează corpul. Erorile cauzate de o măsurătoare manuală diferită cu centimetrul sau retenției de apă, în cazul tehnologiei BIA (bioimpedantă), sunt eliminate. Practic, suntem primii care au introdus scanarea corporală 3D în industria de beauty din Romania, pentru că vizăm rezultate concrete, măsurabile obiectiv.

Care sunt valorile centrului ALTO?

Voi începe cu educația continuă și multidisciplinară a echipei și a terapeuților noștri. Doar astfel, asimilând viziunea și așteptările clienților, vom putea identifica terapiile optime de aplicat, proiectând parcursul ideal pentru materializarea acestora.

Prin comunicare onestă, deschisă și detaliată pe toate direcțiile, vrem să răsplătim încrederea care ne este acordată și ne dorim să devenim partener și prieten al fiecărui client ALTO Studio.

Estetica sustenabilă implică responsabilitate față de beneficiarii terapiilor realizate în centrul nostru pe termen lung și o permanentă căutare a echilibrului perfect între frumusețe și sănătate. Am ales să investim în tehnologii sigure, eficiente, neinvazive, cu studii medicale în spate și certificări UE pe rezultatele promise.

ALTO Studio propune servicii pe trei verticale: remode­lare corporală, estetică facială neinvazivă și epilare defi­nitivă. Care este abordarea voastră și care sunt tehnolo­giile pe care le utilizați?

Remodelarea Corporală în viziunea ALTO este un serviciu 100% personalizat, coordonat de Beauty Manager și având ca punct de plecare scanarea corporală 3D Styku (analizor de compoziție corporală) și diagnosticarea detaliată. Folosește toate terapiile estetice de bază – slăbire localizată, tratarea celulitei, tonifiere cutanată și musculară și fermitate – în proporțiile juste și într-o ordine clară, pentru optimizarea rezultatelor. Tehnologiile pe care ne bazăm sunt: VELASHAPE III, Endermologie LPG ALLIANCE, Radiofrecvență și Cavitație DALYANCE, Presoterapie ADAGYO, Criosculptare COOLTECH DEFINE și Biostimulare ULTRATONE Excel-Pro.

Estetica Facială sub eticheta ALTO urmărește direcția sustenabilității, prin terapii neinvazive, care potențează frumusețea naturală, fără a altera trăsăturile. Tehnologiile propuse vizează restructurarea volumelor faciale prin tonifiere musculară, reactivarea metabolismului celular care stimulează producția endogenă de colagen și elastină redând fermitatea și elasticitatea tenului, dar și eliminarea grăsimii inestetice prin criolipoliză. Punem un accent deosebit pe curățarea profundă prin hidrodermabraziune și pe hidratarea intensă, ca fiind minimul suficient pentru întreținerea responsabilă a tenului. Tehnologiile care ne servesc sunt: hidrodermabraziunea HYDRAFACIAL, oxigen hiperbaric INTRACEUTICALS, radiofrecvența mono și bipolară DALYANCE, micro-needeling MST Pen, Endermologie LPG ALLIANCE și Criosculptare COOLTECH DEFINE.

Epilarea Definitivă răspunde exigențelor estetice și de igienă contemporane, iar la ALTO Studio București punem la dispozi­ție un program complet de epilare cu laser, efectuat cu echipa­mentul Elysion Pro. Acesta asigură rezultate rapide, iar sesiuni­le de epilare definitivă se pot realiza pe orice fototip, în orice anotimp, chiar și vara. Vârful cu safir menține o temperatură scăzută, pentru confort maxim pe parcursul terapiei. Fără du­rere, părul nedorit este eliminat definitiv pe parcursul a 6-10 sesiuni/zonă, realizate la interval de 6-8 săptămâni.

ALTO Studio este un business cu capital 100% românesc. Care sunt provocările impuse de peisajul autohton?

Am mai menționat că focusul nostru este pe client: pe ne­voile și așteptările acestuia și pe rezultatele obținute, măsu­rabile obiectiv. În acest sens, consider esențială asumarea terapiilor executate corect, cu accesorii și consumabile ori­ginale, recomandate de producătorii echipamentelor. Une­ori, acest lucru ne pune în dificultate din punct de vedere al competitivității ofertei financiare prin comparație cu alte centre. Consider însă că rigurozitatea și atitudinea respon­sabilă vor plasa ALTO Studio pe poziția cuvenită în piața de beauty autohtonă.

Care este următorul obiectiv în ceea ce privește ALTO Studio?

Îmi doresc să fim prima alegere din punct de vedere al credibilității în piața de estetică neinvazivă și remodelare corporală din București și cred că am făcut toți pașii necesari pentru acest lucru. Am pus accent pe atmosfera și designul locației, pe calitatea serviciilor pe care le oferim, și avem interesul clientului în centrul preocupărilor noastre. Obiectivăm evaluarea rezultatelor obținute și suntem singurii din industrie care au introdus în ecuație noțiunea de scanare corporală 3D, cu predicție acurată de compoziție corporală.

Arhitectura corporală ALTO definește intenția noastră de a retușa silueta clientului în detaliu, „matematic”, prin programe 100% personalizate, atât unidirecționale (Remodelare 360, care se referă exclusiv la terapii estetice), cât și multidirecționale (3D Sculpt, care completează programul cu suport în nutriție și fitness).

Suntem dedicați esteticii sustenabile, o viziune pe care am definit-o și care presupune utilizarea de tehnologii neinvazive, care să nu afecteze capitalul de evoluție și regenerare naturală a organismului, ci să-l canalizeze în direcția justă. Respectăm frumusețea naturală și subliniem acest lucru, în timp ce suntem atenți și la trendurile estetice actuale.

Clienții care ne trec pragul sunt invitați să încerce experiența ALTO, care îi plasează în centrul preocupării noastre de a clădi cea mai bună versiune a lor. Promovăm constant terapii inovative și variate, dar și campanii care vizează perioadele speciale din viața noastră, precum nașterea sau renunțarea la fumat, în care avem nevoie de informații și suport suplimentar pentru recuperarea formei optime. Încercăm să fim activi și creativi în promoții și activități pe care le propunem comunității ALTO.

 

BEAUTY MANAGERUL DEFINEȘTE EXPERIENȚA ALTO STUDIO

ALTO Studio propune tehnologii sigure și eficiente pentru estetica facială neinvazivă și remodelarea corporală completă, dar și o abordare inovatoare: experiența ALTO este una ghidată atent de Andreea Gologan – Beauty Manager. Ea este cea care inte­grează informațiile obținute în cadrul sesiunii inițiale de diagnoză într-un plan terape­utic complet și urmărește permanent rezultatele prin evaluări periodice, coordonând echipa de terapeuți pentru a remodela și, în final, pentru a întreține versiunea redefi­nită a fiecărui client ALTO Studio.

„Activez de peste zece ani în estetică și datorez evoluția și performanța profesională exclusiv pasiunii pentru acest domeniu. Pentru mine, estetica înseamnă grijă, sănătate, afecțiune, schimbare și încredere în sine. Sunt foarte recunoscătoare că fac performanță în acest domeniu și extrem de încântată că la ALTO Studio pot pune în valoare frumusețea naturală. Evaluarea obiectivă și înțelegerea nevoilor și aspirațiilor omului din fașa ta constituie punctul de plecare corect pentru întocmirea planului terapeutic personalizat, pe linia de echilibru între sănătate și frumusețe. Doar o schemă de tratament adecvată aduce rezultate sigure.” – spune Andreea Gologan, Beauty Manager.


Follow Us On Instagram