Extensii de gene fir cu fir

Extensii de gene fir cu fir

Serviciul extensiilor de gene nu poate lipsi dintr-un salon modern, iar pe termen lung merită să alegi doar calitatea şi profesionalismul.
Stilistul de gene Xtreme Lashes, Iulia Moldovan, ne povesteşte experienţele sale întâlnite în salonul renumitului make-up artist, Alexandru Abagiu.

Cum aţi cunoscut compania Xtreme Lashes?

Povestea genelor Xtreme Lashes a început undeva în vara anului 2008, după revenirea lui Alexandru de la Festivalul de film de la Cannes, festival unde el lucrează de câţiva ani ca make-up artist. Fiecare revenire a lui de la acest festival înseamnă pentru mine un plus de senzaţional şi în aceeaşi măsura un plus de informaţie legată de trenduri şi noutăţi în domeniul nostru. Îmi aduc aminte că era fascinat de faptul că foarte multe actriţe celebre purtau gene Xtreme Lashes şi i-a fost clar că acesta este urmatorul pas în materie de înfrumuseţare. A fost atât de plăcut impresionat de efectul lor încât a contactat Xtreme Lashes imediat după festival şi următorul pas a fost să îşi trimită un om din echipă să se specializeze în aceasta tehnică, moment în care eu am ajuns la trainingul Xtreme Lashes, chiar în prima serie de stilişti.

Astfel a început colaborarea mea ca stilist Xtreme Lashes, la salonul Beauty District din Bucureşti. În momentul în care am început am simţit că minuţiozitatea şi impecabilul pe care le cere tehnica de lucru reprezintă o provocare pentru mine şi mi-am dorit să obţin rezultate din ce în ce mai bune.

Cum e să lucraţi cu Xtreme Lashes? Care sunt avantajele metodei?

Metoda este foarte avantajoasă: respectă şi protejează foarte mult genele naturale, se aplică pe fiecare fir în parte câte o extensie cu 2-3 mm mai lungă decât firul natural şi se ţine foarte mult cont de procesul natural de creştere şi regenerare a genelor. Astfel, ţinând cont că genele noastre se reînnoiesc ca şi firele de păr, extensiile se aplică doar pe genele suficient de mature şi nu pe ‘puii” de gene, măsurând în prealabil lungimea firelor naturale. Deci genele pregătite, suficient de mature suportă o lungime adecvată care nu le îngreunează. Ele pot avea o anumită formă în funcţie de efectul pe care şi-l doreşte clienta: aşadar ele pot fi foarte curbate sau mai puţin curbate. Aleg în funcţie de forma ochiului cum fac aplicarea lor astfel încât să funcţioneze şi ca o corecţie a ochilor dacă este cazul. Efectul este spectaculos prin faptul că sunt foarte bine definite dar ies în evidenţă şi prin naturaleţea lor.

Ce le place clientelor în Xtreme Lashes?

De cele mai multe ori clientele primesc feed-backuri de genul “ţi-ai făcut ceva, araţi foarte bine, dar nu ştiu ce”. Pentru o femeie activă a timpurilor noastre, care merge dimineaţa la birou şi timpul de make-up este foarte limitat, extensile de gene sunt o alegere extraordinară şi binemeritată. E ca şi cum ai începe ziua cu ochii pregătiţi, ca şi cum ai avea şi eye liner şi mascara şi nici nu mai e nevoie să te demachiezi seara.

În plus realizând machiaje aproape zilnic şi aplicând şi altfel de gene, adică smocurile şi genele bandă pot compara şi face diferenţa între ele. Fiecare are alt efect şi se utilizează în funcţie şi de evenimentul ales. Păstrate pe termen lung, extensiile sunt cele mai avantajoase şi cel mai uşor de purtat dar şi cele mai rezistente în toate circumstanţele: la birou, la facultate, la evenimente.

Blândeţea metodei se vede şi prin tehnica propriu zisă de trecere a extensiei printr-un adeziv special pentru ochi sensibili şi aplicarea acesteia de- a lungul firului de geană astfel încât să facă un corp comun, de unde şi efectul de naturaleţe dar şi prin faptul că puii de geană sunt lăsaţi să respire şi să crească până devin suficient de maturi, până la următorul retuş. Aşadar ele pot fi purtate a la long cu un retuş la trei săptămâni. Pentru un plus de volum există acum metoda aplicării a două extensii pe câte o geană.

Cum completează genele Xtreme machiajul modern?

Clientele care se machiază zilnic sau pentru evenimente sunt foarte avantajate de purtarea extensiilor Xtreme Lashes. Naturaleţea acestora completează machiajul şi pune în valoare foarte bine trăsăturile clientelor. Satisfacţia mea este din ce în ce mai mare deoarece tot mai multe cliente optează pentru acest serviciu şi în mod constant îşi întreţin genele întorcându-se la retuşuri.

Aveţi o poveste preferată cu genele Xtreme?

Am avut o clientă care a purtat multă vreme, mai mult de un an de zile gene false şi din cauză ca nu făcea nici o pauză genele ei erau destul de degradate, am convins-o să încerce extensiile Xtreme Lashes şi pe moment a fost uşor reticentă fiindcă i se păreau prea naturale faţă de genele false însă a ajuns să fie extraordinar de încântată.Cred că le poartă de un an jumatate deja şi nu se vede altfel în sensul că nu numai că i se potrivesc foarte bine dar şi că în timp i s-au regenerat şi genele naturale.

Make-up artistul Alexandru Abagiu si Iulia Moldovan,
stilist de gene Xtreme Lashes

Follow Us On Instagram