Ce tip de curbură de gene ţi se potriveşte?

Ce tip de curbură de gene ţi se potriveşte?

La alegerea extensiilor de gene CORESPUNZĂTOARE, trebuie să luăm în considerare mai mulţi factori. Pe lângă caracteristicile fizice (de ex. forma ochilor, caracteristicile genelor naturale, rutina zilnică de machiaj) stiliştii Xtreme Lashes analizează mai mulţi factori atunci când aleg cea mai potrivită lungime, grosime şi curbură de gene pentru tine.
ÎNSĂ… mai departe de aceste caracteristici toate curburile au un efect „anume”. Iată ce trebuie să iei în considerare la alegerea curburii corespunzătoare pentru tine!

CURBURA X30 Frumuseţea naturală

Stilul tău: Favorizezi naturaleţea şi ieşi des fără machiaj sau doar cu puţin fon de ten, iar singura ”bijuterie” sunt genele tale.

Cui recomandăm? Genele X30 au cea mai plată curbură, din această cauză şi efectul este unul solid. Nu eşti sigură că îţi vor plăcea extensiile de gene? Atunci încearcă prima dată această curbură! Îţi iubeşti genele tale mai drepte sau mai puţin curbate? Atunci X30 este cea mai bună „extensie” pentru tine! Genele X30 îţi alungesc şi îţi îmbogăţesc genele naturale fără să modifice curbura semnificativ.

Nu alege dacă..: Genele tale naturale au o curbură căzută, pentru că genele X30 vor scoate în evidenţă acest efect.

CURBURA X35 Frumuseţea zilnică

Stilul tău: Dacă îţi place să araţi bine şi să fii „pregătită” dar nu exagerat: luciu de buze, tuş de ochi şi este de ajuns!

Cui recomandăm? Celor care doresc gene uşor curbate, feminine! Această curbură seamănă cel mai mult cu curbura genelor naturale ale femeilor, şi este o alegere perfectă la toate tipurile de gene şi ochi. Dacă ai îndoieli sau nu eşti sigură, această curbură este Jolly Joker-ul.

CURBURA X40 Sexy

Stilul tău: Îţi place să fii atrăgătoare, să fii în pas cu moda? Rar părăseşti casa fără să-ţi aplici fon de ten sau să te rimelezi.

Cui recomandăm? X40 este cea mai populară dintre familiile de gene Xtreme. Dacă vrei să-ţi ridici vizibil curbura genelor naturale, aproximativ cum ar face-o un rimel mai bun, atunci alege genele X40! Efectul este intens şi diferă vizibil de genele naturale, dar totuşi nu este exagerat!

Nu alege dacă..: Genele tale naturale au o curbură căzută, pentru că acest tip de curbură va scoate în evidenţă efectul. Dacă ai ochii înfundaţi sau pleoapele proeminente – nu alege curbura X40. În acest caz, curbura X35 poate fi o alegere mai bună pentru tine.

CURBURA X50 Diva

Stilul tău: Îţi place când atragi toate privirile. Strălucirea este accesoriul tău zilnic. Apariţia ta aproape întotdeauna este una perfectă, foloseşti machiaj puternic şi chiar şi în zilele lucrătoare îţi aplici câteodată gene false tip bandă.

Cui recomandăm? Genele X50! Dacă vrei un efect dramatic, feminin, cu „ochi larg deschişi”, atunci X50 sunt genele tale! DAR: nu este curbura potrivită pentru tipurile de femei nevinovate, nehotărâte! Aceste gene oferă un efect foarte sexy!

Nu alege dacă..: ai ochi rotunzi, înfundaţi sau gene cu o curbură căzută -genele X50 diferă prea mult de genele naturale curbate în jos.
Sperăm că ţi-a fost utilă analiza curburii genelor. De multe ori însă în loc de folosirea unei singure curburi de gene, efectul cel mai frumos este conferit de combinarea a două tipuri de gene (ex. X35 şi X40, sau X30 şi X35). Întotdeauna cere părerea stilistului tău de gene Xtreme Lashes, deoarece el este profesionistul şi te ajută să alegi cel mai potrivit design pentru tine!

“Genele lungi, splendide, cu un efect incredibil de natural sunt în tendinţele de top ale modei franceze, italiene şi americane. Xtreme Lashes România face parte din această paletă, fiind inclus în rândul liderilor din domeniul frumuseţii. Fermecaţi-vă clienţii, introduceţi-i în lumea minunată a extensiilor de gene! Acesta este trendul zilelor noastre: Extend Your Beauty.”


Follow Us On Instagram