#weddingguestmakeup

În fiecare vară au fost o mulțime de nunți, în fiecare vară doamnele și domnișoarele care au participat la acestea s-au preocupat de look-ul lor, însă în acest an, invitatele la nuntă primesc o atenție deosebită pe rețelele de socializare. Trendul care circulă acum, wedding guest outfits, inspiră femeile cu privire la ținutele pe care să le abordeze în ziua evenimentului. Așadar, ne-am gândit să facem și noi un articol inspirațional cu machiaje pentru invitatele la nunțile din această vară.

Machiajul invitatelor joacă un rol semnificativ în crearea unui aspect elegant și îngrijit. Este esențial să găsiți un echilibru între a o face pe clientă să arate fermecător și a nu eclipsa mireasa. Aici se aplică aceeași regulă de bun simț ca la ținută: invitatele nu vor purta rochii sau alte costumații albe, pentru a lăsa mireasa să fie în centrul atenției din toate punctele de vedere, inclusiv cromatic. Cheia este să vă asigurați că machiajul rezistă pe tot parcursul serii, așa că folosirea unor produse de lungă durată și rezistente la transfer, fixarea machiajului pudră translucidă și sugerarea unei truse de retușuri pot ajuta la menținerea unui aspect proaspăt și impecabil.

Este esențial să accentuați trăsăturile, să mascați micile defecte și să creați un machiaj care să armonizeze chipul clientei, potrivindu-se atât cu ținuta acesteia, cât și cu părul ei. Vă lăsăm aici câteva inspirații:

 

Nude look – Acest machiaj se potrivește absolut oricărei persoane, complimentează trăsăturile feței și oferă acel efect de frumusețe naturală, simplă, neîncărcată. Recomandăm acest machiaj invitatelor care au mai multe ținute, deoarece nuanțele sunt extrem de versatile.

 

 

Monochromatic – În cazul în care clienta are o culoare favorită sau i se potrivește de minune o anumită nuanță, puteți opta pentru un machiaj monocromatic. Aveți grijă însă ca rochia să nu fie în aceeași nuanță, deoarece look-ul poate părea încărcat. Ținuta potrivită este nude sau neagră.

 

 

Bold lips – Pentru clientele cu buze frumoase și pline, este aproape obligatoriu să aplicați o nuanță puternică pentru a le pune în valoare zona gurii. Asigurați-vă că nuanța de ruj pe care o alegeți se potrivește perfect cu ținuta clientei, în cazul în care aceasta nu este neutră sau nepurtabilă pe buze.

 

Smokey eyes – Mereu la modă, machiajul smokey evidențiază superb ochii, mai ales dacă aceștia sunt deschiși la culoare. Este o abordare ideală pentru clientele care au ținute în aceeași nuanță cu cea a ochilor, deoarece accentuarea prin machiaj va face ca asortarea să fie extrem de vizibilă.

 

 

 

Crystals – Cristalele oferă un plus de eleganță oricărui machiaj. Totuși, încercați să nu exagerați cu aplicarea acestora, deoarece, fiind un trend super popular în 2023, este posibil ca și mireasa să abordeze același tip de machiaj. Vă puteți limita la câte trei cristale sub colțul intern sau sub cel extern.


Follow Us On Instagram