Urare de anul nou: eleganță care să ne depășească ținuta

Ceea ce vreau să vă transmit prin acest ultim editorial din 2023, și să vă propun totodată, este să ne desprindem de ideea tradițională că a fi elegant înseamnă doar a purta ținute sofisticate sau de designer.

Eleganța, în adevăratul său sens, transcende granițele materiale ale ținutei și ne invită să explorăm o lume mai profundă și mai subtilă.

Este adevărat că o ținută elegantă și accesorizată cu gust poate aduce o notă de rafinament oricărei apariții. Totuși, eleganța autentică depășește cu mult aspectul exterior și se reflectă în atitudine, comportament și relațiile noastre cu cei din jur.

Astfel, a fi elegant înseamnă a emana o grație interioară, a te purta cu respect, răbdare și a arăta empatie față de cei din jur.

În lumina acestei înțelegeri mai ample a eleganței, finalul de an devine o ocazie perfectă să ne amintim că eleganța autentică nu se măsoară în prețul hainelor sau în numele designerului.

Da, contribuie și ele, dar ce vă propun eu este ca în noaptea de Revelion să ne îmbrăcăm nu doar în haine, ci și în intenții bune, în zâmbete călduroase și în gesturi frumoase. Să purtăm nu doar ținuta perfectă pe noi, ci și o inimă deschisă și un spirit plin de bucurie în noi.

Un Revelion cu adevărat elegant nu are legătură doar cu locația și decorurile sclipitoare, ci este și despre conexiunile autentice cu cei dragi. Astfel, vă propun să punem în valoare momentele petrecute împreună, să apreciem fiecare zâmbet, să fim prezenți și să creăm amintiri care să rămână vii în inimile noastre.

Așadar, în acea noapte specială dintre ani, nu priviți eleganța doar ca pe o oglindă strălucitoare în care să vă admirați ținuta. Priviți-o ca pe o oglindă a sufletului, care să vă reflecte valorile și frumusețea interioară. A fi elegant înseamnă, printre altele, a fi o prezență autentică și a împărtăși iubirea și bucuria cu cei din jur.

Ce ne rămâne de făcut? Să ne îndreptăm cu inimile deschise spre noul an, purtând nu doar haine elegante, ci și o eleganță a sufletului care strălucește în întreaga noastră ființă.

Cu eleganță 😊,

Ștefania Ardelean


Follow Us On Instagram