Tratamente pentru picioare perfecte

În sfârșit ne putem bucura de căldură! Pentru cele mai multe dintre femei, sosirea sezonului cald înseamnă rochii, fuste și pantaloni scurți. Mai exact, este momentul în care ne arătăm, în sfârșit, picioarele. Pentru a vă asigura că doamnele și domnișoarele care vă frecventează salonul au picioarele pregătite pentru vară, luați în calcul următoarele proceduri, în funcție de necesitățile și dorințele acestora:

Epilarea cu laser

Pentru clientele cu părul închis la culoare, epilarea cu laser este cea mai bună alegere. Epilarea cu laser nu numai că le scapă de părul nedorit, fiind în același timp un mare econo­mizor de timp, dar îmbunătățește și aspectul pielii. În ciuda eforturilor clientelor de a se epila cu lama de ras cât mai atent și cât mai bine, rezultatul nu va fi niciodată suficient de satisfăcător. Iar dacă va fi… va dura două zile. Epilarea cu laser uniformizează textura pielii prin îndepărtarea comple­tă a părului închis la culoare, ceea ce diminuează aspectul neplăcut al foliculilor de păr. În plus, căldura produsă de la­ser previne și tratează rănile provocate de lama de ras prin uciderea bacteriilor. Leziunile repetate ale aparatului de ras, cel mai frecvent în zonele sensibile, cum ar fi zona inghi­nală și partea din spate a picioarelor, pot provoca cicatrici și hiperpigmentare din cauza inflamației repetate. Laserele moderne au o răcire superioară pentru confort și pot fi utili­zate pe toate tipurile de piele. Vara, chiar dacă unele dintre cliente sunt bronzate, nu trebuie întrerupeți tratamentele de întreținere programate pentru a vă asigura că prindeți toate fazele de creștere a firului de păr.

Tratamente cu laser pentru vase de sânge sparte

Aceste vene mici care funcționează defectuos nu au nicio funcție utilă pentru sănătatea pielii. Adesea, femeile se vor stânjeni să își arate picioarele, de altfel grozave, din cauza acestor vene inestetice. Tratamentele sunt bine tolerate, cu un disconfort minim.

Bineînțeles, în urma tratamentului, există câteva recoman­dări, timp de câteva zile – fără exerciții pentru picioare sau băi fierbinți, mersul pe jos este ideal. Unii clienți poartă cio­rapi de compresie pentru a spori rezultatul tratamentului prin împiedicarea fluxului de sânge în vasele deteriorate pe măsură ce acestea se cicatrizează și se contractă. Pot apă­rea unele vânătăi, dar după câteva zile, până la o săptămână, cele mai multe dintre acestea își vor îmbunătăți semnificativ aspectul și vor continua să se amelioreze pe parcursul a câ­teva săptămâni. Vânătăile și traumatismele la nivelul pielii, atunci când sunt expuse la lumina soarelui, pot stimula me­lanina excesivă, pigmentul din celulele noastre care produ­ce bronzul, astfel încât este foarte recomandat să se aplice protecție solară în timpul procesului de vindecare pentru a preveni hiperpigmentarea.

Peelinguri chimice și tratamente de exfoliere:

Aerul uscat al iernii și neglijarea picioarelor din cauza prin­cipiului că acestea nu se văd, pe care îl aplică multe persoa­ne, pot duce la îngroșarea pielii și la apariția unor crăpături ale stratului exterior al acesteia, numit stratum corneum. Atunci când exfolierea fizică, realizată acasă, nu dă roade, este momentul să interveniți dumneavoastră cu un peeling chimic cu acizi glicolici sau de fructe și/sau enzime pentru a distruge ușor celulele moarte ale pielii și a expune pielea proaspătă și sănătoasă.

Tratamente pentru întinderea pielii prin radiofrecvență și de reducerea celulitei

În ciuda tuturor eforturilor depuse în sala de sport și a îngrijirii pielii, dacă pielea clientelor și-a pierdut tonusul și celulita reprezintă o problemă, tratamentele corporale cu radiofrecvență pot fi cireașa de pe tort pentru ca acestea să își poată atinge potențialul maxim al pielii. Radiofrecvența este o energie sigură și eficientă care încălzește straturile dermice și adipoase ale pielii, determinând contracția și scurtarea fibrelor de colagen și elastină, ceea ce duce la o piele mai fermă. Căldura la nivelul acestui strat stimulează, de asemenea, fibroblastele care creează fibre noi pentru a strânge și mai mult pielea. La temperaturi mai ridicate poate avea loc apoptoza sau distrugerea celulelor adipoase, ceea ce face ca tratarea zonelor cu probleme de acumulare de grăsime să fie o soluție nechirurgicală viabilă.

Ajutați-le pe clientă să obțină cea mai frumoasă formă a pi­cioarelor lor!


Follow Us On Instagram