Trăsăturile noastre, conform astrologiei chineze

Urmare din ediția trecută

COCOȘUL

Cocoșul de Metal – născut în 1981

Imaginea ta reprezentativă este dată de lamele ascuțite ale unei foarfece. Acest lucru înseamnă că ai o combinație unică de frumusețe și inteligență. Ești isteț, carismatic, șarmant și persuasiv. Ai și un simț dezvoltat al umorului. Devii respectat și admirat pentru puterea ta și ești văzut ca un vizionar. Spontaneitatea și impulsul îți mențin viața în acțiune, astfel nu îți este frică să îți asumi riscuri, acestea făcându-te chiar fericit. Pentru tine, timpul este esența. De aceea, vrei să profiți de toate oportunitățile vieții. Așa poți transforma chiar și cea mai fără de speranță situație într-o poveste de succes. Ești intuitiv, inventiv și original. Odată ce îți lași spiritul creativ să zboare, vei fi cel mai împlinit. Ești capabil să atragi ușor bani și ai instincte bune în privința finanțelor. Totuși, e important să înveți să îți calculezi banii și să faci investiții pe termen lung pentru a-ți păstra finanțele intacte. Ești un luptător adevărat și vei face orice să ajungi în vârf. Totuși, trebuie să înveți să accepți să primești critici pentru a te corecta și pentru a evita unele greșeli. Ai nevoie de o bază solidă și astfel vei reuși să îți împrăștii energia în mai multe direcții. Ascultănd-ți intuiția și muncind din greu îți poți îmbunătăți viața și îți poți crește succesul.

Cocoșul de Apă – născut în 1933, 1993

Ploaia de toamnă te reprezintă. Susții ideea dreptății și ai face tot ce îți stă în putere pentru a susține acest principiu. Precum ploaia care curăță mediul înconjurător, îți place să faci lucrurile cu vitalitate și ordine. De obicei, ești capabil să te educi singur dacă este necesar. Ai suficientă inițiativă pentru a-ți efectua propriile cercetări și pentru a căuta răspunsuri. Ghidat de sentimente și intuiție, acțiunile tale pot părea simple pentru unii. Această focalizare unică se bazează pe dreptate. Te comporți impecabil în public și manifești o natură nobilă. Îți canalizezi toată energia și eforturile în ceea ce faci, gestionând cu brio un proiectele sau o situațiile pe care le întâmpini. Această focalizare, împreună cu percepția ta, garantează succesul. Ai o personalitate îndrăzneața și dinamică, pe care o afișezi în moduri neînfricate și aventuroase. Provocările care ar părea dificile sunt ușor de gestionat pentru tine. Obstacolele aparent imposibile îți dau o energie mai mare pentru a te ridica și mai mult. Fiind foarte descurcăreț, vei trăi bine și bogat atât timp cât vei rămâne statornic. Lăcomia va crea o distragere a atenției de la adevăratele tale obiective, așa că nu te focusa doar pe bani.

Cocoșul de Lemn – născut în 1945, 2005

Imaginea ta fidelă este cea a unei plante superbe într-un ghiveci, folosită în scopuri decorative. Adori să fii în lumina reflectoarelor și te bucuri de atenția celorlalți. În general, ești direct și optimist. Apreciezi și recunoști puterea cunoștințelor tale și ești privit de către ceilalți ca fiind deștept, prietenos, spiritual și fermecător. Ai o istețime nativă, iar acest lucru te ajută să ai o percepție mentală excepțională. Astfel, dezvolți idei noi, care sunt cu un pas înaintea celorlalți. Te poți aștepta să trăiești o viață înfloritoare și prosperă. Știi să economisești banii și să te folosești de acest lucru pentru a-ți crește veniturile. În general, nu te vei îngrijora în viață, îți vei crea propriul succes, în termenii tăi. Trebuie să ai grijă să nu devii prea încăpățânat și inflexibil, pentru că acestea pot afecta talentul și determinarea pe care le ai. Pentru a-ți atinge potențialul maxim în viață, trebuie să îți dezvolți autodisciplina. Atitudinea pozitivă și personalitatea empatică te ajută să ai succes în roluri care implică interacțiunea cu alte persoane. Pentru a putea funcționa la capacitate maximă, trebuie să fii motivat. Domeniul ales trebuie să ofere perspective de dezvoltare și libertatea de a călători. În muncă ești creativ, determinat, ai tact, inspiri, ești detașat. Însă, uneori, îți poate lipsi încrederea în ține, poți fi suspicios, nefocusat, dificil.

Cocoșul de Foc – născut în 1957, 2017

Imaginea care te reprezintă este una în care lumina este reflectată pe suprafețe lustruite. Ești pozitiv, exuberant, atractiv, talentat. Te bucuri de lumina reflectoarelor, îți place să ocupi locul central și să fii remarcat pentru talentele tale, ceea ce, în mare parte, se și întâmplă. Ești incredibil de carismatic, emani încredere și farmec și ai puterea de a atrage oamenii către tine. Social și activ, îți faci ușor prieteni, îți place să cunoști oameni noi și să dezvolți conexiuni. Vei prospera în compania indivizilor inteligenți și de aceeași părere cu tine, de la care poți avea perspective noi, care îți pot deschide uși. Ești ambițios și hotărât, lucrând cu perseverență neobosită. Optimist și inovator, cu o atitudine departe de a fi învinsă de provocări sau obstacole, vei folosi orice oportunitate pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a le demonstra. Ești orientat spre acțiune și ești auto-motivat, ceea ce te face un bun lider. Ești pasional, nerăbdător și cu un temperament câteodată iritat, motivațional, reușind să depășești rapid scurtele explozii de temperament pentru a găsi o soluție practică la dilemele care te macină. Îți place să ai un stil de viață plin de farmec, apreciind bunul gust, frumusețea. Deși sofisticat în gusturi, vei fi direct în privința emoțiilor tale atunci când vine vorba de nevoile și dorințele tale în relație.

Cocoșul de Pământ – născut în 1969

Nisipul fin care se prelinge printr-o clepsidră te reprezintă. Scurgerea blândă a nisipului simbolizează ideea de calm, eleganță și vigoare în abordarea pe care o ai atunci când în viața ta există schimbări. Ești inteligent, dinamic, curajos, și îți vei folosi simțul acut în afaceri pentru a găsi succesul în viață. Curios prin natura ta, ai un simț dezvoltat de observator și mergi mereu direct la țintă. Având o gândire obiectivă, poți sintetiza informațiile provenite din orice sursă. Ești popular printre prieteni, părând extrem de sigur, cu un farmec aparte. Adori adrenalina dată de schimbări; aproape că ești dependent de aceasta. Pe lângă adrenalină, iubești libertatea. Nu suporți să fii constrâns la muncă sau acasă. Pentru a fi fericit, ai nevoie atât de stimulare mentală, cât și fizică. Ești un spirit independent, iar stagnarea te va plictisi. Câteodată poți afișa imaturitate în deciziile luate, precum și în relația cu cei dragi, prin acțiunile tale impulsive sau pripite. De obicei nu te gândești la repercusiuni, mai ales dacă ești nerăbdător sau neliniștit. Dacă simți că nu îți poți exprima trăirile sau nu îți poți împărtăși ideile, vei deveni frustrat și melancolic. Nu ești genul de persoană care va depinde de alții, iar acest lucru înseamnă că vei atinge succesul de unul singur, pas cu pas. Dacă vei învața să îți ții orgoliul în frâu și să ceri ajutor sau îndrumare, succesul va veni mai repede decât te aștepți.

CÂINELE

Câinele de Metal – născut în 1970

Ești la fel de puternic în exterior, pe cât ești și în interior, atât fizic cât și mental. Imaginea ta reprezentativă este o sabie mare. Destinat măreției, trebuie să ți se permită să îți urmezi propria cale, unică și inovatoare, pentru a o atinge. Conștient că nimic nu se realizează fără efort, devii productiv atunci când îți urmărești în mod agresiv obiectivele. Încrezător și curajos, îndrăznești să experimentezi și să îți asumi riscuri, indurând sacrificii și greutăți în atingerea dorințelor tale. Cu toate acestea, obiectivele tale ar putea să nu rămână constante, pentru că nu suporți plictiseala. Puterea ta se extinde și asupra celor din jurul tău, pentru că ești prietenos și sincer și ești adesea solicitat să oferi sfaturi și sprijin prietenilor dragi. Poți fi dominator, dar și sincer și amabil. Sub toată această forță se ascund sensibilitatea, idealismul și emoțiile profunde. Fără sprijin emoțional îți poți pierde încrederea în tine.

Câinele de Apă – născut în 1982

Ești reprezentat de o apă stătătoare aflată la mare altitudine. Extrem de concentrat și puternic, nu ar trebui să fii judecat după aparențe. Ești condus de o forță interioară să lucrezi pentru îmbunătățirea umanității. Excelent în afaceri datorită planurilor bine executate și strategiilor bune, devii posesiv, având un sentiment de accentuat de proprietate. În general, ai un noroc mediu în prima parte a vieții, care scade în anii de mijloc și, în cele din urmă, te răsplătește la maturitate. Ai abilități sociale și poți atrage oamenii datorită carismei, farmecului și inteligenței tale. Ai talentul de a face multe lucruri simultan. Prietenos, cu o înțelegere înnăscută a valorilor și motivațiilor, ești diplomat și ai un farmec aparte în relația cu oamenii. Poți părea detașat în unele situații; acest lucru pentru că mintea ta se poate plictisi ușor când vine vorba dr rutină. Ca atare, mereu te vei afla în compania unor oameni inteligenți care se implică în activități de stimulare mentală. Adori să călătorești și te poți stabili chiar în străinătate. Înzestrat cu bun simț, opinii liberale și o minte deschisă, ești foarte sincer și deschis. De obicei ești ager, cinstit și prietenos și ai abilități bune în ceea ce privește oamenii. Colaborarea cu ceilalți îți crește realizările. Îți susții convingerile și ești dispus să te sacrifici pentru oamenii pe care îi iubești. Ești mândru de realizările tale și nu îți place să eșuezi. Rămâi concentrat și disciplinat și totul va fi bine.

Câinele de Lemn – născut în 1934, 1994

Ești reprezentat de imaginea unui copac în creștere, pe un teren aflat la mare altitudine. Independent, puternic, dinamic, cu o personalitate vibrantă, ambițios, entuziast, asertiv; toate aceste trăsături te ajută să obții ceea ce îți dorești. Independența este una dintre cele mai puternice calități ale tale. Aceasta îți oferă încrederea și motivația necesare pentru a face față noilor provocări și a reuși singur. Un alt mare atribut este determinarea. Se combină perfect cu independența ta și te ajută să îți transformi viziunile în realitate. Pentru că ești creativ și cu spirit liber, ești mereu în căutare de idei noi și căi de explorat. Aceste caracteristici te vor determina să adopți puncte de vedere originale și, de asemenea, te vor atrage către interese și hobby-uri de natură neobișnuită. Ești grozav la asimilarea informațiilor și la elaborarea de strategii, motiv pentru care, atunci când execuți proiecte, o faci cu pricepere și rapiditate. Când vine vorba despre bani, trebuie să fii atent. Îngrijorările financiare și frustrarea te vor afecta dacă vei încerca să alegi calea rapidă către succes. Ar fi înțelept să rămâi prudent în privința banilor și să iei calea mai sigură și conservatoare către succesul financiar.

Câinele de Foc – născut în 1946, 2006

Ești vizualizat precum cerul roșiatic la apus. Ai inocența unui copil și, la fel ca un copil care își găsește drumul în lume, ești rapid și motivat să înveți și ești entuziasmat de idei și experiențe noi. Extrem de versatil, ești capabil să preiei multe proiecte simultan. Ești optimist și încrezător. Un sentiment de mândrie îți conferă o fire foarte hotărâtă, perspicace, practică, precisă și analitică. Devii  independent și ai adesea succes în cariere care implică călătorii. Din fire ambițios, dorești să realizezi multe în viață și poți fi nerăbdător să faci acest lucru. Poți fi predispus să devii neliniștit și iritabil, să iei decizii impulsive sau să te pierzi în prea multe sarcini. Ai emoții dinamice și, deși rațional și foarte inteligent, poți permite acelor emoții să te conducă și poți deveni foarte schimbător. Știi să fii un prieten loial și plin de căldură. Îți place să fii popular, iar relațiile tale sunt foarte importante pentru tine. Ești un lider înnăscut, cu un dar pentru diplomație și abilitatea extraordinară de a judeca caracterul. Poți fi critic și competitiv și trebuie să te ferești de transformarea prieteniilor în lupte pentru putere.

Câinele de Pământ – născut în 1958, 2018

În astrologia chineză ești denumit ,,Fai Kong’’. Această denumire subliniază  caracterul dur și puternic pe care îl ai. Ești reprezentat de un munte mineral stâncos, ascuțit, cu suprafață tare. Acest lucru este evident prin atitudinea directă și neclintită pe care o ai. Ești aspru, dur, ceea ce te face potrivit pentru locuri de muncă grele, cum ar fi șeful unei organizații sau ofițer militar. Însă, sub exteriorul de oțel, ești un om altruist, pașnic și independent. Ai nevoie de relații armonioase și afecțiune. Ești creativ și iubești frumosul, arta și muzica. Ești înclinat spre a duce o viață de lux, într-un stil măreț. Poți părea distant, dar faci acest lucru doar pentru a te proteja, pentru a nu fi rănit. Magnetismul tău și puterile intuitive te ajută să profiți de situații rapid și corect. Este posibil ca în viața ta să călătorești mult și departe pentru a-ți găsi adevărata identitate.  Ceilalți sunt atrași de încrederea și siguranță ta. Tinzi să ai o viață socială dinamică, acest lucru aducându-ți autodisciplină. Succesul devine un scenariu posibil dacă ești dispus să muncești din greu, să planifici atent și să ai o strategie bună. Ești onorabil și optimist, dar entuziasmul poate fi umbrit de scepticismul tău, ceea ce îți poate da îndoieli de sine cât și asupra celorlalți. Poți fi neliniștit din punct de vedere mental și te poți plictisi repede dacă nu ești inspirat.

Toată viața reprezintă o provocare pentru tine, ceea ce te poate face agresiv.

PORCUL 

Porcul de Metal – născut în 1971

Ești reprezentat vizual de bijuteria formată în mod natural sub apă, precum o perlă într-o stridie. Aceasta indică frumusețea ta, precum și faptul că ești o persoană pacifistă. Creativ, artistic, atractiv atât fizic, cât și intelectual, îi poți fermeca cu ușurință pe ceilalți. Talentat și extrem de ambițios, simți că nimic nu este imposibil. La prima vedere, ceilalți observă personalitatea ta feroce sau directă. După ce ajung să te cunoască, vor descoperi cât de grijuliu și respectuos ești. Datorită hotărârii și rezistenței tale, ești un lider excelent, capabil să evalueze o situație rapid și să acționeze. Atitudinea tenace te motivează să îți vezi toate sarcinile până la îndeplinire, în timp ce valorile tale asigură îndeplinirea corectă a acestora. Tânjești după afecțiune și atenție din partea prietenilor apropiați și a cunoștințelor. Deși îți place să fii sociabil, lucrezi în mod constant asupra ta, motiv pentru care petreci mult timp în reflecție, contemplare și meditație. În adâncul tău, ești nobil și ai o abordare altruistă a vieții. Finanțele pot fluctua cu ușurință. Există multe motive pentru acest lucru, unul dintre ele fiind stilul de viață extravagant. Creează un plan inteligent de economii pentru situațiile neașteptate ce apar în viață. La suprafață poate părea că acționezi în baza logicii, dar, în realitate, ești influențat de adâncimea emoțiilor.

Porcul de Apă – născut în 1983

Ai o natură misterioasă, acțiunile și gândurile tale fiind greu de ghicit. Considerat un rebel, ești cunoscut pentru independența, entuziasmul și ambiția ta. De aceea,  continui să acumulezi noi cunoștințe și interese. Șansele de succes îți sunt asigurate atunci când există o bază solidă în educația ta. Vei descoperi și vei utiliza repede măsuri pentru a remedia situații dificile. Îți place să fii direct și onest în comunicare, iar atunci când situația o impune, vei lua măsuri drastice. Ai un simț puternic al dreptății și acesta se va manifesta atunci când va apărea o situație neprevăzută. Nevoia de exprimare este cea care te face să adori libertatea. Dorești lucruri care să te scoată din rutină, având permanent nevoia de a călători. Această nevoie de spontaneitate te atrage către oameni sau evenimente ce nu se încadrează în tiparul normal. Ai capacitatea de a amesteca plăcerea cu afacerile și vei fi mereu înconjurat de oameni, pentru că ești vizionar în carieră și sincer cu tot personalul de la muncă. Mereu pregătit pentru provocări, crezi că obstacolele te vor ajuta să îți dezvolți la maximum talentele și aptitudinile. La muncă ar trebui să fii atent la anumiți indivizi care se pot folosi de sinceritatea și onestitatea ta, luându-le drept slăbiciuni. La fel ar trebui să fii atent să nu le permiți prietenilor să stea în drumul tău, indiferent de  context.

Porcul de Lemn – născut în 1935, 1995

Te reprezintă plantele acvatice cu flori, precum lotusul și nuferii te reprezintă. Ești blând, umil, sincer și onest. Ești cunoscut pentru inteligența, sensibilitatea și spiritul tău întreprinzător. Deși ești inteligent și ai un potențial mare, de cele mai multe ori nu ești conștient de aceste trăsături. Geniul creativ și ingeniozitatea te descriu cel mai bine. Ești foarte responsabil cu finanțele tale și ești conștient de nevoia și dorința de a-ți plăți datoriile. Nevoile tale de aventură sunt satisfăcute prin călătorii. De obicei, ești dornic să mergi oriunde și te vei ocupă de planurile de călătorie. Imaginea ta exterioară este deosebit de importantă, deoarece vrei să îi impresionezi pe ceilalți. Carisma naturală și accesibilitatea te fac să îi atragi pe alții extrem de ușor.  Manifestarea compasiunii îți permite să aduci oamenii împreună, ceea ce te face să fii un bun mediator. Nu este ușor să îți descoperi adevăratul potențial. Acest lucru explică de ce îți petreci o mare parte din viață regăsindu-te pe tine însuți. O altă provocare este nerăbdarea. Dezvoltarea unei atitudini perseverente te va ajuta să îți cucerești comportamentul impulsiv. Te poți concentra odată ce găsești proiectul sau cauza pe care o consideri demnă. Inteligența și versatilitatea vor contribui la succesul tău.

Porcul de Foc – născut în 1947, 2007

Ești reprezentat vizual de lumina strălucitoare a stelelor reflectată pe suprafață apei. La fel ca acestea, ai o putere extraordinară de a hipnotiza și influența alte persoane. Ai potențialul de a deveni un lider influent în domeniul tău. Dacă înveți să îți folosești influența într-un mod pozitiv, ești capabil să produci o schimbare benefică în societate. Ești independent, ambițios și idealist. Ești automotivat, cu o imaginație foarte dezvoltată. Îmbrățișezi idei noi și ești adesea înaintea tendințelor. Condus de propriul simț al idealismului, vei munci din greu pentru a-ți atinge obiectivele. Când ai încredere în ideile și intuiția ta, poți experimenta o cale directă, fără obstacole, către succes. Intuiția ta este extrem de precisă când vine vorba de calendarul, planificarea și execuția proiectelor. Din perspectiva carierei, ai potențialul de a-ți dezvolta propria afacere și îți poți folosi puterile intuitive pentru a gândi instinctiv și pentru a anticipa corect potențialele provocări de afaceri și a le anula înainte de a începe. Când îți atingi potențialul maxim, îți poți realiza obiectivele și îți poți crea o carieră remarcabilă. Totuși, trebuie să eviți să devii prea dornic sau entuziasmat, pentru a nu te pierde pe traseu.

Porcul de Pământ – născut în 1959, 2019

Precum apusul soarelui ce mângâie o plajă superbă, ai o frumusețe ce face capetele să se întoarcă. Acest aspect se referă și la natura ta luminoasă, blândă și exuberantă. Ești glumeț, cu un suflet bun, plin de resurse, inteligent și cu o energie creativă. Cauți mereu să ai o viață echilibrată și stabilă, iar când vine vorba despre bani, vei cocheta cu ideea de a avea propria afacere pentru că ai visuri mărețe. Ai capacitatea de a influența oamenii de lângă tine, inclusiv în business. Ai grijă însă, uneori franchețea și abordarea directă pe care le ai pot crea o impresie negativă. De asemenea, faptul că poți face multe lucruri în multe direcții, te poate face să îți pierzi energia. Având darul unei intuiții puternice, cu trecerea timpului vei ajunge la înțelepciune și iluminare. Ai un impact fascinant asupra celorlalți prin vocea ta, pentru că aceasta ajunge direct la sufletul ascultătorilor. Prin lecții oratorice și practică, poți să îți dezvolți comunicarea, făcând din ea cea mai mare putere a ta. Poți deveni figura ce influențează și atinge viețile celorlalți prin discursuri, cântece sau alte forme de verbalizare. Există și o latură pragmatică a ta, o nevoie de siguranță, partea din tine care se focusează pe zona materială. Cumva visurile există în viața ta, dar preocuparea pentru resurse financiare te ține ancorat în realitate. L

 

Consultant Acreditat Feng Shui
și Coloanele Destinului
Vladimirov Cristina
Tel: 0747 551 005 | fengshui4yourhome@gmail.com


Follow Us On Instagram