Totul despre Global Wellness System și frumusețea non-toxică

Care este misiunea GWS?

„Frumusețe sănătoasă fără compromis” – prin conceptul GWS ne dorim să creăm o diferență benefică în domeniul beauty din România, prin alegeri constiente, etice și sustenabile. Abordarea noastră este una holistică, încurajăm și promovăm un stil de viață sănătos și dezvoltăm constant latura educațională a ceea ce înseamnă Inside Out Healthy Beauty.

Prioritizăm sănătatea și ne dorim să creștem gradul de conștientizare în rândul consumatorilor privind importanța evitării substanțelor toxice din produsele convenționale, de aceea serviciile și produsele pe care le oferim sunt realizate exclusiv cu formule organice certificate, care garantează nivelul de protecție și de calitate, dar și contribuția noastră sustenabilă în ecosistemul în care trăim.

Totodată, ne bucurăm că suntem inspirație și suport, atât pentru domeniul profesional în materie de Hair & Skin Care, cât și pentru publicul larg, prin centrul nostru model GWS Organic Beauty Center din zona Pipera și prin shopurile noastre online: www.gwsconcept.ro și www.phytsromania.ro.

Care este povestea din spatele conceptului Global Wellness System? Cum a luat naștere GWS Organic Beauty Center&SPA?

Bineînțeles, la inceput a fost o nevoie personală pentru mine și cei dragi, constatând că dobandirea și menținerea unui blond cât mai sănătos presupune și un scalp sanatos, iar îngrijirea părului creț presupune, de asemenea, formule hrănitoare naturale. Profesia de inginer chimist m-a ajutat să pot selecta cu adevărat acele formule organice care să ofere performanțele specifice domeniului profesional fară a ne compromite sănătatea. Astfel, am adus în România primul șampon profesional fără sulfați din lume, inventat înca din 1980 de Henry Mastey.

Ulterior, m-am îndreptat către brandurile nordice, Natulique fiind un concept sustenabil din Danemarca, certificat la 360 de grade, ce aparține unei frumoase familii Mette & Stig Lykkegaard, născut din nevoia personală de protecție a sănătății, dar și de a atinge o frumusețe sănătoasă, inclusiv la nivel profesional, prin colorarea și îngrijirea capilară nontoxică cu formule sigure, etice, cu 98% ingrediente organice, netestate pe animale, zero emisie dioxid de carbon și ambalaje sustenabile din plastic reciclat din ocean.

Ulterior am ales Phyt’s France, un pionier al trendurilor în frumusețe organică, etică și sustenabilă, ce a patentat Naturo-Estetica acum 50 ani. Este brandul care a adoptat frumusețea holistică cu mult timp înainte ca ea să fie pe buzele tuturor, așadar este un brand ce se poziționează acum „în primul rând” în industria de cosmetice naturale.

Așadar, Global Wellness System are la bază o pasiune personală și s-a dezvoltat din dorința și nevoia de a avea și pe piata din România, alternative sănătoase la cel mai înalt nivel de protecție și performanță, inclusiv la nivel profesional.

Astfel, în 2014 am pus bazele primului concept integrat de frumusețe non-toxică din România, dezvoltat în multiple arii profesionale: Salon True Non-Toxic, Academie Educațională exclusiv cu produse organice, centrul model de sănătate și frumusețe fiind completat ulterior de Servicii Health & Wellness și Tehnologii alternative inovative de recuperare și mentinere a sănătății din persepectiva abordării holistice.

Astazi, pe lângă acoperirea la nivel național pe care o avem prin partenerii noștri, ne mândrim și cu centrul de frumusețe model din zona Pipera GWS ORGANIC BEAUTY CENTER&SPA, bazat pe esență și transparență, care continuă să fie o inspirație și o motivație în abordarea non-toxică a frumuseții pentru toți profesioniștii și pasionații domeniului Healthy Beauty.

Care este cel mai des întâlnit motiv pentru care oamenii apelează la serviciile GWS?

Motivul principal este conștientizarea pe scară largă a riscurilor asumate prin folosirea chimicalelor în exces în produsele de beauty folosite atât pentru îngrijirea de acasă, dar și în saloanele profesionale. Consider că adevărata frumusețe nu poate fi decât cea naturală, non-toxică și abordată holistic. Din păcate, mulți profesioniști caută o soluție în a-și continua profesia cu Natulique, dobândind alergii severe la brandurile convenționale ce folosesc amoniacul, PPD-ul în exces, aerosolii alergeni, rinitele și astmul fiind o consecință a expunerii în exces la acești contaminanți chimici, ce se acumulează zilnic în organism. Din păcate, am întâlnit cazuri extreme cu risc de șoc anafilactic doar prin respirarea aerosolilor chimici degajați în timpul decolorărilor sau colorărilor convenționale preponderent chimice.

Caderea părului, afecțiunile de sensibilizare ale scalpului, alergiile și bolile autoimune sau degenerative sunt de asemenea frecvent întâlnite la consumatorii de beauty care ne contactează și aleg serviciile personalizate disponibile în centrul nostru sau saloanele partenere. Acestea sunt alternativa de detox, regenerare și dobândirea unei înfrumusețări sănătoase fără limitare, cu consecințe benefice pentru organism pe termen lung.

Așadar, îmbrățișați abordarea conceptului GWS în România și veți descoperi beneficiile acestuia care sunt cu mult peste perfomanțele cunoscute ale brandurilor convenționale, amprenta formulelor organice aducând în plus o bunăstare corp-minte-suflet la care orice om ar trebui să ajungă în această viață, atât în calitate de consummator, cât și în calitate de specialist în beauty.

Prin ce se diferențiază GWS Organic Beauty Center&SPA de alte centre de înfrumusețare?

Înca din 2014, am transformat o misiune personală într-o misiune universală, punând bazele primului concept integrat de frumusețe și sănătate Global Wellness System, oferind consumatorilor și domeniului profesional un Centru de Frumusețe Model & Salon True Non Toxic „GWS Organic Beauty Center”, ce oferă servicii profesionale bazate pe esență și transparență, respectând principii solide și standarde internaționale care prioritizează sănătatea și calitatea produselor și a brandurilor folosite.

Centrul nostru continuă astfel să fie o inspirație și o motivație în abordarea non-toxică și organică a frumuseții în România, iar clienții noștri se bucură de frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate în toate departamentele: Hair, Skin & Nails, de cele mai evoluate tehnologii și servicii de recuperare rapidă a oricărui tip de durere/inflamație, dar și de terapia stresului cu dispozitive terapeutice avansate.

Totodată, încurajăm achizițiile responsabile, prietenoase cu mediul și oferim posibilitatea continuării ritualurilor sănătoase și acasă, având disponibilă o gamă completă de produse, pentru o frumusețe care începe din interior și se reflectă la exterior.

Cu fiecare alegere conștientă, etică și benefică, scriem împreună noi capitole de frumusețe sănătoasa și ne continuăm misiunea de a crea o diferență benefică în industria Beauty.

Sub umbrela GWS, am reunit o serie de branduri, selecționate atent și în mod personal, pentru îngrijirea organică atât a pielii, a tenului, cât și a părului sau a unghiilor, fiecare cu o abordare non-toxică și protectivă a frumuseții la nivel profesional.

De asemenea, misunea noastră se extinde și la nivel de Academie Educațională exclusiv cu produse organice, Servicii Health & Wellness și Tehnologii alternative inovative.

O să încep cu NATULIQUE, o companie originară din Danemarca, o afacere de familie fondată în 1998, cu o istorie onestă și o pasiune pentru produse etice și sustenabile. Produsele Natulique sunt create respectând o simplă premisă: fără ingrediente periculoase! Toate produsele obținute pe baza energiei eoliene vin în recipiente 100% reciclabile, ambalajele nu conțin Bisfenol A (BPA), iar portofoliul oferit este unul complet pentru a satisface cele mai exigente dorințe. Un concept complet ce constă în:

HAIR COLORS – vopsele concepute pe bază de ingrediente naturale și organice certificate, care acționează simultan pentru a-i oferi părului o colorare de durată în mod natural, extra condiționare și un confort sporit;

HAIR CARE – gamă de îngrijire în salon și pentru acasă; produse îmbogățite cu vitamine și ingrediente protective care au proprietăți benefice pentru păr și scalp, în funcție de nevoile specifice;

HAIR STYLING – produsele de styling NATULIQUE oferă soluții pentru orice nevoie în materie de styling, iar ingredientele lor benefice asigură obținerea unei coafuri superbe, în mod natural.

Curând după lansarea Natulique în România, am completat conceptul GWS cu un alt pionier în domeniul Organic Beauty: PHYT’S FRANCE – Frumusețe 100% naturală și sustenabilă.

Alegerea PHYT’S înseamnă alegerea unei abordări inovatoare asupra îngrijirii sănătoase, prin care fiecare dintre noi participă la schimbări în anumite practici care ajută la restabilirea echilibrului dintre oameni și mediu, oferă sens și responsabilitate în fiecare zi, impărtășește un angajament pentru o lume mai bună și respectă planeta noastră. Produsele PHYT’S sunt certificate organic de către organismul oficial de certificare „Quality France” și sunt dezvoltate respectând cele mai stricte standarde și specificații. PYTH’S depășește cerințele Cosmebio și Qualite France, oferind o compoziție 100% bazată pe ingrediente de origine naturală – zero conservanți, zero coloranți sintetici, zero parabeni, zero PEG, GMO și fenoxietanol. Fitocosmetica Bioactivă Phyts include toate beneficiile ingredientelor naturale: extracte din plante, uleiuri esențiale, uleiuri vegetale de calitate superioară, fito-complexe și ingrediente active naturale.

DermOrganic din SUA aparține familiei Mastey, Henry Mastey fiind renumitul chimist și Hairstylist, inventatorul pri­mului șampon fără sulfați, primei formule de vopsea fără amoniac vegane, a peroxidului variabil și a tehnicii înfolierii. DermOrganic este 100% vegan, are o compoziție organi­că de minim 70% pâna la 90%, fiind certificate de USDA. DermOrganic reface și repară cu ingrediente naturale pro­prii parului și pielii, inclusiv lipide EFA, aminoacizi hidro­lizati din orez, Panthenol B5 și factori naturali de hidratare, îmbogațite cu cheratină din orez.

Pe lângă gamele profesionale, pentru consumatorii de acasă, oferim un concept excepțional aparținând brandului Naturigin din Danemarca, reprezentat de 19 vopsele natu­rale și gama completă de îngrijire și styling, cu 98% ingre­diente organice și multiple certificări internaționale, create dintr-o viziune simplă: adevarata frumusețe este cea or­ganică. Naturigin oferă totodată un concept revoluționar de îngrijire a părului și corpului pentru toți cei care doresc să aibă o rutină de înfrumusețare de înaltă calitate, fără a le fi compromisă sănătatea sau ecosistemul în care traiesc. For­mulele Naturigin sunt naturale, fiind îmbogățite cu ingredi­ente certificate organic de organisme de certificare nordice și sunt potrivite chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele și păr.

Ce servicii oferă GWS?

Prin dezvoltarea conceptului GWS de frumusețe și sănătate mi-am dorit ca acesta să beneficieze de un centru model, o locație în care fiecare client să se bucure de consiliere și soluții transparente, benefice și cu adevărat non-toxice în sfera frumuseții sănătoase. GWS oferă servicii de:

HAIR – servicii exclusiv organice de colorare, îngrijire, styling, servicii de îndreptare și ondulare permanente cu formule certificate organic la 360 de grade, având la bază brandurile organice Natulique și Naturigin Danemarca, DermOrganic USA;

SKIN CARE – servicii cosmetice bazate pe Naturaestetica și fitocosmetica bioactivă PYTH’S France, cu formule 100% naturale, certificate organic, pentru ten, corp & SPA, combinate cu ritualuri ce împletesc aromoetrapia cu beneficiile masajelor și a drenajelor limfoenergetice.

NAILS – servicii exclusive cu produse BIO Nails SPA PYTH’S și servicii mani-pedi fără principalele zece substanțe toxice din majoritatea produselor conventionale;

HEALTH & WELLNESS – terapii integrative și tehnologii de recuperare rapidă a sănătății din perspectiva abordării holistice.

ORGANIC SHOP– produse de frumusețe pentru acasă: Hair, Skin, Health & Wellness;

BEAUTY RETREAT răsfăț Skin Care organic & Healthy Beauty Retreat personalizat cu o abordare holistică ce include sesiuni holistice de frumusețe.

Dintr-un punct de vedere personal, care este legătura dintre frumusețea interioară și cea exterioară?

Nu pot exista una fără cealaltă – frumusețea interioară ne ajută să apreciem cu adevărat frumusețea exterioară. Dezvoltarea interiorului, cu inteligență, echilibru, armonie, înțelepciune, este cea mai durabilă formă de frumusețe. Iar această conștientizare care vine din interior se reflectă în toate alegerile pe care le facem pentru a ne evidenția frumusețea exterioară.

 


Follow Us On Instagram