Ținutele și gândurile influencerilor la final de 2020

Am auzit de multe ori în ultimii ani povești des­pre petrecerile de apartament în care veneai cu salata de beof în brațe, iar vinul de țară era la mare cinste. Mobila se muta pe margine, se stivuia prin dormitoare și băi, mesele se um­pleau de bunătăți făcute în casă și boxele bu­buiau de muzica în vogă. Cei care le-au trăit își aduc aminte de ele cu drag și bucurie, cei care doar le știu din povești, ar vrea să le ex­perimenteze.

 

Într-un mod complet neașteptat, anul 2020 a readus petrecerile de apartament la loc de cinste. Într-adevăr, fără înghesuială, s-a mers pe distanțare socială. Apartamentul a redevenit loc de întâlnire, petreceri și socializare.

Și pentru că mai este puțin până la cea mai așteptată petrecere a anului, am decis să întrebăm influencerii cum îl vor petrece și, bineînțeles, ce vor purta în noaptea dintre ani! Poate găsiți inspirație în cuvintele și ținutele lor și veți ciocni un pahar la final de an într-o rochie neașteptată!

Eu nu știu sigur dacă îl voi face la noi acasă sau vom pleca în vizită, însă sunt sigură că va fi petrecere de apartament. Dacă în ulti­mii 8 ani nu am mai sărbătorit revelionul în România, deși în fiecare an promiteam că voi rămâne în țară, iată că anul acesta, vreau nu vreau, o să îl petrec aici. Ca în fiecare an, voi purta o rochie frumoasă care să mă facă să mă simt bine, chiar dacă voi fi pe acoperișul unui bloc din București :))) Un an atipic tre­buie sărbătorit atipic la finalul lui! Să privim cu încredere spre 2021 și să ne realizăm planurile și visurile ce nu au fost posibile anul care tocmai trece! – Raluca Zdrobiș, beauty editor

 

 

Revelionul va fi acasă! Nu eram mare fan revelion oricum, deci nu voi avea niciun fel de dramă când voi purta cea mai cool rochie a mea la cină cu soțul meu. Înainte petreceam în afara țării, dar la fel de relaxat, anul acesta sperăm sa petrecem în noua noastră casă.

Diana Enciu, fashion influencer

 

 

 

Fană Revelion nu am fost niciodată! De cele mai multe ori ne prindea în afara țării într-o vacanță și de multe ori adormeam înainte de 12 ora României. Anul trecut a fost primul revelion cu Leon și l-am petrecut acasă, Leon avea 3 zile și ne-am externat din spital fix pe 31. Anul acesta vom merge la niște prieteni care au copii și vom petrece un revelion fantastic. Eu una abia aștept! Nu-l vom adormi pe Leon la ora lui de somn așa că o să fie o nebunie sigur:)) Și mi-am propus să beau un pahar de șampanie. Mi-e o superrr poftă!!!

Alina Tanasă, fashion influencer

 

 

 

Cu siguranță anul acesta vom petrece revelionul acasa! Nu știu dacă este posibil să petrecem împreună cu familia sau pri­etenii apropiați, însă cu siguranță nu voi lăsa trecerea dintre ani să fie… simplă

Manuela Lupașcu, fashion influencer

 

 

Revelionul 2021 sperăm să fie începutul unui an nou care să ne permită întoarcerea la normalitate, la libertatea pe care o aveam înainte de pandemie. De a ne deplasa, de a interacționa, de a-i îmbrățișa pe cei dragi. Motiv pentru care anul acesta voi petrece revelionul cu familia. Vom pleca din țară într-un loc retras, puțin mai călduros decât România, destul de izolat pentru că trebuie să fim încă precauți, însă am ținut neapărat să fie semnul unui nou început, unui an mai bun pentru toată lumea.

Larisa Lupoaea, beauty influencer

 

 

În fiecare an am avut planuri mari care s-au și realizat, revelionul l-am petrecut în locuri fantastice și, de ce nu, chiar exotice. Anul acesta a fost pentru toată lumea un an atipic și plin de încercări, așa că am decis să nu fac planuri de evadare din cotidian pentru acest revelion. Voi petrece un revelion elegant acasă. Faptul că voi fi acasă nu înseamnă că nu voi îmbrăca cea mai cool ținută, vreau să trec în 2021 plină de gânduri pozitive și o imagine glam. Sunt convinsă că ne așteaptă zile mult mai frumoase și eu sunt gata să le sărbătoresc!

Gabriela Simion, beauty & fashion influencer

 

 

 

 

De revelion plănuim să îmbrăcăm ținute frumoase și să săr­bătorim trecerea în Noul An exact așa cum am petrecut fie­care sărbătoare din 2020, doar noi patru acasă. Anul 2020 ne-a apropiat și mai mult, așa că de la 2021 nu ne dorim decât să rămânem sănătoși și să putem călători cât și pentru anul ce tocmai se încheie

– Giulia Anghelescu, artist


Follow Us On Instagram