THE FLOWERS – Flori și evenimente de poveste

The Flowers este cel mai nou concept din inima capitalei, menit să reunească, sub un singur nume, buchete și evenimente bespoke, gândite în detaliu. Personalizăm fiecare buchet, cadou sau eveniment împreună cu echipa noastră, în funcție de tematică, persoanele implicate, locație și, evident, buget.

Povestea începe cu Andreea Gherasim, fondatoarea The Flowers, care și-a dorit să le ofere oamenilor adevărate experiențe. Pasionată de frumos, Andreea se implică personal în fiecare concept de eveniment creat, stabilind împreună cu fiecare client toate detaliile necesare unui eveniment pe care niciunul din invitați să nu îl uite vreodată.

„Lucrăm exclusiv cu flori naturale, iar fiecare decor are amprenta mea. Vărsătoare fiind, sunt extrem de atentă la detalii și de fiecare dată  vreau ca echipa mea să lucreze că și când am crea conceptul pentru un eveniment important din viața mea. Dăm naștere unor evenimente unice și ne place să credem că simplitatea este ceea ce ne definește. De altfel, așa a și luat naștere brandul The Flowers, de la sintagma „less is more”. Ne place să realizăm decoruri într-o singură culoare, la fel și mare parte din buchete. Să evităm aglomerarea mai multor elemente. Să ne bucurăm cu adevărat de lucruri spectaculoase și să le putem admira în toată splendoarea lor”.

Decoruri for… your dream day!

Pentru 2023, vă propunem decoruri monocrome sau următoarele combinații cromatice: alb și verde, alb și negru, alb și auriu. Albul predomină și anul acesta, iar câteva elemente din restul nuanțelor menționate vor face ca touch-ul final să fie cu adevărat unul luxuriant și plin de rafinament. Ca flori, recomandăm trandafirii în combinație cu gypsophila. De asemenea, și hortensiile vor face ca evenimentul să capete un aspect spectaculos și în același timp elegant.

 

e-mail: contact@theflowers.ro

www.theflowers.ro


Follow Us On Instagram