Tendințe de Crăciun

Deja putem observa în magazine că, în acest an, Crăciunul are mai multe nuanțe, nu doar roșu. Ca atare, aceasta este tendința și pentru unghiile acestui sezon plin de magie pe care cu toții l-am așteptat cu nerăbdare. Chiar dacă suntem încă în luna noiembrie, știm că în scurt timp clientele vor solicita manichiuri tematice.

Anul acesta ne vom bucura de manichiuri diverse, în ton cu Crăciunul, însă nu vom mai avea parte de aceleași abordări încărcate ca până acum. De această dată vor fi integrate numeroasele tendințe și standarde înalte ale anului 2023 în toate manichiurile de Crăciun pe care le veți realiza. Vorbim despre forme noi și bine executate, tehnici moderne și nuanțe variate.

Știm că programul vostru va fi extrem de încărcat în luna decembrie, că veți avea multe cliente cu diferite cerințe, dar și cliente nehotărâte sau care se lasă pe mâinile voastre, așa că v-am pregătit câteva inspirații de actualitate!

 

Clasic reinterpretat – Chiar dacă vom avea parte de o paletă largă de culori anul acesta, nu putem renunța în totalitate la roșul clasic. Totuși, îl puteți moderniza cu ajutorul unei forme noi, sau îl puteți încorpora într-un design complex.

 

 

 

Modele de actualitate – În anul 2023 ne-am bucurat de numeroase tendințe, iar manichiurile de Crăciun le pot include cu ușurință. De exemplu, această stilizare pe care o cunoașteți deja, cu sclipiciul aplicat în zona cuticulei, este ideală pentru sărbători.

 

 

 

Picturi manuale – Deși tendința actuală evită manichiurile încărcate, un design pictat manual, finuț, este întotdeauna binevenit. Vă puteți juca atât cu nuanțele, cât și cu elementele specifice sărbătorilor, în funcție de preferințele clientelor voastre.

 

 

 

Super shiny – Sclipiciul în orice formă a sa a fost întotdeauna prezent pe unghiile clientelor din această perioadă a anului. Nici acum nu pot lipsi, însă vom aborda produse de tipul cat-eye, sclipici holografic și alte asemenea tendințe de care ne-am bucurat pe parcursul întregului an.

 

 

 

Crăciun roz – Pentru că aceasta este una dintre cele mai recente tendințe în materie de decorațiuni, o vom îmbrățișa și în domeniul unghiilor. Știm, manichiurile roz nu sunt o noutate, ba chiar dimpotrivă, de aceea este musai să le accesorizăm cu elemente specifice sezonului.

 

 

 

Forme moderne – Anul acesta a fost marcat de o mare diversitate de forme, una dintre cele ai dorite și iubite fiind slimul. Indiferent de modul în care alegeți să împodobiți acest tip de unghii, ele vor arăta întotdeauna elegant.

 

 

 

Bleu – Dacă până acum eram obișnuiți cu nuanțele tari pentru manichiurile de sărbătoare, anul acesta vorbim și de nuanțe pastelate, cum ar fi bleu. Pentru a-l integra în atmosfera de Crăciun, este necesar să adăugați elemente de sezon.

 

 

 

Un altfel de Crăciun – Cu toții știm că există multe iubitoare de negru, nu doar în ceea ce privește vestimentația, ci și în contextul manichiurii. Așadar, dacă ne dorim o abordare diferită de Crăciun față de celelalte persoane, negrul este alegerea ideală.


Follow Us On Instagram