Spring nails

 1. Oja semipermanenta Cupio To Go! Sweet Lavander 

Gel lac profesional cu rezistență garantată de 4 săptămâni pe unghii! Culorile foarte pigmentate asigură o acoperire perfectă atât pe unghiile naturale, cât și pe unghiile artificiale. Ojele permanente Cupio To Go! conferă un luciu puternic care nu se estompează în timp.

Gel lacurile Cupio To Go! sunt recomandate pentru saloane și pentru acasă.

Gramaj: 15ml

Preț : 39.90 RON

 1. Lac de unghii Cupio in the City – Buenos Aires 

Cupio in the City reprezintă o gamă de lacuri de unghii profesionale, disponibile într-o multitudine de nuanțe și concepute după o tehnologie inovativă. Culorile pigmentate și strălucitoare din gama Cupio in the City sunt gata să satisfacă cele mai exigente cerințe de calitate!

Aliatul tău când dorești să arăți fabulos și să fii mereu încrezătoare și frumoasă, Cupio in the City asigură rezistență de durată pe unghii, uscare rapidă și luciu puternic.

Gramaj: 15ml

Preț: 18.00 RON

Disponibil pe www.cupio.ro

 

 1.  Ojă semipermanentă GELlack 2M All In Mini Me

GELlack-ul All In de la 2M Beauty, este o ojă semipermanentă cu proprietăți extraordinare, care permit aplicarea direct pe unghia naturală pregătită, fără nevoia prealabilă de a aplica un GelLack de bază! Are o acoperire perfectă, iar datorită compoziției speciale, acest GelLack nu necesită nici aplicarea ulterioară a unui Top Coat. În imagine avem culorile: GELlack All In Nr. 007, Nr. 048, Nr. 047. Prețuri începând de la 25 lei.

 1.  Gel Color 2M fără fixare

Gelul color fără fixare de la 2M Beauty, este un gel UV cu pigmentație ridicată, care datorită compoziției speciale nu rămâne lipicios și nu necesită acoperire cu gel de luciu, având un luciu propriu, foarte intens. În imagine: Gel Color 2M fără fixare Nr. 40, Nr. 42, Nr. 27 la doar 28 lei.

Contact: 0377.100.534, www.nailshop.ro.

 1. Hybrid PolyAcryl Gel – Pearl Nails

Material all-in-one, o combinație între vâscozitatea acrylului și modelarea ușoară a gelului!
Are o densitate ridicată, nu alunecă, nu curge. Poate fi format fără limite și e ușor de pilit. E rezistent, nu se rupe, nu se crapă, nu prinde aer. E compatibil și cu alte materiale. Este ideal pentru manichiuriste începătoare și profesioniste de asemenea. Nu necesită strat de bază, se formează cu ajutorul Cleanserului, nu are miros neplăcut și după polimerizare necesită fixare.

Timp de polimerizare: UV: 3 minute, LED: 1,5 minute

50 ml – 169 Lei
www.pearlnailshop.ro

 1. ANDREIA Oja semipermanenta Bleu 201

Oja cu rezistenta reala de pana la 4 saptamani. Paletarul are peste 100 de culori si nuante, majoritatea mate, dar si perlate, sidefate, metalizate, glitter, sclipici etc.
Producator: Higicol, Portugalia.  mportator exclusiv: Eurogamma Flavors & Fragrances, Piata Alba Iulia 5, Bucuresti. Tel 021 319 64 47, 031 40 11 372, 076 70 170 40.
E-mail: office@eurogamma.ro  www.ojaprofesionala.ro

 1. OJA SEMIPERMANENTA COLOR PURELUXE

112 Culori Ultra Pigmentate, Acoperire Absoluta.

Colectia de oje semipermanente PureLUXE pentru primavara 2018 (verde deschis, roz, albastru deschis, pasteluri)  cuprinde combinatia perfecta si exclusivista de culori cu nuante formulate pentru a maximiza aspectul pigmentilor, gradul de acoperire si performanta.

www.baff.ro Tel: 0378119923

 1. GELIX POLISH GEL este o gama de oje semipermanente, disponibile in peste 200 de nuante.

Culorile sunt foarte usor de aplicat atat pe unghiile naturale, cat si pe cele tehnice, avand rezistenta de pana la 4 saptamani.

Avand formula inovativa si proprietati solubile, gelul flexibil, se aplica in doua straturi subtiri.

Recomandam ca si nuante de primavara colectia noua pentru acest sezon “Fiorente”: Mercato (Roz floral), Brezza (Albastru mediteranean), Dolce (Oranj intens), Luce (Nuanta luminoasa de mov), Cartolina (Roz bombon), Viaggio (Violet vibrant)

www.nailartprofessionals.ro

 1. JESSICA COSMETICS

Colecția POLISHED ÎN PASTELS pune în evidența versatilitatea culorilor pastelate, ce pot fi combinate și asortate în orice ocazie.  Această reunește 6 nuanțe Custom Colours cu texturi cremoase, menite să creeze un look proaspăt:

 • PINK DAISY – este un roz care nu se va demoda niciodată;
 • LILAC PEARL – o lavandă subtilă, dar totodată uimitoare;
 • MINT BLOSSOM – un pastel trend și pe care îl vei purta cu mândrie;
 • ANGELIC LAVENDER – este o combinație de roz și violet care îți va atrage atenția;
 • PERIWINKLE BLISS – un pastel versatil, perfect pentru orice look;
 • BLUSHING VIOLET – un violet care va străluci în orice situație.

Lacurile de unghii JESSICA nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehidă, rășină formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Au o formulă eco-friendly și nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

Custom Colors – 45 lei

Phenom – 54 lei

Professional Brands Marketing & Distribution

office@professionalbrands.ro

 1. OPI

Infinite Shine, 60 RON

To infinity and blue yond

 1. OPI

Nail Lacquer, 50 RON

Gargantuan green grape

Professional Brands Marketing & Distribution

office@professionalbrands.ro


Follow Us On Instagram