Skin Renewing™ Concealer

Corector, anticearcăn şi iluminator! Pielea apare vizibil mai fină, mai fermă, mai luminoasă și mai hidratată. Acoperire medie cu pigmenți reflectorizanţi. Rezistent la apă şi la purtare îndelungată. Ideal pentru întreaga zonă a ochilor şi a feţei. Pentru toate tipurile de piele, inclusiv sensibilă și matură. Special conceput pentru a fi compatibil cu Extensiile de Gene Xtreme Lashes®. Testat dermatologic.

Prevenire corectivă: Dipeptide Carnosine + extract de fructe antioxidant Silybum marianum (Armurariu)+ Tocoferol (Vitamina E). Acest trio lucrează împreună pentru a reduce apariţia liniilor şi a ridurilor, a revitaliza pielea, a crește elasticitatea, și pentru a preveni rigidizarea și defalcarea de colagen.

Hidratare & Anti-Inflamare: Inhibă inflamaţia şi uscarea cu ajutorul uleiul australian Myrtle și Bisabolol. Ambele oferind hidratare şi proprietăți antimicrobiene şi antiinflamatorii pentru a calma roşeaţa şi a vindeca petele.

Strălucire tinerească: Contracarează aspectul de umbre întunecate, liniile, ridurile, porii dilataţi, şi tonul pielii inegal din jurul ochiilor și de pe toată fața.

Nuanțe disponibile: Fair, Neutral, Beige, Mocha

 

Xtreme Lashes România

www.xtremelashes.ro

info@xtremelashes.ro

Tel: 0720-896-892


Follow Us On Instagram