Și Fashion Doctor, pentru că Modniza a crescut și a devenit doctor

 

O fată care ținea pasul cu moda, dar care între timp a crescut și a devenit doctor stomatolog, însă tot pasionată de tot ceea ce este frumos. A copilărit în Rusia, apoi Germania și Turkmenistan, dar trăiește în România și inspiră români. Și-a făcut blogul de fashion la îndemnul și susținerea fiului ei. Vă invităm să aflăm povestea fascinantă a Stellei Adam, prin acest interviu.

 

La ce vârstă ați simțit atracția către aceasta zonă, de beauty?
De mică, de foarte mică…Când pe la vreo șase ani am turnat pe mine toată sticla de parfum Lancôme a mamei. Apoi, în clasa a 5-a m-am machiat cu o paletă, tot de-a mamei și așa m-am dus la școală…aveam fard verde în jurul ochilor și un ruj roșu.

Povestiți-ne când și cum a luat naștere blogul Modniza Fashion Doctor?
Povestea a început cu nouă ani în urmă. Eram printre primele bloggerițe din România și am început cu fashion. Apoi cu beauty. În primul rând m-a îndemnat să fac blogul fiul meu și m-a susținut și cu poze. Am simțit că am despre ce povesti cititoarelor, să împărtășesc secretele mele și, de ce nu, să fac și educație, să ofer informații, noutăți. Iar statisticiile blogului arată că atât femeile, cât și bărbații, de diferite vârste, îmi urmăresc blogul.

Care este povestea numelui blogului? De ce Modniza Fashion Doctor?
Denumirea Modniza vine din cuvântul rusesc ce înseamnă ceva de genul “o fată care ține pasul cu moda”. Așa mă strigau încă din copilarie. Și Fashion Doctor, pentru că Modniza a crescut și a devenit doctor, dar tot pasionată de fashion, beauty și tot ce e frumos…

Deci Modniza vine din cuvântul rusesc ce înseamnă “o fată care ține pasul cu moda” și așa vă strigau în copilărie. Înteleg că ați crescut în Rusia? Cum ați ajuns să trăiți în România?
Da, am crescut in Rusia, prin Siberia, pe lângă lacul Baical, apoi în Germania și Turkmenistan. Am avut o copilărie tare frumoasă, multiculturală. În România am ajuns întâmplător, m-am mutat din Moldova, cu fostul soț.

Cum împăcați viața profesională, cea de medic stomatolog, cu pasiunea pentru blogging pe beauty?
Foarte bine! Îmi fac timp și pentru evenimente, și pentru scris. Scrisul mă relaxează, iar câteodată chiar am inspi­rația să scriu ceva frumos. Iar viața profesională tot la cote maxime e. Iubesc ceea ce fac și cea mai mare mulțumire a mea este când pacienții mă îmbrățișează și îmi mulțumesc.

Care sunt serviciile de estetică dentară existente pe piață? Pe care le oferiți în cabinetul dumneavoastră?
Ador estetica dentară. În ultimii ani acest domeniu a evoluat enorm, atât ca tehnici, cât și în ceea ce privește materialele. Eu personal ofer toate serviciile, de la implantologie, protetică, până la fațete, coroane de zirconiu, albire, restaurari și reabilitari orale complete. Pentru mai multe detalii vă invit pe site-ul meu, de data aceasta pe cel medical: www.doctoradamstella.ro

Cum a evoluat interesul pentru estetica dentara în ultimii ani în România? Atât în rândul femeilor, dar și al barbaților?
Așa cum spuneam, a evoluat foarte mult. Tot mai mulți pacienți înțeleg importanța sănătății orale, dar și a aspectului estetic. După părerea mea, femeile sunt mai mult preocupate de estetică, iar barbații de funcționalitate. Dar, mai e nevoie de multă muncă de lămurire și informații ca oamenii să acorde o importanță deosebită sănătății orale.

Dacă tot am vorbit de estetica dentară, ce părere aveți despre cea facială sau corporală? Un must sau un moft?
Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, mai ales dacă sunt făcute cu adevăratul scop estetic. Mie nu mi-aș face niciodată, pentru că știu prea bine anatomia facială și toate consecințele injectărilor. Desigur, dacă e vorba despre un nas inestetic sau dantura, ori urechile, atunci sunt de acord, dar mie personal nu mi-aș face botox sau injecții cu acid hialuronic etc.

Ce vă pasionează cel mai tare din această zonă de beauty? Machiajul, coafura, cosmetica, manichiura sau moda vestimentară?
Oo, toate! Fashion, desigur. Make-up, desigur. Ador să mă machiez. Nu există zi să nu mă machiez. Îmi place să descopăr mereu produse noi, toate noutățile, să le testez… Mă pasionează și îngrijirea facială, corporală, masaj facial sau, în general, chiar și gimnastica facială. Mă pasionează yoga, sport și drumeții montane… Mintea sănătoasă într-un corp armonios.

Împărtășiți-ne din secretele dumneavoastră. Care sunt ritualurile de îngrijire peste care nu treceți indiferent de situație?
În fiecare dimineața stretching, yoga și exerciții pentru drenarea limfei. Asta se întâmplă în fiecare zi, pe la șase dimineața, fără excepții. Iar seara, după o demachiere obligatorie, masaj facial și facebuilding… adică gimnastică și pentru față.

Dacă ar fi să alegeți un singur produs cosmetic, care ar fi acela și de ce?
Dacă ar fi să aleg un singur produs cosmetic, aș alege unul de make-up, fondul de ten.

Cât mai multe tinere pornesc pe această direcție, de a-și face un blog în zona de beauty. Ce le-ați recomanda acestora pentru a avea un blog de succes? Ce mesaj aveți pentru ele?
Dacă te pasionează cu adevărat și vrei să împărtășești ceva frumos, atunci fă-ți timp și pentru blog. Scrie cu regularitate, nu urmări interese de la branduri, ai răbdare că vei crește în timp. Succes!

Ce activități vă fac cea mai mare plăcere?
În afară de munca profesională, care îmi place mult și sunt pasionată de stomatologie, îmi plac lucruri creative precum lucrul hand made. Știu să desenez, să cos, croșetez, îmi fac singură bijuterii, rochii, fuste și alte accesorii. Desenez când îmi vine inspirația sau mai modific haine. Îmi plac drumețiile montane, yoga, bicicleta și multe alte lucruri.

Cum vă păstrați echilibrul interior?
Am învățat în timp multe lucruri noi despre psihicul uman. Mă informez și încerc să pun în practică. Echilibrul interior vine din gândirea pozitivă și activitatea fizică. Încerc.


Follow Us On Instagram