Renumitele produse coreene Lador și Frudia, acum în România

Produsele coreene de beauty, renumite în întreaga lume, Lador și Frudia au ajuns în sfârșit în România și le găsiți pe www.nastelle.ro.

Coreencele sunt cunoscute pentru atenția pe care o acordă îngrijirii pielii și a părului, mereu admirate pentru tenul lor fumos, ca de porțelan, și părul bogat și mătăsos. Tocmai din acest motiv, produsele coreene de beauty au devenit un must pentru milioane de femei din întreaga lume.

Din fericire, putem să ne bucurăm și noi de calitatea produselor coreene și de formulele special create de renumitele branduri Lador și Frudia, doar la un click distanță și la prețuri accesibile, pe www.nastelle.ro.

Lador, un adevărat miracol pentru părul tău

Dacă visezi la un păr frumos, sănătos și bogat, trebuie să ai noul set Lador perfect pentru regenerarea rapidă a firelor de păr. Secretul acestor produse constă în ingredientele minune pe care le conțin: keratină, proteine de mătase, colagen și 10 tipuri de uleiuri concepute special pentru hrănirea părului și tratamentul clinic al acestuia.

Setul Lador pentru regenerarea părului conține:

  • Șamponul cu keratină – ideal atât pentru persoanele care își doresc să aducă un boost de sănătate părului lor, cât și pentru persoanele care se confruntă cu mătreața.
  • Masca pentru hidratarea si revigorarea părului Eco Hydro Lpp – ideală pentru un păr deteriorat, ajută la hidratarea, hrănirea și refacerea structurii firului de păr, lăsând după utilizare un păr mătăsos, lucios și ușor de aranjat.
  • Set soluție pentru refacerea structurii părului Perfect Hair Filler – produsul minune care îți regenerează firul de păr chiar de la prima utilizare datorită ceramidelor, aminoacizilor, keratinei LPP și PPT-ului de colagen. Acesta reușește să regleze PH-ul pielii și să refacă părul afectat de vopsirea frecventă. Este recomandat în special persoanelor cu un păr afectat de vopsiri frecvente, uscat, cu vârfurile despicate, deshidratat și greu de aranjat.

Pentru rezultate wow! se recomandă folosirea în spălări diferite a fiolelor Lador Fill-up și a măștii tratament Hydro LPP.

Frudia, cremele cu antioxidanți de care au nevoie tenul tău

Antioxidanții sunt adevărate vedete când vine vorba de lupta împotriva îmbătrânirii tenului. Tocmai din acest motiv, vei ajunge să te îndrăgostești de setul Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Eye Cream.
Setul conține 2 creme hidratante și nutritive pentru ochi cu extract de rodie, un puternic antioxidant care contribuie la fermitatea pielii și asigură o hidratare profundă a zonei delicate din jurul ochilor.
Rodia este bogată în polifenoli, iar cremele Frudia, datorită extractului de rodie, reușesc să întărească bariera de umiditate a pielii din jurul ochilor, îngrijind delicat pielea și reducând apariția ridurilor.
Un rol important joacă și uleiurile de semințe de fructe (struguri, piersici, mango, grapefruit) pe care produsele Frudia le conțin, lăsând un ten ferm, elastic și sănătos încă de la primele utilizări.
Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Eye Cream poate fi aplicată și pe liniile mimice dar și liniile gâtului.

Ne găsiți și pe: Facebook și Instagram


Follow Us On Instagram